Luptele legate de frumusețea feminină au avut loc în orice moment. În fiecare an sunt create diverse evaluări ale celor mai atractive femei din lume. Dar, în același timp, nu există o singură caracteristică prin care să fie determinate câștigătorii. Aici ne uităm la cele mai frumoase actrițe din lume.

Emma Stone

Prima operă a lui Emma în film a fost filmarea în filmul "Superpers". Totuși, această comedie nu a adus succesul ei. Pentru spectatori, Stone sa îndrăgostit de rolurile sale în filmele "Un câștigător al comportamentului ușor", "Birdman" și "New Spiderman", pentru care a fost chiar nominalizată la Oscar și a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun rol feminin.

Olivia Wilde

Actrița irlandeză americană nu își construiește doar cariera de film, ci este implicată și în producție și activități sociale. Și cariera ei a început cu poziția de specialist în selectarea personalului care acționează. Lucrarea cea mai notabilă a fost filmarea în seria TV "Lonely Hearts". Maxim a numit Olivia cea mai sexy femeie din 2009.

Jessica Alba

Și-a început cariera în televiziune când avea doar 13 ani.Atunci a fost invitată la filmarea tabloului "Tabăra pierdută". Imediat după aceea, ea a jucat în filmul cu numele "The Secret World Alex Mak. Dar a câștigat popularitate la nivel mondial după ce a apărut în filmul serial "The Angel Angel", unde a jucat un rol principal. Jessica a devenit chiar și unul dintre câștigătorii premiului Globul de Aur. Astăzi, ea acționează în filme, desfășoară activități și lucrează ca model.

Scarlett Johansson

În plus față de cariera sa de actorie, Scarlett lucrează în afaceri de modelare și scrie cântece. Debutul ei în film a fost rolul lui Laura Nelson în filmul "Nord", care a fost lansat în 1994. Cu toate acestea, actrita a fost recunoscuta abia dupa ce in 1998 a interpretat-o ​​pe Grace MacLean in filmul The Summoner.

Megan Fox

La vârsta de 13 ani, Megan a decis să urmeze o carieră de modelare. Și debutul ei ca actriță a avut loc în 2001, când a jucat în filmul "Sărbători însorite". Partenerii ei au fost Ashley și Mary-Kate Olsen. Mai târziu a jucat în Transformers. După aceste împușcături armata fanilor a crescut semnificativ.

Mila Kunis

Această actriță de la Hollywood este de origine evreiască-ucraineană și sa născut pe teritoriul URSS. Când avea 7 ani, sa mutat în SUA cu părinții și fratele ei. Cariera sa de actorie a inceput in 1994 cu filmarea unor reclame. Atunci directorii au observat acest lucru, invitându-i să joace într-unul dintre episoadele filmului "Zilele vieții noastre". O descoperire in cariera sa a fost pictura "In Flight", pe care publicul a vazut-o in 2008.

Natalie Portman

Actrita americano-israeliana a aparut pe ecran la varsta de 12 ani, cand a interpretat rolul in filmul "Leon". Asta a fost în 1994. Mai târziu, a fost invitată să joace Star Wars, care și-a adus faima la nivel mondial. Astăzi, Natalie nu numai că acționează în filme, ci este și regizor, scenarist și producător. Pentru rolul ei în filmul cu numele "Black Swan", lansat în 2010, a primit numeroase premii ca cea mai bună actriță. Printre ei se numără Oscar, Globul de Aur, Saturn și BAFTA.

Jennifer Lawrence

Jennifer a câștigat faima după ce a jucat în filmul "X-Men". A început să se gândească la cariera ei de actorie la vârsta de 14 ani. Așa că ia cerut părinților să meargă la New York pentru a găsi un agent. Aici a fost imediat invitată să apară în reclame. Pentru a-și îndeplini rapid visul, chiar și-a terminat școala în exterior și a participat la casting. Ea a fost observată aproape imediat și a obținut un rol în filmul "Compania orașului".

Keira Knightley

Kira a primit biletul la inimile unui milion de fani după ce a fost lansat filmul "Piratii din Caraibe", unde a jucat curajoasa doamnă Elizabeth. Însă primul ei debut de film era încă la vârsta de șapte ani, după care avea imediat un agent personal. Printre faimoasele sale picturi sunt "Pride and Prejudice" și "Play Like Beckham". În plus, actrița talentată este îndrăgită de balet, cântă fluierul și chitara și trage bine.

Margot Robbie

O actriță de origine australiană a apărut pentru prima oară pe ecranul unui film la sfârșitul anilor '90. Povestea ei este foarte asemănătoare cu istoria Cinderellei moderne, deoarece a trebuit să realizeze totul în viața ei prin muncă grea. După ce a absolvit școala, a salvat bani pentru antrenament în atelierul de actorie, după care a început să frecventeze în mod regulat diferite piese de teatru, unde a fost văzută de faimosul regizor australian Aron. Mai târziu, regizorul Martin Scorsese la invitat la Hollywood pentru filmarea în Wolf of Wall Street.

Chloe Moretz

În ciuda vârstei tinere, fata are deja o serie de prestigioase premii de film. A primit prima ei filmografie când avea doar 10 ani. Și faima a venit la ea după filmarea filmului "The Amityville Horror". În plus față de filmele și emisiunile TV, ea se află în fața marcilor MaxMara și Aéropostale.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.