Tatuajul geometric este o tendință nouă, extrem de originală în această cultură. Cursul continuă să progreseze. Lucrările de maeștri, făcute în acest stil, arată impresionant.

Crearea de schițe pentru un astfel de tatuaj este un snap. Este suficient să ne amintim lecțiile de geometrie și joc cu linii și forme, creând de la ei tot felul de desene. Aplicarea unui astfel de model necesită experiență și abilități reale. O atingere greșită poate ruina o compoziție irevocabilă. Expertul filigran vă va permite să creați compoziții de povesti uimitoare.

Asemenea imagini nu pot fi numite noutate. Chiar și în timpurile străvechi, astfel de imagini erau sacre și purtau o semnificație profundă, intercalate cu combinații de forme și linii. De exemplu, un triunghi este căsnicia, doomul, echilibrul, focul, trinitatea. În funcție de ce se combină acest triunghi în compoziție, se trag concluzii cu privire la semnificația sa, care este stabilită pentru fiecare persoană unică.

Pentru formarea liniilor utilizate de model:

 • curbat;
 • directă;
 • meandru;
 • pauză.

Și, de asemenea, cifrele:

 • cercuri;
 • pătrate;
 • triunghiuri;
 • trapezoid și altele.

Cel mai adesea, meseriașii efectuează desene în spațiul bidimensional. Cu ajutorul acestor tatuaje, puteți să vă exprimați în mod viu și colorat starea interioară și să accentuați trăsăturile personajului. Desenele pot fi mici sau masive, cu multe detalii. Nu are sens să faci un micromat în acest fel. Întreaga esență a lucrării minuțioase a maestrului în ea nu poate fi luată în considerare.

Geometrie tatuaj: flori, lup, vulpe, bufniță, leu și alte desene

În rețelele sociale puteți găsi multe grupuri care discută o varietate de tatuaje. Există chiar și un grup de tatuaje geometrice VK în care puteți găsi o mulțime de schițe de astfel de modele și sfaturi valoroase de la meșteri cu experiență.

Înainte de a găsi un tatuaj geometric adecvat, ar trebui să studiezi semnificația imaginii în sine. Printre cele mai populare tatuaje se numără un bot de lup format din forme geometrice. Acest prădător simbolizează:

 • curaj;
 • curaj;
 • capacitatea de adaptare;
 • rezistenta;
 • va câștiga

Lupul a fost întotdeauna respectat, iar mulți iubitori de a decora trupul cu desene au ales astfel de tatuaje pentru mintea și rapiditatea acestei ființe. Oricine preferă un rânjet lupu nu are dreptul să fie laș, lent și indecis. Lupul este credincios ambalajului și lupului său. El transmite această energie proprietarului tatuajului.

Cei care doresc să folosească vulpea ca animal totemic ar trebui să știe că acest simbol este multilateral și ambiguu. În diferite națiuni, atitudinea față de vulpi era controversată. Unii au disprețuit-o, alții, dimpotrivă, au lăudat calitățile fiarei. Chinezii consideră că animalul este deținătorul vieții, care poartă longevitatea. Dacă vulpile sunt și albe, atunci poți conta pe bogăție și bunăstare.

Imaginea fiarei pe trup este un semn al strădaniei unei persoane de dezvoltare, independență și creștere spirituală. Astfel de oameni doresc să-și demonstreze puterea interioară. De asemenea, vulpea este un simbol al înșelăciunii, licentiozității și vântului. Fetele pot sublinia, cu un model similar, sexualitatea și sofisticarea lor în dragoste.

O comanda frecventa pentru artiștii tatuatori este o floare făcută într-un stil geometric. Aceste desene sunt simboluri ale vieții, renașterii, nașterii. Pentru culorile de pe corp, culoarea lor are o mare importanță:

 • alb - puritate;
 • roșu - pasiune;
 • negrul este moartea.

O imagine geometrică populară a devenit o bufniță sau o bufniță. Pasărea însăși este asociată cu forțe întunecate, în timp ce este un simbol al înțelepciunii celei mai adânci. Adesea, bufnițele sunt reprezentate într-o compoziție cu un ceas pentru a evidenția profunzimea conținutului filosofic al desenului.

Multe națiuni asocia owls cu cealaltă lume. Imaginea lor pe corp ar trebui să fie gândită la cel mai mic detaliu, deoarece astfel de simboluri pot transporta o energie grea unei persoane și pot afecta negativ viața în viitor.

Tatuaj geometric: bărbat și feminin

Cele mai multe tatuaje geometrice sunt universale în termeni de utilizare pentru bărbați și femei. Diferențele pot fi identificate numai în anumite puncte specifice. Tatuajul corporal este cel mai adesea ales de către bărbați. Tatuajul pentru femei arata mai compact si mai elegant. De asemenea, doamnele primesc un complot mai puțin agresiv al imaginii.

Bărbații rareori pun un tatuaj pe spate sau pe vintre. Este prerogativa femeilor. Aceeași regulă se aplică zonei sub piept. În ceea ce privește parcelele, bărbații au mai puține șanse de a folosi flori și inscripții romantice. De asemenea, doamnele tind să decoreze corpul cu păsări care nu aparțin prădătorilor. Ceea ce majoritatea reprezentanților sexului mai puternic nu acceptă.

Tattoo geometrie pe picior, braț, spate și alte părți ale corpului.

Atunci când alegeți un loc pentru desen pe piele, trebuie să vă amintiți câteva puncte generale. Alegerea intuitivă a locației poate spune multe despre proprietarul tatuajului. De exemplu, o imagine pe cap înseamnă că o persoană dorește să câștige în greutate în societate. Un astfel de tatuaj te poate ajuta să descoperi abilități ascunse în tine. În același timp, proprietarul modelului nu poate controla acest proces.

Un tatuaj care este mai jos pe gât înseamnă că persoana este înzestrată cu calități unice sau rare și dorește să demonstreze acest lucru. În același timp, este destul de tensionat, având în vedere că nu reușește să facă față evenimentelor curente.

Mâna stângă înseamnă că o persoană folosește rezolvarea obișnuită a problemelor. El tinde să funcționeze cu stereotipuri în toate situațiile. Dimpotrivă, mâna dreaptă înseamnă o dorință luminată de a se exprima. Proprietarul unui astfel de tatuaj este ferm și decisiv, în timp ce uneori îi lipsește flexibilitatea.

Un tatuaj pe piept este o provocare pentru lumea din jur. O persoană nu dorește să respecte normele și își declară dreptul de a decide în mod independent soarta sa. Cel mai adesea, astfel de oameni sunt nesociabili și reticenți. Dragoste pe stomac - aceasta este reticența comunicării strânse cu cei din afară. Proprietarul tatuajului are puțini prieteni, iar cercul său de cunoștințe se confruntă cu amestecări regulate. O spate cu un tatuaj înseamnă o dorință de a domina. În același timp, o persoană are și demonstrează protecția internă din exterior.

Tatuajul pe picioare înseamnă că proprietarul său dorește să atragă atenția celorlalți asupra unor calități ale sale. O persoană este predispusă la auto-săpat. Dacă imaginea este situată pe picior, atunci este căutat un partener - o spate largă pentru protecție și sprijin. Cel mai probabil, purtătorul acestor tatuaje este nemulțumit de ceea ce se întâmplă în jur și vreau să mă protejez.

După ce ați descoperit semnificația complotului ales și ați determinat locul pentru tatuare, puteți trece în siguranță la procesul în sine. Cu abordarea corectă, rezultatul va fi un tatuaj geometric uimitor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.