Femeile doresc să arate bine în toate situațiile de viață. Mâncarea pentru sport face ca femeile să petreacă mult timp în sala de gimnastică, unde doresc să strălucească.

Industria de îmbrăcăminte sport nu a ratat șansa și a profitat de această slăbiciune a femeilor. Acum, în buticurile și pe rafturile magazinelor de specialitate, puteți găsi sute de mii de modele diferite de costume sportive.

Tendințe ale noului sezon

Îmbrăcămintea de sport solicită producătorului să adere la standardele de calitate. Nu fiecare companie este gata să cheltuiască fonduri suplimentare pentru achiziționarea de țesături compatibile. Prin urmare, este mai bine să alegeți dintre costumele din categoria de mijloc și cea mai înaltă.

Una dintre tendințele din 2018 va fi culoarea camufliei. Această caracteristică va accentua încrederea în sine și perseverența doamnei care a venit la sală. În plus, modelul colorat va ascunde o figură imperfectă. Puteți alege culorile clasice: verde, maro, nuanțe de bej și negru.Originalul va fi camuflaj cu pete de roz, albastru sau roșu.

Arată interesant costum sportiv, în cazul în care partea superioară contrastează cu partea de jos. Jacheta poate fi o culoare întunecată și pantaloni - o nuanță strălucitoare. Este important să creați o armonie de soluție de culoare.

Printre tendințele sezonului - crearea ansamblului independent de pantaloni și hârtie de dosar. Designerii recomandă să opteze pentru un pantaloni sport și un pulover bine fixat. Un astfel de set va arăta organic și nu va oferi un disconfort proprietarului său.

O altă tendință - bluze tricotate. Lucrurile unice sunt tricotate manual, din fire subtiri sintetice. Un astfel de model poate fi decorat cu tot felul de detalii sub forma unei capace, buzunare, butoane și încuietori.

Tricotate sport pulovere este mai bine de a alege în culori pastelate. Culorile pure profunde sunt, de asemenea, la modă: negru, albastru, visiniu. Monotonia acestor lucruri este binevenită. O bluză tricotată manual este combinată cu halate sport pentru piele.

De asemenea, printre tendințele noului sezon se numără folosirea unor elemente de fixare mari, a tuturor tipurilor de dantelare și a altor decorațiuni. Mai ales doamnele pline de farmec vor putea să-și diversifice produsele de garderobă cu pietre și paiete. Este important să se asigure că elementele decorative sunt bine fixate. Mișcările active în timpul antrenamentelor și plimbărilor pot deteriora modelul strălucitor.

Multe case de moda au adoptat stilul costumelor lor din pijamalele lor. Ele diferă de modelele clasice într-o tăiere liberă a tuturor detaliilor și în afara cusăturilor largi. În acest costum, puteți arăta elegant și feminin, în ciuda impresiei generale a siluetei.

Ca vârful treningului în noul sezon, bombardierele s-au mutat din trecut. Acestea sunt jachete scurte scurte pe încuietori sau butoane, cu o elastică strânsă la talie. Ele pot fi purtate cu orice pantaloni, capri sau pantaloni scurți. Designerii de modă oferă numeroase soiuri de astfel de jachete. Ele pot fi echipate cu glugă, manșoane de fixare și, de asemenea, vor fi bilaterale.

Țesături la modă pentru anul 2018

Materialul de pluș va fi un material excelent pentru crearea unui costum ușor și confortabil. Astfel de haine sunt potrivite pentru sezonul rece sau pentru antrenamentul "OutDoor" dimineața devreme sau seara târziu.

Cel mai adesea, aceste costume pot fi găsite în versiunea monocromă: portocaliu, albastru, gri, verde deschis și alte culori strălucitoare. Dacă doriți, puteți găsi îmbrăcăminte de pluș cu o imprimare.

Costumele cu pantaloni largi sunt de obicei cusute din tricotaje sau bumbac pur. Într-un astfel de lucru este cald și confortabil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Pentru sezonul rece, designerii de modă oferă costume compuse din pantaloni, veste și jachete de vânt. Astfel de ansambluri otshivayut de țesături sintetice impermeabile și fără vânt. Adesea, astfel de materiale au în plus o impregnare specială care protejează țesătura de manifestările mediului extern.

Pentru confort, puteți alege costume, căptușite cu fleece. Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi proprietarului confortul țesăturii moi în interior și practicabilitatea durabilă și rezistentă la apă - în exterior.

Inițial arată ca un cățel de căprioară. Pentru un astfel de produs este selectată o țesătură sintetică durabilă, moale și matasoasă pe partea de sus și netedă în interior.

Alegerea unui costum la modă după tip

Unele doamne au început să joace sport, fără a avea probleme evidente cu cifra. Pentru ei, alegerea sportului la modă nu este dificilă. Aici puteți obține pantaloni scurți și top. Se recomandă, de asemenea, combinarea legăturilor strânse sau capri cu un tricou scurt sau cu tricou.

Pentru fetele fără complexe, designerii oferă seturi de vârfuri care deschid burta și tricouri de aceeași culoare. Ele pot fi purtate simultan sau separat unele de altele. De obicei, partea de sus a acestui set are proprietăți de sprijin care sunt importante pentru doamnele cu forme de gură.

Dacă există doar un tricou sau un tricou în kit, atunci merită să cumpărați un sutien sport, care va crea compresia necesară în zona pieptului. Acest lucru vă va ajuta să nu vă distrageți în timpul antrenamentului pentru disconfortul asociat cu o poziție incomodă a pieptului.

Firmele care produc îmbrăcăminte sport la nivel profesional oferă clienților lor tricouri și tricouri cu inserții speciale, permițându-vă să nu cheltuiți bani pentru un sutien sport.

De asemenea, ar trebui să vorbim despre cei care au venit în sală pentru a lupta împotriva defectelor figurii. Ele sunt costume libere costume pijama taie. De asemenea, puteți folosi pantaloni mai îngust, dar le combinați cu bumbacuri sau bluzoane similare. Un astfel de kit de sport va asigura confortul mișcării și ascund imperfecțiunile temporare ale corpului de ochii curioși.

Proprietarii de forme magnifice ar trebui să-și amintească faptul că pot să ajute la o alegere competentă de culori. Culorile închise sunt cunoscute pentru a face vizual o figură mai subțire. Din culorile la modă din noul sezon, alegeți negru, albastru închis și prune întunecate.

Puteți folosi lovitura de sezon - o nuanță de culoare roșu aprins. Este important să o combinați cu alte culori profunde. O imprimare complicată a țesăturii va ajuta, de asemenea, la mascarea defectelor. Același efect asupra îmbrăcăminții sport este exercitat de linii, contrastează cu nuanța de bază, realizată dintr-o altă țesătură, pe șolduri, de-a lungul laturilor, cu extensie la talie și pe întreaga lungime a piciorului de-a lungul cusăturilor longitudinale.

Costumele sportive moderne sunt prezentate într-o gamă largă de culori și modele. Merită să alegeți acele seturi care îndeplinesc cel mai bine funcțiile lor de bază: oferă confort și libertate de mișcare.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.