Majoritatea orașelor din Rusia posedă măreție și frumusețe care uimesc turiștii. Nižni Novgorod este unul dintre ei. Locul nașterii marelui scriitor Maxim Gorky este renumit pentru numeroasele sale monumente și repere istorice.

În timpul iernii, orașul arată uimitor în decorațiunile sale de zăpadă. Este bine demn de a fi ales pentru întâlnirea noului 2019.

Caracteristici de sărbători de iarnă în Nizhny Novgorod

Orașul este gata să ofere oaspeților săi tot ce vă poate fi necesar pentru o vacanță minunată. Această infrastructură modernă, masa de divertisment și un program minunat pentru Revelion în restaurante.

Există mai multe opțiuni pentru întâlnirea cu Anul Nou la Nižni Novgorod. În primul rând, aceasta este noaptea de la pomul principal al orașului. O alternativă ar fi o sărbătoare zgomotoasă într-unul din locurile de divertisment. În plus, a devenit foarte popular în ultimii ani pentru a avea o vacanță în cabane de țară sau la un centru de recreere.O modalitate mai originală de a sărbători Anul Nou a fost chiria "bas-bass" (autobuz). Într-o seară festivă, el își rotește oaspeții în jurul orașului și face opriri în cele mai iconice locuri. Este o astfel de plăcere de la 7500 pe noapte, în funcție de opțiunile suplimentare.

Opțiunea bugetară pentru a sărbători sosirea Anului Nou va fi vizitarea pomului principal de Crăciun. În mod tradițional, este instalat pe piața din Minin și Pozharsky. În noaptea de 1 ianuarie, mii de vizitatori și locuitori ai orașului se vor aduna în jurul lor. În acest an, autoritățile orașului promite un program bogat și variat:

 • aerian disco;
 • concursuri;
 • spectacole ale artiștilor;
 • artificii;
 • discursul guvernatorului și așa mai departe.

Sărbătorile de masă vor avea loc în multe părți ale orașului. Cea mai mare va avea loc pe Piața Zhukov, în parcul "1 mai", "Elveția", "Avtozavodskaya", pe strada Rozhdestvenskaya și lângă scara Chkalov. Un patinoar va fi plasat pe strada Rozhdestvenskaya, care nu va înceta să accepte pe toată lumea, chiar și în ajunul Anului Nou.

Trebuie reamintit faptul că în oricare dintre punctele de mai sus este interzisă aducerea alcoolului. Punctele de inspecție și detectoarele vor fi instalate în toate locurile aglomerate.

Plasarea și restaurantele orașului

În regiunea Nizhny Novgorod există numeroase stațiuni, tabere, case de vacanță și mini-hoteluri care sunt pregătite să primească oaspeții și le oferă condiții excelente pentru sărbătorirea Anului Nou. Aici puteți simți toate deliciile acestei ierni rusești și vă puteți plimba în povestea de Anul Nou în liniște și pace. În medie, cazarea în timpul sărbătorilor de Anul Nou va costa un turistic de 2500 de ruble pe zi.

În noaptea de la 31 decembrie la 1 ianuarie, zeci de cafenele și restaurante locale își vor oferi serviciile. În lista celor mai populare:

 • San Remo;
 • "Curte balcanică";
 • "Asia";
 • "Nașul vesel";
 • "Salute" și alții.

Cel mai adesea în oraș există instituții care se specializează în bucătăria europeană și rusă. Dar puteți aprecia și mâncăruri orientale, de exemplu, în cafeneaua "Asia". Aproape toate instituțiile au paginile lor oficiale pe Internet, unde puteți să vă familiarizați cu meniul și programul de Revelion. Cafenele, restaurantele și barurile din oraș se află în categorii diferite de prețuri, dar puteți determina în mod aproximativ valoarea medie a costului unei mese pe o noapte festivă - aceasta este suma de 4000-5000 ruble. În orice loc selectat, locurile trebuie rezervate în prealabil, deoarece la 31 decembrie va fi problematică.

Obiective turistice din Nižni Novgorod

În timpul liber, de la sărbătoare, se poate dedica dezvoltării culturale, mai ales că Nișni Novgorod este renumit pentru un număr mare de monumente istorice și arhitecturale interesante. Printre locurile recomandate pentru a vizita în primul rând:

 • Scările Chkalov;
 • Crăciun;
 • Strada Bolshaya Pokrovskaya;
 • Biserica Maicii Domnului;
 • Nizhny Novgorod Kremlin;
 • Embankment al Volgăi.

Mergând de-a lungul Embankmentului Fedorovsky, puteți aprecia frumusețea panoramei. Peisajele din Volga și Oka pot fi văzute din zidurile Kremlinului, unde există o cetate medievală și muzee.

O călătorie interesantă va fi pe telecabină. Se duce la Bor Bor. Un bilet de avion costă 100 de ruble.

Nou 2019 în Nizhny Novgorod pentru copii

Cu copiii, puteți merge la grădina zoologică din Limpopo. Costul vizitei pentru copii este de 150 de ruble, pentru adulți - 400 de ruble. Nu puteți vedea numai multe animale, ci și hrană și chiar accident vascular cerebral. În timpul sărbătorilor școlare, teatrele locale prezintă mai multe spectacole pentru copii, cu un program de Anul Nou, înaintea spectacolului. În orice loc de sărbătoare în masă, oaspeții tineri vor fi întâmpinați de părintele Frost și Snow Maiden și de alți eroi de poveste. Pentru copii organizate concursuri cu cadouri, ghicitori și șarade, precum și dansuri distractive.

Tururi de Anul Nou 2019 la Nižni Novgorod

Tururile spre Nižni Novgorod sunt foarte populare datorită bogatului patrimoniu cultural și istoric al orașului. Costul mediu al unei călătorii pentru doi de la Moscova, cu cazare într-un hotel de patru stele, va costa aproximativ 40.000 de ruble. Cu cât programul este mai amplu și mai variat, cu atât va fi mai scump turneul.Atunci când alegeți un hotel, amintiți-vă că cele mai ieftine apartamente decente vor costa aproximativ 2500 de ruble pe zi. Apartamentul poate fi închiriat pentru 1500 de ruble. În acest caz, oricare dintre opțiuni va trebui să rezervați timp de 2-3 luni.

Tururile pot fi feroviare și cu autobuzul. De exemplu, în 3 zile cu autobuzul puteți vizita Murom, Nijni Novgorod, Peshelan, Muzeul Underground al Mineritului, Arzamas, Diveevo. Acesta costă de la 10900 la 11900 de ruble, în funcție de numărul selectat.

Turul cu autobuzul timp de 4 zile, inclusiv familiarizarea cu lumea subterană, orașele comerciale antice antice și altare va costa 14.000 - 16.100 ruble. Această sumă include servicii de excursii și de transport, mic dejun și cazare la un hotel de 3 stele.

Unele tururi necesită o plată suplimentară pentru bilete de tren: loc rezervat 3.500 de ruble, coupe - 5.000 de ruble. Acest lucru ar trebui clarificat cu operatorul de turism înainte de a plăti pentru rezervarea turului.

Impresiile călătoriilor în Nižni Novgorod sunt frumoase. Și dacă călătoria este, de asemenea, asociată cu sărbătorirea Anului Nou, starea de spirit va fi uimitoare tot timpul. Moștenirea culturală propusă pentru familiarizare se ridică din punct de vedere spiritual și lasă un semn în sufletul fiecărui oaspete, iar festivalurile populare vesele vor ridica spiritele pentru un an întreg.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.