Cuprins:

  1. copilărie
  2. Cariera începe
  3. Grupul reginei și popularitatea sa
  4. Boala și moartea
  5. Viața personală

Freddie este o persoană remarcabilă care a căzut în istorie pentru totdeauna. Acest faimos rocker și cântăreață este unul dintre cei mai cunoscuți britanici până în prezent, iar compozițiile sale pot fi auzite oriunde în lume. Cântecul "Seven Seas of Rhye" încă mai concurează pentru titlul celui mai faimos cântec din istoria omenirii. Anii au trecut de la moartea sa, dar fanii adevărați sunt încă în datorie la casa lui idol din Londra, crezând că se va întâmpla un miracol. Avea un timbru puternic și neobișnuit de delicat al vocii lui, dar nu va lansa niciodată un nou album.

Biografia cântărețului este plină de lucruri ciudate, misterioase și fapte fascinante, datorită cărora Freddie nu a trebuit să inventeze legende despre el sau despre viața lui. Ar fi suficient să spui adevărul pentru a scutura mințile idolilor și imaginația creativă a jurnaliștilor. Oferim să aflăm cât mai mult despre viața acestei stele pentru a înțelege multe aspecte ale creativității lui Freddie Mercury.

copilărie

Freddie Mercury sa născut pe 5 septembrie 1946 pe insula Zanzibar (Tanzania). Jer și Bomi sunt părinții lui Freddie, care mărturisesc credința zoroastriană. Apropo, numele real al binecunoscutului artist muzical Farrukh Bulsara. Tatăl băiatului a fost un om devotat, astfel încât băiatul a devenit impresionant și imaginativ. El și-a adus aminte de povestea zeilor pentru viață, iar părinții lui înșiși au căutat să dea primei născuți o educație bună și l-au trimis la internat la Sf. Petru lângă Bombay.

La inceput, tipul a trecut greu prin separarea de familia sa, dar apoi a fost dus cu doua subiecte: muzica si desen. Primul profesor Farrukh a contribuit la intrarea într-o școală de muzică, unde a devenit cel mai bun student și a învățat să cânte la pian. Părinții au văzut-o pe băiat în perspectivă, așa că au mers în orașul Feltham, care este la numai câțiva kilometri de capitala Angliei. Un alt motiv pentru plecarea familiei este conflictul politic din Tanzania, care se poate traduce în război civil.

În anii 60 ai secolului XX, capitala Marii Britanii era o Mecca pentru oameni creativi de orice direcție. Apropo, faimosul muzician a primit numele de Freddie de la prieteni la școala Sf. Petru. În acest caz, Barsar Sr. a plătit pentru studiul limbii engleze, matematicii și istoria tipului, pentru a se angaja într-o afacere comună cu el. Tatăl său era convins că vânzarea de condimente sau închirierea unui birou de schimb era scopul lor, dar Freddie era deja interesat de muzică și nu era interesat de nimic altceva. Din acest motiv, el a încetat să comunice cu părinții, comunicând doar prin prieteni.

În 1966, Freddie Mercury sa înscris la Colegiul de Artă Ealing și a început să deseneze, vânzând munca sa pe piața Kensington. Folosind ideea tatălui său, a reușit să câștige bani vânzând picturile sale, câștigându-și viața. În același timp, el sa familiarizat cu grupul Ibex și a devenit parte a echipei lor.

Cariera începe

Spectacolele din grupul de muzică nu au devenit ceva special pentru tip, pentru că a creat, de asemenea, un ansamblu cu prietenii din India care au jucat la petreceri. Pentru a-si crea propriul stil, a ales costume de scena provocatoare, in timp ce se observa ca Bollywood a influentat stilul si modul de performanta.

În colegiu, cântăreața de tineri Ealing sa întâlnit cu muzicienii grupului Smile (bateristul Roger Taylor, Brian May - chitarist) și au participat frecvent la concertele lor. După câțiva ani de fantezie și participare la grupuri mici, Freddie sa alăturat grupului;) și a devenit vocalistul său în locul lui Tim Staffffe. Puțin mai târziu, la inițiativa sa, grupul și-a schimbat numele Reginei, iar Freddie însuși a luat pseudonimul Mercur, deoarece Mercur era patronul lui în zodiac.

Grupul reginei și popularitatea sa

La începutul anilor '70, grupul a cunoscut o perioadă de formare, deoarece basiștii se schimbau în mod constant. La sfârșitul iernii lui 1971, John Deacon sa alăturat acestora și sa format compoziția finală. Freddie a desenat pentru grup o stema interesanta si a avut loc nasterea unei celebre echipe. Au inregistrat primul lor album in 1972 si au ocupat imediat pozitii de lider in toate graficele de muzica din Marea Britanie.

Acest lucru nu era suficient pentru un agent de grup, așa că a coordonat turnee în America și Japonia. Cultura estică îi plăcea foarte mult vocalistului, iar publicul local a salutat cu căldură echipa, datorită căruia a început să fie considerat faimos în întreaga lume.

Numărul de fani a crescut în fiecare zi, Freddie a fost un oaspete bun venit la toate festivalurile de muzică și cluburi, dar toate acestea l-au confundat, pentru că era foarte timid. Parerea cântăreței îi părea că toată lumea nu îi iubește pe propria persoană, ci doar pe imaginea sa extraordinară. Din cauza hărțuirii fanilor, grupul nu a putut continua activitățile sale la Londra și sa mutat la München (Germania).

Curând, Freddie a devenit bogat și a reușit să cumpere un conac în partea lui iubită din Londra, umplându-l cu obiecte de artă, iar pianul a primit locul de onoare, pe care omul la folosit pentru a crea noi capodopere. Ușile lui Freddie erau întotdeauna deschise oaspeților și prietenilor, dar nu îi plăceau jurnaliștii, considerând că artistul trebuie să rămână un mister.

Boala și moartea

În 1987, solistul reginei a descoperit că a fost infectat cu SIDA. Acesta a fost un dezastru real, pentru că în acel moment boala a fost o sentință pentru orice persoană. Freddie Mercury a spus despre boala sa numai prietenilor săi, ascunzând informații de la public până la moartea sa, pe 24 noiembrie 1991. Închide și prietenii nu s-au îndepărtat de cântăreț și, în orice mod, l-au ajutat, s-au sprijinit și au avut grijă, căutând un leac pentru boala sa.

Mediul în care Freddie a trăit și și-a petrecut timpul nu a fost cel mai favorabil și o astfel de boală a fost larg răspândită aici la acel moment. Muzicianul se considera invincibil, pentru ca era la zeniul faimei. Înainte de moartea sa, Mercury și-a revizuit în mod constant performanțele și a crezut că a dat cel mai bun an de muzică, iar viața de până la 70 de ani este plictisitoare și proastă.

Viața personală

Este demn de remarcat faptul că viața personală a lui Freddie Mercury a devenit cunoscută numai după moartea sa, când rudele și prietenii au început să se confrunte și să-și amintească trecutul. După cum sa dovedit, principala dragoste și unic moștenitor al averii lui Freddie a fost Mary Austin. A întâlnit-o la începutul carierei sale în 1969, când o fată a lucrat într-un magazin lângă magazinul său, unde un tânăr vindea picturi. Maria a fost foarte frumoasă și știa multe despre haine frumoase, așa că a devenit asistentul lui Freddie și a creat o imagine specială pentru el. De exemplu, unghiile negre sunt ideea ei.

La începutul vieții împreună, cuplul nu avea bani în plus, așa că locuiau într-o cameră mică închiriată. După câțiva ani, cuplul sa mutat într-un apartament închiriat pe Road Holland și a început să trăiască mai fericit, pentru că a petrecut tot timpul cu oameni creativi ca ea însăși. Freddie, cu mai mare succes, a devenit mai dificilă, deoarece la început el a sugerat că Maria se căsătorește cu el, dar apoi a uitat de acest subiect și mai târziu a refuzat ideea de a avea un copil, pentru că ar fi deranjant pentru turneele sale.

La 6 ani de la începerea relației, Freddie ia spus fetei că are o orientare netradițională, dar nu se putea opri comunicării cu Maria și ia prezentat un apartament separat, oferindu-i poziția de administrator. Maria și-a petrecut întreaga viață cu el, așezat lângă pat chiar și în momentul morții lui Freddie. El a fost cel care la rugat să-și îngroape praful astfel încât nici familia și prietenii săi să nu-și cunoască locația, de vreme ce îi era frică să-i degradeze mormântul. Numele partenerului cu care a trăit Freddie timp de 8 ani este Jim Hutton. Alte nume sunt, de asemenea, cunoscute, însă relația nu a fost confirmată.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.