Timpul nu-l scuteste pe nimeni si din nou cei mai buni ne lasa. Aproape în fiecare zi aflăm despre moartea artiștilor, muzicienilor, cântăreților, politicienilor și a altor oameni buni care au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea culturii și a societății în ansamblu.

Robert Ruth

La 29 decembrie 2018, la vârsta de 82 de ani, personajul popular american Robert Ruth a decedat. Artistul a devenit cunoscut pentru rolurile sale în filmul Quentin Tarantino "Pulp Fiction", "Mad Dogs", "Misiune imposibilă". Cauza morții lui Robert Ruth se numește pneumonie.

Chris Kelme

La 1 ianuarie 2019, cântărețul, muzicianul și compozitorul sovietic și rus Chris Kelmy au murit. Chris este creatorul grupurilor muzicale populare "Leap Summer" și "Rock Atelier", a fost membru al grupului "Autograph". Cauza morții artistului nu este cunoscută. Avea 63 de ani.

Ivan Bortnik

La 4 ianuarie 2019, la vârsta de 79 de ani, actorul de teatru și de teatru sovietic și rus Ivan Bortnik a murit. Cauza probabilă a decesului artistului este un cheag de sânge.Ivan Bortnik a jucat în mai mult de 50 de filme sovietice și ruse, dintre care cele mai renumite sunt "Mirror for a Hero", "Kin", "Alien Letters". Bortnik a obținut o carieră cu adevărat de succes pe scena teatrului, unde a jucat rolul principal în spectacolele "Mama", "În partea de jos", "Boris Godunov".

Harold maro

La 4 ianuarie 2019, moartea unui om de știință și politician american, Harold Brown, a devenit cunoscută. Avea 91 de ani. Brown a fost secretar de apărare al președintelui Jimmy Carter și a jucat un rol-cheie în încercarea de a salva ostaticii americani în Iran în 1979-1981. Carter a fost, de asemenea, un pedagog și fizician nuclear, și a primit medalia prezidențială de libertate și premiul Enrico Fremy.

Darius perkins

Pe 5 ianuarie 2019, actorul australian Darius Perking a murit. Avea 54 de ani. Cauza morții actorului se numește boală oncologică. Purking și-a câștigat popularitatea datorită rolurilor din seria de filme "Neighbors". Darius a jucat în mai mult de 50 de episoade, a apărut, de asemenea, în filmul Acasă și în deplasare, pe un rol minor.

Yuri Kushnerev

La 6 ianuarie 2019, actorul, producătorul, regizorul de film și directorul filmului Yury Kushnerev sovietic și rus a murit. Avea 81 de ani. Yuri Kushnereva are filme atât de faimoase precum "Clovnul meu preferat", "Maraton de toamnă", "Pașaport". În ultimii ani, Kushnerev a lucrat ca regizor la Mosfilm Studios.

Anatoly Lukyanov

9 ianuarie 2019 a devenit cunoscut despre moartea partidului sovietic și a liderilor de stat Anatoly Lukyanov. În perioada sovietică, Lukyanov a fost președinte al Sovietului Suprem al URSS, la început a fost asociat al ultimului președinte al URSS, Mihail Gorbaciov, și apoi adversarul său.

Din 1993 până în 2003 a fost deputat al Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse din partea Partidului Comunist din Federația Rusă. Politica era de 88 de ani.

Verna Bloom (Bloom)

9 ianuarie 2019, la vârsta de 80 de ani, actrița americană Verna Blum a decedat. În ultimii ani, o femeie a suferit de demență. Bloom și-a câștigat popularitatea datorită producțiilor sale de pe Broadway. După aceasta, ea a jucat în mai multe duzini de roluri de film, printre care "The Last Temptation of Christ", "Cântând în taverne".

Yevgeny Radomyshlensky

La 13 ianuarie 2019, la vârsta de 83 de ani, un actor și regizor și profesor sovietic și rus Yevgeny Radomyshlensky a murit. Radomyshlensky are peste 80 de spectacole pe scenele Mosca, Belgrad, Havana. În 1958, a început să predea la Școala de Teatru de Artă din Moscova. Elevii săi au fost Alexandru Baluev, Tatyana Vasilyeva, Serghei Garmash.

Carol Channing

La 15 ianuarie 2019, la vârsta de 97 de ani, a murit actrița și cântăreața americană, câștigătoare a trei premii Tony, Globul de Aur și nominalizat la Oscar, Carol Channing. Carol și-a început cariera în muzica "The Very Modern Milly", care a apărut pe ecrane în 1967. În plus față de filmarea filmului, Canning a exprimat desene animate "Chip și Dale la salvare", "Snow White's New Adventures".

Michel Legrand

La 26 ianuarie 2019, compozitorul francez, pianistul, dirijorul și cantaretul Michel Legrain a murit. În timpul carierei sale creative, Legrand a compus mai mult de 300 de lucrări și a primit premiul Oscar de trei ori pentru cel mai bun cântec pentru filme americane. Printre muzicieni, lucrarea populară a lui Michel Legrand sub numele de "Umbrele de la Cherbourg" este atât de dificilă și de frumoasă încât a fost confundată cu lucrările lui Bach și a lui Shakespeare. Michel Legrand avea 86 de ani.

Valentina Berezutskaya

La 31 ianuarie 2019, bine-cunoscutul teatru sovietic și rus și actrita de film Valentina Berezutskaya a murit. Avea 86 de ani. Berezutskaya a jucat în filme precum "Freemen", "Macaralele zboară", "Balada unui soldat". Dar adevărata glorie a actriței a adus un rol în filmul "Operațiunea Y și alte aventuri ale lui Shurik". În total, Berezutskaya are mai mult de 200 de roluri de film.

Evgeny Suslov

1 februarie 2019 nu a devenit un renumit post de televiziune sovietic și prezentator Yevgeny Suslov. Avea 81 de ani. Cauza morții lui Suslov este o boală pe termen lung pe care un bărbat a suferit-o de mai mulți ani.

Yevgeny Suslov a lucrat ca lider al programului "Time", "Blue Light" Parade în cinstea Zilei Victoriei și alte festivități au sunat în vocea sa. Evgenia Suslova poate fi considerată drept cel mai bun vorbitor al erei sovietice.

Cyril de Tolmatsky (Decl)

3 februarie 2019 a devenit cunoscută despre moartea subită a lui Cyril Tolmatsky, mai cunoscut sub pseudonimul Decl. Decl a început cariera sa de rap artist la vârsta de 16 ani, după ce a cucerit fanii cu un slang ne-standard și un stil de performanță pentru acea vreme.

Declansul albumului "Cine ești?" A fost lansat în 2000 și a vândut milioane de exemplare. Pentru el, artistului i sa acordat premiul "Record 2000" în nominalizarea "Debutul anului". Conform versiunii oficiale, cauza morții lui Cyril Tolmatsky, de 35 de ani, se numește arest cardiac. Mulți fani încă nu cred în moartea idolului lor, referindu-se la cuvintele lui Decl, că vrea să-și falsifice moartea și să-și petreacă restul vieții pe insule undeva în ocean.

Vaclav Vorlichek

La 6 februarie 2019, faimosul regizor Vaclav Vorlichek a murit la vârsta de 89 de ani. Ultimii ani ai vieții sale a petrecut în Praga, unde a fost tratat la un spital local pentru o boală gravă.

Vaclav Vorlichek este unul dintre puținii regizori care poate transmite subtil sentimentele și experiențele copiilor în filmele sale. Cel mai memorabil film al lui Vorlicek, "Trei nuci pentru Cenușăreasa". De asemenea, sunt populare astfel de poze cu Vorlicek ca "Fata de pe Broom", "Pasărea focului" și "Lacul lebedelor".

Serghei Yursky

8 februarie 2019 a devenit cunoscută despre moartea subită a artistului poporului din Rusia, Serghei Yursky. Avea 83 de ani. Potrivit rudelor, Jurassic a fost bolnav de mult timp, arestul cardiac a fost cauza morții.

Serghei Yursky a jucat în mai mult de 80 de filme și emisiuni TV. Dar recunoașterea reală populară a venit la Serghei Yursky după lansarea filmului "The Golden Calf". Apoi au existat "Iubire și Doves", "Locul de întâlnire nu poate fi schimbat". În plus față de cariera sa de actorie, Sergey Yursky a lucrat ca artist dubbing, exprimând desene animate.

Albert finney

8 februarie a murit actorul britanic Albert Finney. Avea 82 de ani. Albert Finney a devenit cunoscut pentru rolul sau in cele mai cunoscute filme Murder pe Orient Express, Big Fish, Bourne Ultimatum. Artistul a fost nominalizat de 5 ori pentru Oscar, a câștigat premiul Globul de Aur de trei ori.

Karl Lagerfeld

19 februarie 2019, la vârsta de 85 de ani, directorul creativ al mărcii Chanel a murit și, fără o exagerare, legenda lumii modei - Karl Lagerfeld. Potrivit rudelor, cauza morții designerului a fost cancerul pancreatic.

Lagerfeld și-a început cariera în Casa lui Jean Patou ca director de artă. După ce a lucrat timp de 4 ani la Paris și a dezamăgit cariera unui designer de modă, se duce în Italia, unde se ocupă de studiul istoriei artei. În acest moment, Karl Lagerfeld își dă seama că decizia sa de a părăsi lumea modei a fost nesăbuită și se încearcă din nou ca designer de modă.

Începând cu anii 1960, Karl Lagerfeld a lucrat ca designer independent în 4 case de modă - Chloe, Charles Jourdan, Fendi, Krizia. Designerul a fost apreciat de faptul că pentru fiecare brand a creat modele exclusive, radical diferite unul de celălalt. În 1974, designerul decide să elibereze prima sa linie de îmbrăcăminte pentru bărbați. Curând după aceea, Karl Lagerfeld a devenit profesor la Școala de Arte Aplicate din Viena. Karl Lagerfeld poate fi considerat pe bună dreptate fondatorul modă pentru fuste, pantaloni scurți și mini-fuste.

În colecțiile sale, designerul a preferat să folosească piele și blană, în loc să provoace proteste furioase de către apărătorii grădinii zoologice. După scandalul din 2001, cu participarea activiștilor organizației PETA, Karl Lagerfeld sa limitat să elibereze doar o singură haină saturată, în timp ce în vremurile anterioare numărul articolelor de blană din colecțiile de designer era mai mult de o sută.

La sfârșitul anilor '90, colecțiile Lagerfeld înregistrează din ce în ce mai multe note ale stilului deosebit al celebrului Coco Chanel. Costume elegante și rochii de seară în stilul "bel epok" câștigă slavă fără precedent.În acest moment, Karl Lagerfeld își formează în sfârșit stilul său individual, pe care îl aderă în ultimele zile.

Potrivit publicației "Oglindă", designerul sa simțit rău acum câteva săptămâni, când a refuzat să meargă la arcul după următorul spectacol al lui Chanel. Karl Lagerfeld a fost un adversar al funeraliilor tradiționale, astfel încât rudele au executat voința decedatului și i-au incinerat corpul.

Stanley donen

Pe 21 februarie 2019, directorul american de film, producatorul si coregraful Stanley Donen a murit. Pentru activitățile sale, Donen a primit titlul de "Regele musicalilor de la Hollywood". Muzica sa a fost interpretată în celebrul muzical "Dancing in Rain", "Firing to the City". Avea 94 de ani.

Andre Previn

Pe 28 februarie 2019, dirijorul american Andre Previn a murit la vârsta de 90 de ani. Câștigător al mai multor premii "Oscar", pianist și compozitor - a fost unul dintre opt compozitori din istoria cinematografiei mondiale, care a primit acest premiu doi ani la rând. Muzica sa a fost interpretată în filmele "Slurry", "My Fair Lady", "Porgy and Bess".

Zhores Alferov

1 martie 2019 a devenit conștient de moartea lui Zhores Alferov. Fizician sovietic și rus, politician, laureat al premiului Nobel în fizică - a participat în mod activ la activitățile politice ale țării până în ultimele zile. Zhores Alferov a fost reprezentant al Partidului Comunist din Federația Rusă, a susținut în repetate rânduri proiecte de legi privind îmbunătățirea bunăstării cetățenilor. Avea 88 de ani.

Luke Perry

La 4 martie 2019, actorul american Luke Perry a murit. Avea 52 de ani. Popularitatea actorului a adus rolul lui Dylan McKay în celebrul serial de televiziune "Beverly Hills". Luke Perry a jucat în serialul TV "Riverdale" Fred Andrews, de multe ori a apărut la televiziune, a fost membru al emisiunii "Think Like a criminal", "The Simpsons", "Law and Order: Special Corps".

Kate Flint

4 martie 2019, Keith Flint, dansatorul și vocalistul britanic al grupului electronic The Prodigy, a devenit conștient de moarte. Avea 49 de ani. Este prea devreme să vorbim despre cauza exactă a morții cântăreței, dar poliția nu exclude că aceasta este insuficiență cardiacă.

În ciuda aspectului înfricoșător și a obiceiului constant de a înjura, Flint era cea mai bună persoană. După un turneu de lungă durată, îi plăcea să se întoarcă la proprietatea lui Tudor, pe care a dobândit-o într-o stare de ruină și restaurată. La vârful popularității, cântăreața a fost dependentă de droguri, alcool, pastile, dar după întâlnirea viitoarei soții Mayumi, el a legat nu numai droguri, ci și țigări.

Jed allan

La 9 martie 2019, la vârsta de 83 de ani, actorul american în film, televiziune și teatru Jed Allan a decedat. Publicul rus a întâlnit acest mare artist mulțumit celebrului serial "Santa Barbara", unde a jucat rolul lui CC Capwell.

Rolul în "Santa Barbara" a adus Jed Allan faimă la nivel mondial. În total, actorul a apărut în seria 1089, filmată în perioada 1986-1993.

Vladimir Etush

La 9 martie 2019, la vârsta de 97 de ani, un actor, profesor și profesor de teatru și teatru sovietic și rus Vladimir Etush a decedat. Actorul modern este familiarizat cu opera din teatrul Evgheni Vakhtangov. Pe scenă, Vladimir Etush a lucrat mai mult de 70 de ani. În plus, datorită rolului actorului în mai mult de 150 de filme.

Julia Nachalova

16 martie 2019 a devenit cunoscut despre moartea cantaretei, actritei și a prezentatorului TV Yulia Nachalova. Avea doar 38 de ani. În ultimele zile actrița a petrecut într-o clinică din Moscova, unde a murit după o lungă boală.

Principala cauză a decesului este sepsisul. Medicii nu au putut să facă față deteriorării rapide a sănătății cântăreței. Întreaga țară a urmat statul Yulia, dorința pentru o recuperare rapidă a venit din toate colțurile Rusiei. Cu toate acestea, procesele purulente care au avut loc în corpul actritei, era imposibil să se oprească.

Turbulențele din viața de familie și dificultățile din cariera muzicală au afectat în mod semnificativ starea de sănătate a lui Yulia Nachalova. A existat o perioadă în care a pierdut până la 25 kg de greutate deja nesemnificativă. Apoi - chirurgia plastica nereusita a sânului, guta, gastrita, diabetul, limfomul.Corpul unei fete tinere nu a putut face față efortului constant emoțional și fizic, și un astfel de accident ca un picior lovit doar a agravat situația.

Julia Nachalova a reușit să cucerească publicul rusesc ca pe un copil. Yulia și-a demonstrat talentul vocal realizând hiturile "Thumbelina", "Eroul nu este din romanul meu", "Învățătorul". În memoria fanilor, va rămâne pentru totdeauna o fată cu ochi albastri cu un zâmbet fermecător și o voce angelică.

La începutul carierei sale, Nachalova a interpretat împreună cu Irina Ponarovskaya. Cântecul celebru a luat custodia cântăreței de sex feminin. Până în ultimele zile, ea a recunoscut cu amabilitate această perioadă benefică pentru cariera sa creativă.

Începând cu 2014, Julia Nachalova, participă la spectacolul muzical "One to One", devine un mentor în emisiunea TV "Out our way out". Mai târziu începe filmările în cadrul proiectului "Two Voices" la STC. Lucrarea prezentatorului nu împiedică Yulia să își dezvolte cariera muzicală și să lucreze la noi melodii.

În ceea ce privește viața personală a cântăreței, atunci nu a fost fără șocuri. Prima căsătorie cu solistul grupului "Premierul" Dmitri Lansky a durat doar doi ani. Cuplul sa despărțit din cauza trădării constante a lui Dmitri. Al doilea soț al lui Yulia a fost jucătorul de fotbal Yevgeny Aldonin. Cuplul avea o fiică, Vera. După sarcină, cântăreața nu și-a pierdut atractivitatea și a intrat în curând în TOP 10 cei mai frumosi oameni ai Federației Ruse.

Yulia Nachalova a fost îngropată la cimitirul Troyekurovsky pe 21 martie.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.