De la ecrane de televiziune și cinematografe telespectatorii admiră sute de actori mari. Mulți dintre ei strălucesc nu numai cu talent, ci și cu aspect uimitor. Femeile se îndrăgostesc de un zâmbet, de un profil și de un stil mândru. Mai jos este o listă cu cei mai atrași actori de sex masculin care au cucerit mult inima spectatorilor de sex feminin din întreaga lume.

Cele mai frumoase actori din Hollywood

Printre frumusețile de la Hollywood, nu numai actorii tineri se disting prin aspectul lor atractiv. Mulți dintre ei sunt deja cu părul brun, dar în același timp și-au păstrat farmecul inerent în tinerețe.

Ben afleck

Ben sa născut în 1972. A devenit faimos ca actor, producător și scenarist. Rolul filmului "Vânătoarea de bună voie" a fost primul succes pentru Affleck. Ben a experimentat succesul și înfrângerea, dar un lucru a rămas neschimbat: el a fost întotdeauna un favorit al femeilor și își păstrează încă apelul.

Henry Cavill

Henry are acum 35 de ani. Este cu siguranta unul dintre cei mai atragatori supermani ai lui Hollywood. În piesa sa de discuri o mulțime de roluri luminoase în filme:

 • "Războiul zeilor: nemuritorii";
 • "Om de oțel";
 • "Agenți A.N.K.L.";
 • Tudorii.

Edward Norton

Norton sa născut în 1969. Este cunoscut pentru rolul său de actor, scenarist, regizor și producător. Talentul lui Edward este multilateral. El poate fi un uriaș jumătate de monstru Hulk sau un magician misterios ("Incredible Hulk", "Illusionist"). Carisma și farmecul său își fac treaba - el ocupă întotdeauna o poziție înaltă în lista celor mai atractive bărbați.

Tom greu

Actorul britanic sa născut în 1977. Joacă în teatru și în cinematografie și are, de asemenea, un mare succes în calitate de producător și scenarist. Imaginea sa despre un rebel și un huligan în cinematografie este exploatată cu succes de el în viață. Odată cu vârsta, Tom a devenit mai echilibrat, ceea ce nu și-a redus atractivitatea pentru femei. Printre filmele populare cu participarea lui sunt "Dunker", "Mad Max", "Deci, război" și alții.

Robert Downey Jr.

La 53 de ani, Robert Downey Jr. își păstrează cu succes farmecul și atracția vizuală. A câștigat recunoașterea ca actor, cântăreață și producător. Robert a experimentat o serie de eșecuri, dar acest lucru nu la împiedicat să se întoarcă la jet și să continue să obțină succes. Downey Tânăr are doi fii, pe care îi aduce. Hobby-ul său este wushu, care îi permite să atingă echilibrul fizic și moral. A apărut în picturi precum "Răzbunătorii", "Spiderman: Întoarcerea acasă", "Iron Man" și alții.

Leonardo DiCaprio

DiCaprio sa născut în 1974. Rolul său legendar a fost imaginea lui Jack în Titanic. Apoi, tânărul actor a devenit imediat idolul sutelor de mii de femei de vârste diferite. Ulterior, el a avut șansa de a juca roluri mai brutale, dar acest lucru nu și-a schimbat imaginea eroului romantic. Poate fi văzut în filmele "Aviator", "Blood Diamond", "Lupul Wall Street" și "Supraviețuitorul".

Paul William Walker IV

Actorul sa născut la 12 septembrie 1973. A câștigat faima datorită seriei Fast & Furious.

Zachary David Alexander "Zack" Efron

Actorul american sa îndreptat în 18 octombrie 1987. Este renumit pentru filmele "Clasicul muzical", filmele "Double Life of Charlie St. Cloud", "Lucky Man", "Momentul nefericit", "128 bătăi de inimă pe minut", "Tatăl este din nou".

Ryan Mack Partlin
Ryan sa născut la 3 iulie 1975. Actorul este cunoscut pentru rolul său de Căpitan Magnific în seria NBC Chuck.
Ryan Rodney Reynolds

Un actor canadian care a făcut o carieră de film și de televiziune de succes. Este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale în sitcomul "Doi băieți, o fată și o pizzerie", precum și în filmele "Regele partidelor", "Doar prietenii", "Da, nu, probabil", "Ofertă". Acum actorul are 41 de ani.

Joshua Lee "Josh" Holloway
Actorul a devenit renumit pentru rolul lui Sawyer în seria TV "Lost". Sa născut la 20 iulie 1969.Ian Joseph Somerhalder
Actorul american a devenit celebru datorită seriilor de televiziune "Lost" și "The Vampire Diaries". Sa născut la 8 decembrie 1978.Christopher Ashton Kutcher
Christopher este un actor, prezentator, producător și investitor american. Faima ia adus filmele "Două și jumătate de oameni", "O dată în Vegas", "Mai mult decât iubire", "Womanizer", "Butterfly Effect". Actorul sa născut la 7 februarie 1978.
Channing Matthew Tatum
Actor, producător și model american sa născut pe 26 aprilie 1980. Este cunoscut pentru filmele "Ea este un om", "Un pas înainte".
John Christopher "Johnny" Depp II
Actorul american, director de film, muzician, scenarist și producător a fost născut pe 9 iunie 1963. Lista filmelor este imensă: "Fiarele fantastice și unde trăiesc", "Pirații din Caraibe", "Umbrele întunecate", "Charlie și Fabrica de ciocolată" și zeci de alții.
Armand Douglas "Armata" Hummer
Actorul sa născut la 28 august 1986. Printre lucrările sale se numără Rețeaua socială, Albă de zăpadă: Răzbunarea gnomilor, Lone Ranger.Jensen Ross Eccles
Printre cele mai bune lucrări ale actorului se numără "Zilele vieții noastre", "Îngerul întunecat", "Misterele lui Smallville" și "Supernatural". Acum Dzhensknu Ross eccles 40 de ani.
David Patrick Borianaz

Cele mai cunoscute filme ale lui Borianaz "Buffy the Vampire Slayer", "Angel", "Bones". Actorul sa născut la 16 mai 1969.Matt Leblanc

Actorul sa născut în 1967. Rolul său celebru este actorul nefericit Joe de la seria TV "Prieteni".Până la 12 ani, Joe a încântat ochii fanilor serialului de comedie și a reușit să surprindă imaginea publicului.

Cei mai frumosi actori rusi de sex masculin

Rusia este, de asemenea, bogată în talente, printre care și mulți bărbați atrăgători. Femeile noastre au mai multă valoare în brutalitatea omului. Băieții drăguți sunt mai puțin populari. Cu toate acestea, lista actorilor atractivi ruși este largă.

Dmitri Pevtsov

Prima faima care a acționat a ajuns la erou după meciul din serialul de televiziune "Gangster Petersburg" și "Countess de Monsoreau". De atunci, mii de femei au început să-l vadă pe Dmitry în visele lor.

Alexey Vorobiev

Alexey în tinerețea lui a petrecut mult timp în sport, ceea ce nu putea decât să-i afecteze figura. Un cadou muzical a adus-o pe tipul la filme. Numeroasele talente ale tânărului nu au devenit însă principalul său avantaj. Majoritatea femeilor își amintesc de Vorobyov la fel de frumos, care au jucat într-un film și au cântat câteva melodii. Cu toate acestea, Aleksey a jucat în seria TV "Deffchenki", în filmul "Dragoste cu limitări", "Ridică-te și luptă" și alții.

Konstantin Kryukov

Konstantin este un tânăr extrem de talentat. În afară de darul său de actorie, a reușit să absolvească școala de artă și să scrie mai multe tablouri care au devenit parte din colecțiile de galerii renumite în întreaga lume. A debutat în filmul "9 Company" în rolul "Dzhakonda" După această imagine, întreaga țară a remarcat aspectul atractiv al actorului.

Konstantin Khabensky

Acest actor a devenit un exemplu viu al modului în care atracția externă este evidențiată din interior cu o frumusețe spirituală. Virtuțile lui Constantin pot fi enumerate fără sfârșit, dar majoritatea fanilor actorului s-ar fi înecat cu bucurie în ochii lui înțelepți, fără fund. Puteți să-l admirați în seria TV "Streets of Broken Lanterns", filmele "Night Watch", "Day Watch", "Rush Hour" și altele.

Igor Petrenko

Imaginea lui Petrenko a fost amintită de public datorită unui zâmbet uluitor. Tânărul dificil al actorului nu la forțat pe Igor să-și îngroape talentul în scenă. Tânărul a ajuns încă la scena teatrală, după care a început să acționeze în filme. Înregistrările sale includ zeci de filme ("Star", "Driver for Faith", "Carmen", "Hero of Time", "Cadets"), iar în armata de fani există mii de fani.

Danila Kozlovski

Teatru și actor de teatru rus, regizor, scenarist, producător, care a devenit renumit pentru rolurile sale în filmele "Trainer", "Academia Vampirilor", "Viking", "Crew", "Duhless".

Maxim Averin
Actor de teatru, film și televiziune, regizor, prezentator de televiziune, artist onorat sa născut la 26 noiembrie 1975. Cele mai renumite lucrări sunt considerate "Capercaillie», "Sklifosovsky", "O dată a fost o femeie", "Orasul fără soare", "Furtuni magnetice".
Oleg Menshikov
Actorul a jucat multe roluri strălucitoare. Printre filmele în care a jucat Menshikov se numesc "Pokrovskie Vorota", "Legenda nr. 17", "Moonzund", "Barberul siberian", "Est-Vest" și altele. Data nașterii marelui actor: 8 noiembrie 1960.

Cele mai frumoase actori de sex masculin din Turcia

În ultimii ani, seriile de televiziune din Turcia au devenit extrem de populare în Rusia. Prin urmare, doamnelor noastre devin din ce în ce mai mult fanii actorilor turci cu ochii negri. Lista celor mai populare dintre ele include:

 • Keremjem este o cântăreață și un actor pop;
 • Jansel Alchin - actor, lucrează în Franța;
 • Chagatay Ulusoy - actor și model;
 • Kenan Imirzalyoglu - actor și model;
 • Burak Hakky - model, actor de reclame și seriale;
 • Mehmet Gunsur - actor, model, producător;
 • Birkan Sokullu - actor turc, model;
 • Halit Ergench - actor turc;
 • .Berk Oktay - actor și model;
 • Haluk Pies - actor, regizor, scenarist și producător german și turc;
 • Mehmet Akif Alakurt - actor și model turc;
 • Bugra Gulsoy - actor, regizor, arhitect, designer și fotograf turc;
 • Kenan Kalaw - actor turc;
 • Tolgahan Sayishman - actor turcă, model, gazdă TV;
 • Ton Onur - actor și model;
 • Murat Yıldırım - actor turc;
 • Kyvanch Tatlytug - actor și model, poartă titlul "Turcă Brad Pitt";
 • Burak Ozchitit - actor turcesc, în trecut - un model;
 • Kadir Inanyr - actor;
 • Engin Akurek - actor.

Cei mai frumosi actori coreeni

Pe lângă filmele turcești, dramele coreene sunt din ce în ce mai vizibile. Datorită acestui fapt, actorii coreeni de sex masculin se încadrează, de asemenea, în rating-ul celor mai frumoși bărbați din lume. În lista actorilor coreeni de sex masculin:

 • Pak El Jin;
 • Deci Kan Jun;
 • Kim Wu Bean;
 • Jin Gu;
 • Nam Joo Hyuk;
 • Lee Soo Hyuk;
 • Lee Don Wk.

Bărbații coreeni au recursul lor special. Fata lor este aspectul proaspăt și tineresc, chiar și la vârsta adultă. Poate că această trăsătură atrage femeile.

Orice rating de frumusețe este foarte subiectiv. Unele caracteristici aparent atractive pentru o persoană pot fi complet respinse de alții. Acesta este motivul pentru care actorii de sex masculin de diferite tipuri de aspect și imagini au fost incluse în evaluarea noastră.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.