Procesul de creare a unei dulapuri elegante și moderne este o activitate deosebit de interesantă. La urma urmei, pentru asta trebuie să cunoașteți trăsăturile figurii, proporțiile. Este la fel de important să studiem principalele tendințe și tendințe de modă pentru a găsi stilurile cu adevărat relevante. Și, desigur, merită să aflați ce nuanțe vor fi la modă. Prin urmare, astăzi oferim să analizăm caracteristicile culorilor actuale pentru sezonul toamnă-iarnă 2019.

Moda culori de haine toamna-iarna 2019

În fiecare an, Institutul Pantone Color publică o listă cu cele mai relevante culori ale sezonului sau anului următor. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2019 vor fi până la zece. Toate acestea sunt foarte diverse, deci va fi interesant de a crea imagini elegante.

Pară roșie

Culoarea elegantă, bogată și suculentă numită "Peară roșie" este ideală pentru sezonul rece. Spre deosebire de Marsala obișnuită, este mai adâncă, dar nu atât de întunecată și are o subtilă burgundă.Acesta este cel mai adesea combinat cu nuante reale de galben. Cu toate acestea, alte opțiuni sunt acceptabile.

Valiant mac

Juicy, pasionat roșu tocmai trebuie să fie prezent în dulapul de toamnă-iarnă. Este perfect pentru cei care iubesc să fie centrul atenției și fac imagini extrem de luminoase. Desigur, această culoare nu este potrivită pentru zilele lucrătoare în birou. Dar, totuși, pentru șederea și vizitarea evenimentelor - aceasta este o opțiune ideală.

Portocaliu roșu

Culoarea roșu-portocalie saturată este creată pentru a ușura starea de spirit în zilele gri. Că își amintește zilele însorite de vară. Prin urmare, cel mai adesea acest ton este folosit ca accent în imagine. Arată cel mai bine cu nuanțe de denim verde sau clasic. Pentru iubitorii de imagini mai restrânse, vă recomandăm să o încercați cu îmbrăcăminte albă sau neagră. Fiecare dintre opțiuni este interesantă și strălucitoare în felul său.

Ceylon galben

Picant, picant, plăcut la umbra ochilor diluează culorile obișnuite. În plus, puteți să experimentați cu el, făcând arcuri foarte originale, chiar și pentru viața de zi cu zi. Mulți designeri au prezentat în colecțiile lor monofizii incredibil de frumoase, care nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

lumină reflectorului

Umbra galbenă, galben strălucitoare, creată doar pentru a atrage atenția. Este potrivit pentru combinarea nuanțelor de bază cu îmbrăcămintea și este adesea folosit ca un accent luminos.

Albastru murdar

Calm, dar în același timp, culoarea albastră destul de saturată atrage întotdeauna atenția. Mai presus de toate, se potriveste fetelor increzatoare, intentionate, pe masura ce reflecta si subliniaza pe deplin aceste caracteristici ale caracterului. În ceea ce privește combinația, se pare deosebit de bună cu o nuanță albă și de liliac.

Green quetzal

Culoarea albastru-verde a luat numele în cinstea păsării quetzal, care trăiește în pădurile din Mexic și Panama. Arată deosebit de elegant și elegant. Prin urmare, a crea imagini cu el este o adevărată plăcere. Este foarte relevant pentru rochii de seară, precum și pentru crearea unui monolă elegantă.

Crocală petală

Culoarea delicată, delicată, rafinată, numită "petal de crocus", este creată pentru a adăuga o notă de strălucire imaginii și pentru a accentua feminitatea. Desigur, această culoare nu este tipică pentru sezonul toamnă-iarnă, așa că multe fete nu înțeleg pe deplin care este cea mai bună modalitate de a le combina. Dar totul depinde de caracterul pe care intenționați să îl setați. Pentru îmbrăcăminte ușoară, romantică, combinați "petalul crocus" cu o culoare albastru deschis, roz sau gri. Pentru o imagine mai strălucitoare este să obții o culoare mai saturată. Experimentați cu diferite opțiuni, combinând diferite nuanțe și culori.

ultraviolet

Culoarea purpuriu nobilă purpură uimește cu adâncimea și moale. În acest an a devenit incredibil de popular și se potrivește literalmente cu fiecare modă. Trebuie remarcat faptul că, în sine, umbra este destul de complexă și, datorită acestui fapt, arată bine cu o varietate de tonuri. Prin achiziționarea oricărui lucru în purpuriu, asigurați-vă că va fi posibil să creați mai mult de o imagine originală și elegantă.

Martini de măsline

O nuanță neobișnuită, complexă de maro, cu o subtilă verde, arată uimitor de frumoasă. Este perfect pentru acest sezon. În plus, această culoare pare deosebit de rafinată și nobilă.

Modă culori de bază ale hainelor sezonului toamna-iarnă

Pe lângă principalele nuanțe ale sezonului toamna-iarnă, vă recomandăm să acordați atenție tonurilor de bază. Ei vor fi mereu în tendință și în același timp vor merge bine unul cu celălalt. Datorită acestui fapt, puteți crea multe imagini pentru orice ocazie.

Sargasso mare

Adânc, culoarea albastru închis este ideală pentru lucrurile de bază, precum și pentru toate stilurile de îmbrăcăminte. Prin urmare, puteți să experimentați cu siguranță acest lucru, creând atât arcuri blând și spectaculoase!

Amigii strălucitori

Umbra incredibil de frumoasă, caldă, care amintește ușor de culoarea nisipului. Este universal și se amestecă literal cu toate nuanțele efective ale sezonului toamna-iarnă. Prin urmare, pentru cei care creează un dulap de bază, vă recomandăm să alegeți îmbrăcămintea exterioară în această culoare.

meerkat

Maro uimitor de frumos este o altă opțiune de bază pentru viața de zi cu zi. Este ideal pentru imagini în stil occidental, care sunt deosebit de populare acum.

tofu

Pentru iubitorii de alb, vă recomandăm să acordați atenție unei nuante mai moi, cu o subtilă cremoasă. Datorită acestui aspect, arată cald și este perfect pentru crearea de imagini diferite în stilul boem sau țară, safari.

Cal alb

Calm, delicat gri în tendința sezonului. Nu este saturata si datorita aceasta se combina bine cu aproape toate culorile.

Fiecare dintre florile prezentate este ideală pentru sezonul toamnă-iarnă. Ele sunt bine combinate unul cu altul, ceea ce vă permite să creați un dulap elegant de bază. Principalul lucru este să studiezi trăsăturile personajului tău și să te simți liber să mergi la cumpărături.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.