Smooth tranziții și contraste în manichiură gradient

0

Una dintre cele mai populare tipuri de manichiură decorativă pentru mai multe sezoane este tehnica de gradient sau ombre. Tranzițiile fără fir și combinațiile armonioase de culoare fac manichiura incredibil de spectaculoasă și originală. Doamnelor de orice vârstă alegeți această tehnică pentru ele însele, deoarece combinația corectă de nuanțe permite să introduceți o astfel de manichiură în orice stil și în orice situație.

Gradient gel de manichiură lustruit cu o perie sau burete

La prima vedere, crearea unei astfel de capodopere a unghiilor poate părea complicată. Dar, de fapt, cu ajutorul unor dispozitive simple și tehnologii necomplicate, vă puteți da mâinile un aspect unic. Alegerea nu depinde de lungimea unghiilor - tehnica arată la fel de bine pe plăcile de unghii scurte și alungite.

Există trei tipuri principale de creare a gradientului. Primul necesită:

  • două sau mai multe nuanțe de lac;
  • o mică bucată de burete;
  • pardesiu;
  • unghii de îndepărtare a unghiilor;
  • tampoane de bumbac;
  • cremă.

Cu ajutorul cremei, pielea din jurul unghiului este prelucrată.Acest lucru se face astfel încât să fie ușor de îndepărtat cantitatea excesivă de lac care a trecut dincolo de marginile plăcii unghiilor. Lacurile selectate într-o anumită secvență se aplică direct pe burete. După aceea, este presat ușor la unghi pe principiul tipăririi. Lacul rămâne pe suprafața plăcii, formând tranziții netede de la o culoare la alta. Dacă pre-aplicați lac alb și lăsați-l să se usuce, atunci modelul de pe unghii va deveni mai luminos.

Folosind un tampon de bumbac înmuiat în vopseaua de unghii, îndepărtați excesul de material în jurul marginilor. După uscare, stratul luminos este fixat cu un strat transparent finisant. Ar trebui să ne amintim că cu cât porii bureților sunt mai mici, cu atât mai ușoare sunt tranzițiile dintre tonuri.

Pentru a doua opțiune aveți nevoie de același set de instrumente, precum și de un ac sau o scobitoare. În acest caz, lacurile sunt preamestecate pe o suprafață lucioasă cu ajutorul unui ac și numai după aceea sunt colectate pe un burete. Această metodă vă permite să rezistați la tranziții mai ușoare. În acest caz, este important să se mențină în mod clar secvența de culori, amestecându-le doar la frontiere.

A treia metodă sugerează utilizarea unei pensule în loc de burete. Aceasta necesită o abilitate deosebită, deoarece distrugerea cu atenție și cu atenție a frontierei este foarte dificilă. Primul strat de lac este aplicat pe unghii separat. După ce este complet uscat, o parte din placa de unghii este acoperită cu o a doua nuanță și, fără a aștepta să se usuce, se estompează marginea cu mișcări moi. Pentru ca această opțiune să aducă un rezultat satisfăcător, trebuie să aveți răbdare și să câștigați experiență.

După lucrul efectuat în oricare din opțiunile de care aveți nevoie pentru a acoperi unghiile cu un strat de finisare. Trebuie, de asemenea, să rețineți că gradientul nu este capabil să ajusteze forma cuiului și să-și ascundă defectele. Prin urmare, trebuie să țineți mai întâi o sesiune de manichiură igienică, curățați suprafața de pe piele excesivă și murdărie. Numai în acest caz puteți obține efectul dorit.

Combinația de culori într-o manichiură cu gradient

Deoarece esența ombrei este într-o schimbare de culoare netedă, este necesar să se creeze efectul unei luminări sau a unei întunecări progresive a nuanței selectate sau o tranziție de la o culoare la alta. Tonurile pot fi apropiate una de cealaltă sau pot fi complet diferite, dar, în același timp, să fie combinate în armonie.

Printre cele mai populare culori ale gradientului este albul, transformându-se fără probleme într-o culoare naturală. Este un pic ca un francez și are toate aceleași proprietăți:

  • eleganță;
  • neatness;
  • toaletare;
  • versatilitate.

Opusul unui ombra alb delicat a fost o combinație îndrăzneață de negru și cărămiziu într-o manichiură cu un singur gradient. Această opțiune atrage atenția și vă permite să alegeți imagini mai îndrăznețe pentru orice ocazie potrivită. Combinația frontală alb-negru vă va permite să vă uitați în mod strict, elegant și elegant, în ciuda contrastului luminos.

Orice combinație cu roșu va părea atrăgătoare. Dar nuanțele pastel pot mușchii oarecum activitatea roșie. Acestea pot fi tonuri de la o scară sau nuanțe care sunt fundamental diferite de roșu: galben, albastru, verde pal, liliac. Culorile galben strălucitoare, portocalii, nuanțe de albastru și verde, violet vor susține activitatea și vitalitatea roșu. Astfel de combinații sunt utilizate cel mai bine în timpul verii sau pentru publicare în combinație cu o echipă potrivită.

Nuanțele de roz arată mereu mai delicate. O imagine cu o astfel de manichiură va da imaginii mai multă feminitate și sensibilitate. Aceasta este una dintre variantele de vara gradient, dar pentru a ridica starea de spirit este destul de acceptabil în perioada rece. Printre culorile de vară există un gradient curcubeu și toate nuanțele care reproduc culorile mării, cerului, soarelui și culorilor.

Gradient manichiura permite utilizarea de paiete. Mai mult, toate pot consta atât dintr-o strălucire, cât și dintr-un lac clar. Cea mai ușoară cale de a crea un ombre strălucitoare este aplicarea unei straturi de bază, după care unghia este acoperită parțial cu un strat gros de paiete. Limita dintre straturi este neclară cu o pensulă. De asemenea, o strălucire sau o strălucire pot fi acoperite cu o ombre gata colorată.

French plus gradient

Combinația a două tehnici de a crea o manichiură decorativă: ombre și franceză arată foarte elegantă și elegantă. Ca o opțiune, este posibil să existe o manichiură a lunii în combinație cu un gradient. Se pare o parte atractivă clasică albă regrown în combinație cu ombre colorate. Este mai bine să alegeți un gradient de nuanțe pastelate. În cazul în care partea regrowwn sau bine la baza plăcii este mai luminos, dar umbre în sine poate fi, de asemenea, mai luminos.

Oricare dintre aceste opțiuni poate fi acoperită cu paiete sau frecat. Elementele caracteristice francezilor pot fi de asemenea diferențiate folosind o strălucire sau o pulbere uscată, strălucitoare.

Gradientul pe unghii sau ombre este o tehnică universală de decorare a plăcii de unghii. Cu toată simplitatea spectaculozității sale, admir rezultatul. Versatilitatea și eleganța unei astfel de manichiuri îl fac o opțiune excelentă pentru orice ocazie. Capacitatea de a folosi materiale și tehnologii suplimentare face ca multe din aceste lucrări să fie o operă de artă.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.