Dacă vorbim despre popularitatea unei vacanțe pe plajă în timpul iernii, atunci Egiptul va lua cu siguranță primul loc. Un astfel de turneu este o mare oportunitate pentru o cantitate relativ mică de a ajunge dintr-o moschee înghețată sau dintr-un alt oraș rusesc într-un climat cald, să se arunce în marea și să se culce pe nisipul moale.

Specificul sărbătorilor de Anul Nou în Egipt

Clima Egiptului atrage turistii cu confortul, uscatul si caldura. Căldura obositoare în timpul iernii nu merită să aștepte, vine doar vara. Lunile de iarnă după standardele Egiptului rămân cele mai reci. Locuitorii nu sunt obișnuiți cu frigul la +24 de grade și pun pe jachete și haine. Dar oaspeții din Rusia se simt confortabil și chiar se scaldă în mare. Dimineața și noaptea, temperatura scade considerabil, astfel încât pentru această zi a zilei merită, de asemenea, să luăm haine calde.

Hurghada și Sharm el-Sheikh sunt considerate cele mai preferate stațiuni turistice. În Sharm El-Sheikh, tinerii călătoresc cel mai adesea. Sărbătorile de aici sărbătoresc zgomotos și distractiv.Locul este caracterizat de multe hoteluri de diferite nivele, centre de divertisment și activități de agrement.

În Hurghada, o viață mai măsurată. Există mai multe hoteluri de familie aici. Oamenii cu copii vin aici mai des. Plajele locale sunt mai blânde, ceea ce creează cele mai bune condiții pentru înotul cu copiii.

Adâncurile Mării Roșii pot da impresii de neuitat ale Anului Nou. Unde altceva vă puteți petrece vacanța de iarnă printre coralii magnifici și cei mai străluciți reprezentanți ai faunei marine! În acest moment, temperatura apei este de + 20 ... + 22 grade Celsius.

În plus față de plajă și de înot, puteți să vă distrați cu excursii, care vor extinde foarte mult orizonturile fiecărui turist. Atracțiile aici sunt speciale și foarte neobișnuite. În timpul iernii puteți vedea cel mai mare număr de puncte turistice, deoarece în acest moment nu există căldura care deseori se înspăimântă de călătorii similare în vară.

Sărbătoarea Anului Nou 2019 în Egipt

În Egipt, sărbătorile de iarnă nu sunt sărbătorite la fel de mult ca și europenii. Cu toate acestea, în istoria regiunii există multe sărbători proprii asociate cu venirea noului an.

În Alexandria și Cairo, Anul Nou este sărbătorit cel mai viu cu pomul de Crăciun local și cu Mos Craciun. Musulmanii sărbătoresc aici Anul Nou pe calendarul lunar și îl numesc "Ras As Sana". În cele mai vechi timpuri, începutul noului an a fost marcat de potopul Nilului. Acest lucru sa întâmplat la sfârșitul lunii septembrie. Crăciunul este sărbătorit pe 7 ianuarie. Dar acum câțiva ani, această sărbătoare a devenit oficială în Egipt.

Nu se poate spune că pe 31 decembrie, toată lumea sărbătorește în totalitate Anul Nou. Cu toate acestea, puteți găsi petreceri tematice într-un număr de cluburi. Dar chiar dacă nu este posibil să găsiți un eveniment legat direct de Anul Nou, va exista o mulțime de alte distracții. Nu te plictisesti. În plus față de petreceri tematice, puteți vizita discoteci, cazinouri și tot felul de cluburi de noapte. Multe dintre ele vor avea loc concerte, într-un fel sau altul legat de sărbătoare.

Tururile de Anul Nou în Egipt sunt puține. Dar puteți alege întotdeauna un tur, plin de evenimente și petreceți timp într-o atmosferă diferită. Trebuie reținut faptul că cele mai scumpe excursii vor fi la ghidurile hoteliere, deci merită să participați la dezvoltarea programului de excursii în avans.

Cele mai frecvente rute din Hugadah sunt excursii la Cairo și Luxor. Poți merge în deșert în așezarea Bedouin. Va trebui să meargă acolo cu autobuzul sau quad-ul. Interesant poate fi o croazieră pe Nil, planificată pentru câteva zile. Dacă veniți să vă odihniți în Sharm el-Sheikh, atunci excursia se recomandă să meargă în direcția Israel și Iordania. Cel mai adesea, turiștii din Sharm el-Sheikh merg pe Muntele Sinai. Aceasta implică alpinismul pe munte. Ar trebui să aveți întotdeauna haine calde și încălțăminte cu tălpi groase. Programul include de obicei întâlnirea zorilor și coborârea la mănăstirea Sf. Ecaterina.

Shopping la Anul Nou în Egipt nu este la fel de bogat și diversificat ca în alte țări. Cu toate acestea, vă puteți distra cu achiziționarea de suveniruri mici, condimente, ceai și alte lucruri plăcute. Prețurile pentru toate acestea sunt foarte accesibile, chiar și în locurile turistice aglomerate.

Anul Nou în Egipt: Recenzii turistice

Primul lucru pe care îl acordă turiștilor în recenziile lor este creșterea exorbitantă a prețurilor pentru vacanțe. Ne putem aștepta în siguranță că prețul cazării sau chiar întregul turneu se va dubla. În plus, pentru cina de Anul Nou cel mai adesea trebuie să plătească aproximativ 150 de dolari. Aceeași rundă a nivelului mediu în loc de standardul de 500 $ va avea ca rezultat 1000. Dacă amânați călătoria la jumătatea lunii ianuarie, puteți economisi de la 200 $ pe un singur bilet.

Cei care nu pot tolera apa rece în acest moment al anului în mare, este recomandat să alegeți hoteluri cu piscine încălzite. De asemenea, turiștii subliniază faptul că devine întuneric devreme, iar după amurg este necesar să poarte haine calde. În această zi puteți obține cu ușurință arsuri solare.

Turiștii notează că, în ciuda atitudinii cool a egiptenilor față de Anul Nou, hotelurile și străzile din jur sunt îmbrăcate în cele mai bune tradiții europene. Aici și ghirlande, pomi de Crăciun și Mos Craciun.Printre recenziile turiștilor nemulțumiți s-au făcut plângeri cu privire la masa săracă de sărbători, care seamănă mai mult cu o cină care nu a fost mâncată cu o zi înainte. Mâncarea se termină repede. De asemenea, unii se plâng de programul de vacanță și de munca animatorilor. Dar aceste criterii pentru evaluarea odihnei pot fi subiective. Unii planuiesc chiar în viitor să ia cu ei delicatese pentru a sărbători vacanța în cameră singură.

Printre sfaturi recomandări utile pentru a alege un hotel în golfuri. Nu există curenți și vânturi reci. În plus, aici puteți să stocați vitamine pentru întregul an, deoarece în Egipt există multe legume și fructe proaspete în timpul iernii.

În ciuda unor deficiențe, Anul Nou în Egipt poate fi una dintre cele mai vii impresii din viață. Amintirile despre el vor fi cu siguranță stocate de mulți ani. Îmbrăcați palmieri și cămile pe fundalul mării sunt decorarea perfectă pentru întâlnirea nestandardă a sărbătorilor de iarnă. Pentru a vă asigura acest lucru, trebuie să vizitați această țară cel puțin o dată în timpul iernii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.