Anul Nou este întotdeauna o vacanță mult-așteptată și distractivă. Acesta este momentul sumarizării, momentul îndeplinirii celor mai secrete dorințe. Sărbătorile de Anul Nou se întâmplă rareori fără petreceri corporative vesele și întâlniri simple de familie, care, pe lângă sărbătoarea tradițională, necesită jocuri interesante și active, schițe și spectacole.

Firmele mari preferă să invite lideri profesioniști la evenimente corporative, care au întotdeauna în jur de zece glume interesante și concursuri în stoc. Dar dacă trebuie să pregătiți un program pentru un grup mic de invitați? În revizuirea noastră, vă oferim TOP-5 glume interesante care vor amuza orice companie și le vor încasa pozitive pentru întreaga seară.

O glumă interesantă cu cadouri

Acesta este unul dintre cele mai interesante și simple glume pe care rudele și prietenii îl vor iubi.Prikol diferă unele complexități. Anume, pentru a pune în aplicare această glumă, veți avea nevoie de:

  • cutie de carton mare
  • hârtie de ambalaj luminos
  • o mulțime de confetti

Pregătiți caseta astfel încât:

  • ea nu avea fund
  • cutia ar trebui să fie amplasată pe o piesă de mobilier a cărei înălțime depășește înălțimea unei persoane obișnuite, de exemplu, un dulap sau o bibliotecă

Confetti este plasat în interiorul cutiei, după care "snagul" este împachetat cu hârtie colorată. Un arc colorat în partea superioară a cutiei nu va fi în afara locului. Totul ar trebui să pară ca un cadou real care îi așteaptă pe proprietar.

După toate lucrările pregătitoare rămâne doar să așteptăm participantul principal al desenului. Cel mai probabil, ochii lui se vor aprinde în așteptarea unui cadou, astfel încât privirile curioase din jurul lui îl vor excita puțin. De îndată ce persoana dăruită dorește să afle ce se află în spatele ambalajului strălucitor, el va fi stropit de la cap până în picioare cu confetti colorați.

Un joc amuzant pentru o mare companie de hipnoza

"Hipnoza" este un raliu foarte interesant și interesant, care va aduce o mulțime de plăcere nu numai participanților, ci și tuturor celor invitați. Jocul implică mai mulți voluntari și un prezentator (hipnotizator). Participanții trebuie să fie plasați pe scaune, în picioare într-un rând. Hipnotizatorul stă alături de voluntari cu o lumânare aprinsă. Lumina este oprită în cameră.

După aceea, fiecărui participant i se dă o placă plată, iar sesiunea de hipnoză începe. Facilitatorul dirijează acțiunile participanților - le cere să-și închidă ochii, să frece fundul plăcii, să-și zgâriască bărbia, să-și frece nasul sau obrazul, alternând aceste acțiuni cu picioarele în picioare, înclinându-și capetele sau ridicandu-și umărul.

Puteți să veniți cu multe acțiuni diferite, principalul lucru care a fost distractiv. Întreaga glumă se bazează pe faptul că partea inferioară a plăcii este puternic fumată. Când sesiunea se termină, lumina este aprinsă și fețele participanților la glumă devin vizibile cu funingine. Va fi distractiv pentru toată lumea: atât hipnotizată, cât și oaspeții.

Bancuri pentru Anul Nou 2019 cu piper

După ce toate felurile de mâncare au fost încercate și mai mult de un pahar de șampanie a fost beat, este timpul să vă amintiți tombolele de Anul Nou pentru adulți și oamenii care știu să se distreze.

Gluma cu făină a fost cunoscută de ceva timp, dar de fiecare dată se bucură de succes fără precedent la petreceri corporative și sărbători de familie. Participanții sunt puși în fața celuilalt, în timp ce ochii lor sunt legați cu ochii. Un mic balon gonflabil este plasat între ele, care trebuie să fie aruncat spre adversar. După câteva încercări, mingea este înlocuită imperceptibil cu o farfurie de făină.

O glumă pentru o sărbătoare de familie de Anul Nou 2019

Într-un cadru familial, într-un cerc de oameni apropiați, glumele pot fi mult mai distractive decât cele care sunt aranjate de un prezentator profesionist la evenimente corporative. Faptul este că oamenii strânși se adună acasă și se cunosc bine și sunt în multe feluri asemănători. De regulă, participanții la remize nu se jignesc, ci se distrează cu toată lumea.

Jocul va necesita un tânăr care trebuie să aleagă una din cele două fete care se află într-o cameră pregătită. Fetele stau pe marginea unui scaun improvizat de scaune, acoperit cu un voal.

Prezentatorul îi spune acestuia că trebuie să stea lângă fata pe care o iubește cel mai bine, dar o face astfel încât să nu ofenseze o altă fată. El primește 15 secunde pentru a rezolva această problemă. Ca un adevărat domn, care este în cele mai distractive companii, tipul va sta în mijloc, arătându-și poziția pentru fiecare dintre fete.

Esența glumă constă în faptul că nu există scaun între fete. Pătură este întinsă în așa fel încât să nu-i dezvăluie absența. Rezultatul este iluzia unei banci lungi. De îndată ce tipul se așează cu încredere în mijlocul acestei "bancnote", se va prăbuși în gaură.

Distracție cu îmbrăcăminte pentru o companie distractivă

Această competiție va necesita 20 clothespins. 2 fete și doi băieți care se încadrează în cupluri participă la egalitate. Sarcina este simplă - găsirea tuturor clothespins-urilor, situate pe partener.Băieții sunt legați cu ochii și obligați să găsească cât mai curând posibil toate hainele îmbrăcate pe hainele fetei cu muzica veselă. Corul publicului numără clipurile găsite. Perechea care sa confruntat întâi cu sarcina primește premii de stimulare.

O glumă amuzantă pentru o companie mică "Question-Answer"

Pentru acest concurs, nu aveți nevoie de recuzită specială. Pentru distracție, trebuie să pregătiți câteva lucrări, care vor fi scrise deja răspunsuri pregătite la cea mai importantă întrebare despre motivul pentru care o persoană a venit la sărbătoarea de Anul Nou. Răspunsurile ar trebui să fie distractive și interesante, de exemplu:

  • hrană gratuită aici
  • înfricoșător pentru a rămâne acasă
  • nici un loc de dormit
  • Am venit să iau o favoare de la proprietarul casei etc.

Lucrările sunt plasate într-o pungă mică, din care fiecare oaspete va ajunge și va răspunde la opțiunea de răspuns. Nu există câștigători în acest concurs, sarcina principală fiind aceea de a amuza oaspeții și de a le înveseli.

Aniversarea de Anul Nou a încetat de mult să fie asociată cu întâlniri la masă și toasturi tradiționale. Astăzi, petrecerile corporative și sărbătorile de familie sunt cu siguranță însoțite de jocuri, glume și glume interesante. Aranjează concursuri interesante, oferă premii încurajatoare, felicită oaspeții cu rime comice, iar sărbătoarea ta va fi cu siguranță amintită de toată lumea invitată.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.