Fiecare persoană este atrasă de confort, lux și extravaganță. Și asta se aplică tuturor: mașinii, îmbrăcămintei, casei. Așa cum se spune - cu un paradis frumos într-o colibă. Desigur, este bine când un apropiat este aproape, dar idila nu va dura mult timp într-o peșteră, cabană sau colibă. Din aceste tipuri primitive de locuințe, omenirea a avansat. Începutul mișcării la locuințe extravagante a pus castele medievale, vechi romane, vile grecești.

Articolul va prezenta cele mai frumoase case care provoacă surpriză și admirație. Dar toate astea sunt relative. Există multe alte case din întreaga lume, care izbesc în frumusețea și magnifica lor.

 

Palazzo Antilla - India, Mumbai

Locuințele deținute de Mukesh Ambani, care au devenit a patra persoană din lume în ceea ce privește bogăția, deservește aproape 700 de persoane. Mai puțini slujitori pur și simplu nu pot face față curățării nenumăratelor camere la domiciliu. Și această casă modestă are 27 de etaje. Pentru construcția unei astfel de case "modeste" au fost cheltuite 2 miliarde de dolari.Mai multe etaje ale casei sunt rezervate pentru saloanele de bronzare, săli de sport, centre de fitness.

South Coogee - Australia, Sydney

Una dintre cele mai frumoase case din lume este situată în Sydney. Vorbim despre o frumoasă vilă de aproximativ 1000 de metri pătrați. cu vedere spre ocean și pietre. În ciuda faptului că există un ocean în apropiere, o piscină imensă este construită pe teritoriul vilei. Toți bucătarii din lume ar invidia o astfel de bucătărie, care se află în această casă. Clădirea are mai multe camere de zi și cinci dormitoare. Această locuință a fost deja în construcție de mai mulți ani, deoarece proiectul casei este ambițios și uriaș.

Versailles - Statele Unite ale Americii, Florida

Cea mai frumoasă și mai mare casă din Statele Unite este situată în apropiere de orașul Orlando, la 30 de kilometri distanță. Acest palat este deținut de miliardarul David Siegel. Clădirea are 30 de camere magnifice, o sală de bowling, o piscină adiacentă. Dar asta nu e tot ... Să continuăm - un teren de baseball, terenuri de tenis, un garaj care poate găzdui 20 de mașini, un garaj, trei piscine, un mic teatru, camere de divertisment și jocuri pentru copii, 23 băi cu jacuzzi.

Manalapan Residence - Statele Unite, Florida

În Florida, există o altă casă foarte frumoasă, care pe ambele părți are vedere la ocean. Această vilă are 24 de băi, 14 dormitoare. Suprafața totală a sitului este mai mare de 2,5 hectare, iar costul acestei "cabane de vară" depășește 125 de milioane de dolari. Pe teritoriu există un garaj uriaș, un cazinou și o plajă de dimensiuni infinite, iar pe această plajă există un bar cu cocktailuri extravagante și băuturi de elită. Desigur, toate acestea pot fi completate cu un acvariu cu rechini, un salon de înfrumusețare, o pistă gotică ...

Starwood Proprietăți - Statele Unite ale Americii, Colorado, Aspen

După Florida, trecând în partea centrală a Statelor Unite, ar trebui să acordați atenție unei case mai frumoase, sau mai degrabă unui adevărat palat regal. Munții din Colorado au impresionat întotdeauna cu frumusețea lor nedescrisă a peisajelor. Dar acest palat este izbitoare în frumusețea sa, chiar și pe fundalul unor astfel de peisaje. Camerele palatului sunt decorate cu tipuri de copaci scumpe, mobilate cu mobilier din piele alb și negru. Există o piscină mare încălzită. O atmosferă romantică și încântătoare în interiorul clădirii adaugă seminee din piatră.

Clifton 2A - Africa de Sud, Cape Town

La poalele muntelui, care poartă numele de Lion's Head, se află vila, care are vedere la Oceanul Atlantic. A fost creat de studioul de proiect Saota. Aceasta este probabil cea mai pitorească și mai elegantă casă din lume. Dar, de asemenea, dificil de atins ... Construcția casei a fost întârziată de mai mulți ani datorită locației sale la distanță și a vânturilor locale foarte puternice. Această vilă este magnifică în fiecare detaliu, dar proprietarul său nu a fost încă găsit. Cei care doresc să-l cumpere trebuie să se grăbească, deoarece solicitanții pentru cumpărare sunt deja interesați de casă.

One Hyde Park Penthouse - Marea Britanie, Londra

În zona Hyde Park din Londra se află un întreg complex de apartamente, care oferă priveliști uimitoare ale capitalei Angliei. Pentru a deveni proprietarul unei astfel de locuințe în centrul Londrei cu parcare privată și sisteme de alarmă de ultimă generație, trebuie să săturați doar 290 de milioane de dolari. Dar proprietarul unei astfel de proprietăți va putea să trăiască în luxul unei case de țară, fără a se priva de posibilitatea de a se bucura de viață în centrul capitalei engleze.

Updown Court - Marea Britanie, Windshall

În satul Windlesham, situat în apropiere de Londra, se află una dintre cele mai atractive case din lume și una dintre cele mai scumpe din Anglia. Casa Elton John și Castelul Windsor sunt situate în vecinătate. Această casă are o zonă de decolare pentru elicoptere, un garaj cu o capacitate de până la 8 limuzine, un cinematograf cu 50 de locuri, 5 piscine olimpice, 22 de dormitoare. Dar asta nu e tot. Pe teritoriu se află grajduri, bowling, squash, tenis și terenuri de golf. Costul acestei case cu 103 camere este de 122 milioane de lire sterline.

Villa Leopolda - Franța, Coasta de Azur

Pe Riviera franceză într-un oraș numit Villefranche-sur-Mer peste 80.000 de metri pătrați. Palatul a fost construit în 1902 pentru regele Leopold al II-lea.Există o grădină imensă, cu peste 1000 de măslini, cu un număr mare de plante și alți copaci, inclusiv lămâi și portocale. 50 de grădinari au grijă de toată această floră. Această casă frumoasă este în valoare de 500 de milioane de dolari. Dar puteți să negociați, deoarece în comparație cu alte rezidențe similare există mai puține camere - 14 băi și mai mult de 11 dormitoare.

Mirror Houses - Italia, Bolzano

În Italia, proiectul celebrului arhitect Peter Pichler a construit două Case Mirror (Case Mirror). Fatada lor este acoperită cu panouri oglinzate. În reflecția lor sunt vizibile Alpii din Tirolul de Sud. Aceste case frumoase sunt ușor ridicate și deplasate în înălțime pentru a oferi cea mai bună vedere a naturii înconjurătoare.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.