O călătorie în străinătate în timpul sărbătorilor de Anul Nou va aduce impresii incomparabile. Starea de spirit festivă entuziastă va face în fiecare zi o astfel de excursie strălucitoare și plină de experiențe plăcute. Emoțiile completează decorațiunile colorate și jocul luminilor pe care locuitorii orășenilor le împodobesc cu străzile.

Orașele germane nu fac excepție. Frumusețea peisajului local de Anul Nou este fascinantă. Mulți turiști vin chiar aici pentru a vedea această splendoare creată de germanii pedanți.

Cum să sărbătorim Anul Nou și Crăciunul în Germania

Cetățenii de Crăciun din Germania sărbătoresc în liniște cu familia. Dar Anul Nou este sărbătorit la scară mare. În această zi, germanii se duc pe străzi, se adună în mulțimi mari și se plimbă zgomotos și vesel în piețe și străzi importante ale orașelor. Toate acestea sunt însoțite de saluturi și focuri de artificii, precum și vizite obligatorii la cluburi și baruri.

O astfel de abordare a celebrării este asociată cu vechea credință că zgomotul îndepărtează spiritele rele.Germanii speră că, ca urmare a întregului an, nu vor fi deranjați de necazuri și de necazuri.

Simplul sărbătoare a Anului Nou în Germania se numește Sylvester - acesta este numele preotului biblic care a murit în anul 335 pe 31 decembrie. Pregătiți-vă pentru vacanță înainte de timp. Deja în 2-3 luni, majoritatea locurilor din cafenele și restaurante sunt rezervate. Germanii în această perioadă sunt deja prietenii și partidele de planificare. Turiștii cumpără bilete pentru transport și cărți în hoteluri.

Imediat înainte de sărbătoare, germanii își curăță cu grijă casele, iau mâncăruri elegante și așternuturi noi. Acest lucru se datorează tradiției de a intra în Anul Nou cu totul nou. Pe masa tradițională de Anul Nou, crapul este cel mai adesea găsit - balanțele sale simbolizează monedele. Astfel, germanii își doresc oaspeți și ei înșiși bogăția.

Din ce în ce, proprietarii preferă să nu gătească pe masa de vacanță mâncăruri supărătoare. Prin urmare, fondue, raclette, tot felul de bucăți și produse de patiserie sunt deja cunoscuți oaspeți ai banchetului de Anul Nou. De asemenea, masa este decorată cu fructe. Printre dulciurile tradiționale se numără un dulce dulce cu stafide. Cea mai importantă băutură a serii este în mod tradițional șampanie. De asemenea, germanii iubesc pumnul și pumnul.

În ajunul Anului Nou, este obișnuit să vizionați emisiuni de vacanță la televizor, să jucați jocuri și să ascultați muzică. Divinarea și dăruirea dorințelor au devenit un obicei interesant. Cel mai adesea cadouri în Germania dau pentru Crăciun. În ajunul Anului Nou, cadouri nu sunt acceptate pentru a fi schimbate, cu excepția pentru mici memorabile suveniruri.

Atributul obligatoriu al Anului Nou German este un copac frumos decorat de Crăciun. Sub ei fold cadouri pentru copii. Aici, atributele de Crăciun sunt foarte asemănătoare cu cea rusă: lămpi Bengal, bile de Crăciun, ghirlande luminoase, lumânări, focuri de artificii, focuri de artificii. Pirotehnica nu se vinde persoanelor sub 18 ani. În noaptea de 31 decembrie, toată lumea se duce să vadă spectacolul luminos. În loc de Moș Crăciun, germanii au personajul principal Nimand. El călărește un măgar și oferă daruri copiilor.

Tururile de Anul Nou 2019 în Germania (prețurile pentru vouchere)

În rândul turiștilor ruși, călătoriile cu autobuzul în Germania rămân cele mai populare. Cele mai populare excursii includ vizite la castelele din Augsburg, Neuschwanstein, Schongau, Fussen. De asemenea, sunt necesare plimbări prin străzile vechi din München și Nürberg. În această perioadă, totul arată în mod special festiv și magic.

Cele mai scumpe sunt tururile de schi. Acest lucru se datorează atitudinii profunde față de Alpii germani, cu care se numără și schiorii cu experiență. Stațiunile de schi locale oferă întotdeauna cel mai înalt nivel de servicii.

Dacă se ia decizia de a nu călători, ci de a rămâne într-unul dintre orașele mici germane, atunci o astfel de călătorie va fi cel mai mare buget posibil. Astfel de tururi implică de obicei un banchet plătit separat, cu un program de concert. Prețul călătoriei include de obicei:

 • zborul cu avionul sau cu autobuzul;
 • de transfer;
 • cazare și masă;
 • de asigurare.

Indiferent de turneul ales, acesta trebuie rezervat în avans cu cel puțin două luni în avans. În caz contrar, opțiunea corespunzătoare nu este găsită. Dacă doriți să salvați puțin, puteți utiliza acțiunile de rezervare anticipată și puteți rezerva o călătorie înapoi în luna august. Acest lucru va economisi aproximativ 30% din prețul standard.

Costul mediu al unei călătorii de Anul Nou pentru două săptămâni va costa 1000 de euro. Aceasta este rezervată anticipat. Cu cât este mai aproape de sărbători, cu atât mai scumpă este călătoria. Prețul poate crește de 3 ori. Este important să verificați dacă biletul de avion intră în voucher.

Prezentare generală a tururilor de Crăciun în Germania

 • Turneu "clasice europene - palate și muzee, brânză și șampanie" - 31,120 ruble;
 • Turul "Anul Nou în Cesky Krumlov + Germania și Austria" - 37.400 de ruble;
 • Turneu "Povestea de Anul Nou din Saxonia" - 28.800 ruble;
 • Tur "Trei maluri ale Rinului. Anul Nou la Strasbourg "- 35.000 de ruble;
 • Turneu "Belgia de Anul Nou + Germania" - 38.200 de ruble;
 • Turul "Tales of Bavaria și Republica Cehă - Crăciun" - 27.600 ruble;
 • Tour "Peisaje alpine + Alsacia. Anul Nou în Nürnberg "- 40.500 de ruble;
 • Turneu "Minunile de la München de Anul Nou" - 33500 ruble;
 • Tour "Secretele de Crăciun în munți Erzgebirge. Germania + Republica Cehă "- 25700 ruble;
 • Turneu "Anul Nou în Cracovia + Republica Cehă + Germania" - 24.500 ruble.

Opinii ale turiștilor despre vacanțele de Anul Nou în Germania

Recenzile turiștilor care călătoresc în Germania pentru Anul Nou sunt în mare parte entuziaști. Cineva se plânge de prețuri ridicate, dar la standardele europene totul este destul de accesibil. Călătoriile bugetare sunt atât de dificil de apelat, dar acel nivel de serviciu și abordare a organizării de excursii merită toate costurile. Sunt foarte puțini oameni nemulțumiți de sărbătorile de iarnă din Germania. Toată lumea este uimită de frumusețea decorării orașelor și de varietatea de divertisment și atracții.

Unii turiști avertizează cu privire la domeniul festivalurilor populare, unde nu ar trebui să vii cu copii mici. Multe persoane care se plimbe constau în principal din tineri beți, care se distrează cu voluntari fără pedeapsă de pirotehnie. Pe Internet puteți găsi fotografii de pătrate și străzi, împrăștiate dens cu resturile de saluturi și pocnitori.

În orice caz, despre această călătorie trebuie să vă faceți propria impresie. Puteți face acest lucru numai vizitând Germania pe cont propriu.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.