Bluze elegante și frumoase - elementul principal al imaginii fetiței școlii. Este o bluză care pune tonul întregului ansamblu și este decorarea sa principală.

Bluza de școală ar trebui să fie confortabilă și practică, arătată elegantă și atractivă. Prin urmare, fiecare părinte are o sarcină importantă - de a găsi modelul ideal care să îndeplinească toate aceste cerințe.

Potrivit designerilor și mamelor care au fost învățate prin experiență, ar trebui să existe mai multe bluze în dulapul școlii fetei. O bluză elegantă și festivă pentru ocazii speciale, întotdeauna în design alb-alb cu zăbrele, manșete, jabot luxuriant și mâneci originale. Pentru școala de zi cu zi de zi cu zi, mai constrâns în proiectarea de bluze, cămăși, turtlenecks și alte modele sunt destul de potrivite.

Școală albă pentru elevi de orice vârstă

Majoritatea modelelor de zi cu zi ale bluzei pentru copii se disting prin simplitatea și imediate.Culoarea albă plină de solemnitate și severitate este considerată clasică pentru moda școlară. Astfel de modele sunt sigure pentru o imagine mare a unei fete de orice vârstă.

Astăzi, multe modele albe, cu un anumit subton, pot fi găsite în vânzare, de exemplu, alb-galben, alb-albastru, alb-roz. Astfel de bluze, fără îndoială, arătau frumoase și blânde, dar este mai bine să opteze pentru modelele spălate albe. În acest caz, asigurați-vă că respectați regulile de spălare a acestor produse, în caz contrar, bluza va pierde rapid aspectul.

În plus față de culoarea albă obișnuită în școala de modă, alte nuanțe sunt permise. În cazul în care codul de îmbrăcăminte școlar nu reglementează strict culoarea bluzei pentru o fată, atunci părinții au dreptul de a alege un model de bej, roz, albastru deschis pentru copil. Alegeți modele monocrome fără modele mari, flocoane volumetrice sau alte decorațiuni. Opțiunea ideală este o bluză clasică cu mânecă lungă, guler în picioare, guler pandantiv.

Tricouri clasice pentru bluze pentru fete

Bluză-tricou - unul dintre cele mai confortabile modele de zi cu zi, care arată frumos fetelor de orice vârstă. Pentru bluze de clasa întâi, decorate adesea cu mâneci, dantelă și manșete din dantelă, este posibil să fie un jabot pe butoane. Teen bluze sunt mai restrâns în design. Modele moderne, cu guler stand-up și panglici din satin în culori contrastante.

Bluze de școală frumoase pentru fete cu cravată sau arc

Cuburile și cravatele drăguțe și elegante ocupau o poziție de lider în școală. Ele sunt cele mai potrivite pentru afaceri și codul de îmbrăcăminte la școală. În plus, în astfel de modele există ecouri de modă pentru adulți, unde printre principalele tendințe ale sezonului au fost modele cu legături voluminoase și panglici legați la gât.

Bow sau cravată sunt considerate decorarea principală a bluzei. Acest element al imaginii ar trebui să fie vizibil, să fie un loc luminos în întregul ansamblu, deci alege modele într-un design contrastant. Stilul arcului sau cravată poate fi foarte divers. Alegerea depinde de stilul bluzei. Pentru o bluză clasică-bluză, se va potrivi o cravată strictă cu două "urechi", panglici lungi romantice care pot fi legate într-un arc magnific arătat perfect pe bluze romantice, iar arcurile de panglică din satin arata elegante și festive.

Bluze școlare elegante cu înveliș

O bluză cu cocoașă - o opțiune excelentă pentru elevii de mijloc și cei de liceu. Baska este o cremă largă cusută la talie. Poate fi cusută de-a lungul întregii lungimi, din față sau din spate a produsului.

O bluză cu pliuri pe partea inferioară întărește vizual figura, face imaginea mai matură și mai sedativă. Bluza trebuie combinată cu o fustă dreaptă sau cu pantaloni. Pentru a crea un aspect elegant și drăguț, adăugați o curea elegantă pentru talie.

Bluze școlare la modă pentru adolescenți

Bluzele pentru elevi din clasele 5-11 sunt semnificativ diferite de cele pentru elevii de clasa întâi. Stilurile devin montate, decorul este mai restrâns și mai rafinat.

Tricourile de tricotate drepte sunt excelente pentru uzura școlilor adolescente. Adesea, fetele aleg modele cu butoane și fermoare. Asemenea lucruri sunt în armonie cu pantalonii, fustele și sundrele.

Liceul este perioada în care codul de îmbrăcăminte al școlii este oarecum slăbit, iar fetele încearcă să-și diversifice imaginea cu culori strălucitoare și stiluri originale. Prin urmare, nu se ocupă numai de bluze albe, utilizați nuanțe de culoare roz, albastru, albastru, burgund. Ei vor aduce într-o imagine girică note de individualitate, va da încredere fata.

Bluze de școală pentru fete pline

Mamele de fete prețioase sunt conștienți de proprietatea de culoare albă pentru a crește vizual volumul, astfel încât cea mai bună achiziție pentru dulap școlar va fi albastru și albastru bluze. Dacă codul de îmbrăcăminte permite, apoi alegeți modelul "polka-dot" și dungi. Aceste amprente atenuează imaginea, ascund vizibil plinătatea.

Renunțați la modelele tricotate, care vor dezvălui defectele figurii, și priviți stilurile cu buzunare, maneci, buzunare, arcade voluminoase.Acest decor va îndepărta atenția de la plenitudine și va face imaginea mai festivă.

Bluze pentru fete: alegeți țesătura potrivită

Blush direct adiacente corpului, deci este important sa alegeti un model numai din materiale naturale. Țesătura trebuie să fie hipoalergenică, confortabilă și sigură. Cele mai populare dintre elevele și părinții lor sunt bluze din mătase, bumbac, lenjerie, lână fină și tricotaje.

Pentru sezonul cald, alegeți un model din poplin și sifon. Ele sunt plăcute la atingere și nu se pot zdrobi. Modelele de bumbac sunt concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului. Ei își păstrează perfect forma, nu provoacă iritații pe piele, sunt ușor accesibile îngrijirii zilnice.

Pentru bluze de vacanță, satin și mătase sunt considerate material indispensabil. Acestea sunt țesături cu adevărat rafinate și elegante, care vă vor da copilului o imagine nobilă și sofisticată.

Bluze de școală - cel mai important element al imaginii școlare. Bluza albă cu mâneci delicate din dantelă și jabot luxuriant se uită perfect la elevele tinere și mijlocii. Elevii de liceu aleg stiluri mai concise și mai restrânse, dar toate în aceeași versiune albă. Fiți inspirați de ideile noastre de fotografie și creați imagini școlare elegante, blânde și flirty pentru copilul dumneavoastră.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.