Acest material este mai degrabă un eseu despre memoria celor care au murit în 2017. Mulți indivizi aici, fără îndoială, sunt demni de o singură linie, ci de o poveste întreagă.

Mort în ianuarie 2017

La 1 ianuarie, Anthony Atkinson, faimosul om de știință și economist britanic, care a creat indicele Atkinson (unul dintre indicii de inegalitate socială), a decedat.

atkinson anthony

La 3 ianuarie, la 79 de ani, marele cosmonaut, Igor Petrovici Lup, erou al URSS, a murit.

Igor Petrovich Wolf

4 ianuarie nu a devenit fondatorul unuia dintre primele ansambluri vocal-instrumentale ale URSS "Chitarele cântând" - Vasilyev Anatoly Nikolaevich. La moartea sa avea 81 de ani. Evident, astăzi nu toată lumea înțelege și cunoaște istoria muzicală a acelor vremuri, dar cu siguranță mulți oameni cunosc personalități precum Yury Antonov, Irina Ponarovskaya. Și, la urma urmei, ei și nu numai membrii acestui ansamblu. Vasiliev a dedicat o parte din viața sa dezvoltării artei varietății, dar, din anumite motive, este rareori amintit în presă.

Pe 6 ianuarie, actorul indian Om Puri a murit la vârsta de 66 de ani. El ne-a amintit de filmul "Disco Dancer", în care a jucat rolul lui David Brown.

Om puri

La 12 ianuarie, rudele, prietenii și audiența au luat la revedere pe William Peter Blatty (89 de ani) - un regizor, scenarist și scenarist american care a creat un mare bestseller - "Exorcist".

William Bletty

Pe 14 ianuarie, Solovyov Yury Vasilyevich a murit, fără să fi trăit 2 zile până la 84 de ani. A fost un actor talentat rus, artist onorat al RSFSR.

Yuri Soloviev

Pe 16 ianuarie, Eugene Cernan (82 de ani), astronautul legendar american, a murit, astăzi el este ultimul dintre cei care au stat pe suprafața Lunii în sine!

Eugene Cernan

19 ianuarie a ucis faimosul actor Miguel Ferrer. Mortal cancerul a fost de cancer laringian. A jucat în astfel de filme populare precum "Twin Peaks", "RoboCop", precum și în seria TV "Poliția marină: Los Angeles". Fiind în stare gravă, Miguel a fost încă un entuziast și până la ultima a avut un rol activ în filmări.

Miguel Ferrer

În aceeași zi, cântăreața braziliană, solistul lui Kaoma, Loalva Braz, nu a devenit. La moartea ei, avea 63 de ani. Evenimentele din această zi sunt frapante în cruzimea lor. Criminalii au intrat în casă, l-au lovit pe Braz, au fost amenințați nemilos cu un cuțit și au fost jefuiți. După aceea, împreună cu Loalva, au părăsit locul crimei. Din cauza problemei cu motorul, infractorii au decis să ardă mașina împreună cu cântăreața.

Loalva Braz

Pe 25 ianuarie, John Hurt a murit - un actor magnific, ai cărui idoli și telespectatori iubitori îi vor aminti mereu și vor admira fără încetare jocul lui Ioan, în special rolul lui Ollivander. Și fanii filmului "Doctor Who" își vor aminti pentru totdeauna medicul militar.

John Hurt

La 27 ianuarie, Emmanuel Riva, unul dintre vechii concurenți Oscar, a murit (pentru Love Ribbon, 2013).

Emmanuel Riva

La 28 ianuarie, a murit biograful și biologul sovietic Alexander Tikhanovich (64 de ani), fost membru al ansamblului Verasy.

31 ianuarie - rudele și idolii au spus la revedere muzicianului John Wetton, care a jucat în astfel de trupe populare precum Uriah Heep, Roxy Music, Asia, Wishbone Ash, Marea Britanie.

John Wetton

Mort în februarie 2017

02 februarie, a murit Max Luscher de 93 de ani - un om de știință elvețian, psiholog, care a dezvoltat testul de culoare Luscher.

Max Luscher-min

Georgy Georgievich Taratorkin a murit pe 4 februarie - actorul rus și sovietic, Artistul Poporului din vremurile RSFSR.

Taratorkin Georgiy Georgievich

Pe 5 februarie, actorul suedez Bjørn Justat Triggve Granat, de 70 de ani, a plecat. Seria "Podul", "Fata cu Tattoo Dragon" - în aceste casete, Rodia era cea mai memorabilă pentru noi.

Rodia, Bjorn

Pe 8 februarie, Peter Mansfield a murit, proprietarul Premiului Nobel pentru domeniul medical, pe care la primit în 2003 pentru inventarea unui RMN. Fără îndoială, acesta este un geniu în domeniul său, datorită căruia au fost salvate milioane de vieți.

Peter Mansfield

12 februarie - un alt talent a părăsit lumea - Al Jarro (el avea 76 de ani), un cântăreț popular și muzician jazz al Americii.

Al jerro

La 13 februarie, Kim Jong Nam, cel mai mare fiu al liderului RPDC (Kim Jong Il), a fost ucis. Tragedia a avut loc în Kuala Lumpur, (Malaezia), care a provocat un scandal imens în lumea politică.

Kim Jong Nam

19 februarie - Ostașev Alexey Valentinovici, un basist bass și basist de 55 de ani, care a cântat pe scenă cu mulți artiști populari, inclusiv în faimoasa bandă The Untouchables, a murit.

Ostashev Alexey Valentinovici

20 februarie - Churkin Vitaly Ivanovici - diplomat rus și sovietic, reprezentant al Federației Ruse la ONU și, din 2006, la Consiliul de Securitate al ONU.
Churkin Vitaly Ivanovici
22 februarie - Actorul incredibil de talentat al cinematografului rus și sovietic, Artistul poporului RSFSR, Alexey V. Petrenko, a decedat.
Petrenko Alexey Vasilyevich
25 februarie - la vârsta de 36 de ani, Neil Fingleton, un minunat antrenor și actor de baschet englez, a murit de un atac de cord.

Neil Fingleton

27 februarie, nu a existat nici un jurnalist rus, producător, creator al programului "Așteptați-mă" Kushnerov Serghei Anatolyevici

Mort în martie 2017

10 martie - Robert James Waller (77 de ani) - scriitor american, cunoscut publicului prin romanul său "Podurile din județul Madison".

Robert James Waller

13 martie, a murit Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg (82 de ani) - prinț danez, o rudă a Reginei Benedict (soțul surorii ei).

Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg

18 martie - a murit cel mai mare muzician rock, Chuck Berry.

Chuck Berry

20 martie, David Rockefeller a murit (101 de ani) - casa principală din Rockefellers, faimosul miliardar, politician și bancher.

David rockefeller David rockefeller a murit

21 martie Colin Dexter (86 de ani) a murit - scriitor englez, cunoscut ca autor de povestiri despre inspectorul Morse.

Colin dexter

Pe 22 martie, Lembit Yukhanovich Ulfsak (69 de ani) a murit - un actor estonian și sovietic, iubitul nostru domn Hey, Paganel, Til Ulenshpigel.

Lembit Yuhanovich Ulfsak

A murit în aprilie 2017

La 1 aprilie, la vârsta de 84 de ani, poetul rus și sovietic, scenaristul, regizor Yevgeny Yevtushenko a murit. Cauza morții a fost cancerul de gradul al patrulea. Corpul legendarului poet se odihnește în Peredelkino lângă mormântul lui Pasternak.

2 aprilie - Olekh Sergey Georgievich (51 de ani) - artist ucrainean - showman, actor, participant la două proiecte: "Mask Show" și "Gentleman Show". A lucrat până în ultimele zile, fără a spune că era bolnav de cancer.

Olekh Serghei Georgievici

8 aprilie, a murit din cauza insuficienței cardiace Grechko Georgy Mikhailovici (85 de ani) - cosmonaut, erou al URSS, Cehoslovacia.

Grechko Georgiy Mikhailovich

La 12 aprilie, la 57 de ani, fratele lui Murphy de la Eddie Murphy a murit. El a fost un mare actor american și scenarist, dar nu a putut depăși leucemia (în fotografia din dreapta).

a murit pe Charles Murphy pe dreapta

A murit în mai 2017

7 mai, a murit la 71 de ani, Vladimir Bogin, Artistul Poporului din Teatrul Maly, actor de film. Printre audiența preferată a benzilor cu participarea sa, "Părinți și fii", "Plimbare pe drum" și alții.

Pe 12 mai, Yury Borisovich Sherstnev (77 de ani) a murit - un actor inepuizabil de teatru, film și televiziune.

Sherstnev Yuri Borisovici

Pe 14 mai, artistul poporului RSFSR, actrita populară sovietică, Kartasheva Irina Pavlovna, nu a devenit. Avea 95 de ani în momentul morții ei.

Kartasheva Irina

În aceeași zi, Powers Booth, celebrul actor american și câștigătorul premiului Emmy, a murit.

Stăpâne

Pe 16 mai, Oleg Borisovici Vidov a murit după o boală gravă la 73 de ani. Actorul, regizorul, producătorul sovietic va rămâne pentru totdeauna în memoria rudelor, rudelor și fanilor.

a murit Vidov Oleg

Filmul filmului "Noroc, domnilor. Specii ca locotenentul Slavin

Tipuri Oleg

18 mai a devenit conștient de moartea subită a celui mai mare muzician rock, compozitor și chitarist Chris Cornell, care avea doar 52 de ani.

Chris Cornell

La 22 mai, la vârsta de 78 de ani, Vladimir Ivanovich Pereturin a murit - un cunoscut comentator sportiv, și mai devreme un jucător de fotbal (apărător). A rămas doar o zi până la împlinirea vârstei de 79 de ani.

Pereturin Vladimir Ivanovici

În aceeași zi, la vârsta de 94 de ani, Dina Merrill a murit - o celebră actriță de la Hollywood și socialistă.

 Dina Merrill

Pe 23 mai, lumea a fost șocată de vestea despre decesul inimitatului Roger Moore. Actorul cult al Marii Britanii, producător și scenarist, iubit de agentul "007" al lui James Bond, a părăsit lumea pentru al 90-lea an de viață.

Actorul Roger Moore Roger Moore

Mort în iunie 2017

Pe 13 iunie, a murit vedeta spectacolului "Luptele psihicului" Ilona Novoselova (29 de ani). Potrivit datelor cunoscute, fata a căzut de la etajul al șaselea după o ceartă cu prietenul ei. Novoselova a fost unul dintre cei mai scandaloși și mai imprevizibili participanți la cel de-al șaptelea an al emisiunii. Potrivit rezultatelor votării, Ilona a ocupat locul doi, apoi Alexei Pokhabov a câștigat spectacolul.

Pe 15 iunie, a murit Aleksey Batalov (88 de ani) - un actor celebru al cinematografiei sovietice, eroul preferat al filmelor "Dragul meu om", "Cazul lui Rumyantsev", "Moscova nu crede în lacrimi" etc. coapsa.

16 iunie nu a fost un politician Helmut Kohl. Distinctul cancelar al Germaniei a jucat un rol semnificativ în îmbunătățirea relațiilor dintre Germania și Rusia, precum și în unificarea Europei.

La 21 iunie, generalul-maior al KGB și ofițerul de informații sovietic Yuri Drozdov (91) a decedat.

29 iunie nu a devenit un fost solist al faimosului grup pop pop "Ivanushki International" Oleg Yakovlev. El a fost diagnosticat cu pneumonie bilaterală. Inima muzicianului nu a putut suporta complicațiile. La moartea sa avea doar 47 de ani.

Mort în iulie 2017

Scriitorul Daniel Granin a murit pe 4 iulie, 2 ani înainte de a avea 100 de ani. El a fost membru al Marelui Război Patriotic, laureat al Premiului de Stat al Federației Ruse și URSS, un erou al muncii socialiste. Nominalizările lui Granin au devenit celebre în întreaga URSS - "Căutătorii", "După nuntă", "Mă duc la o furtună".

9 iulie, la vârsta de 87 de ani, artistul Ilya Glazunov nu a devenit. Din 1987 până în ultima zi a vieții sale, a fost rectorul Academiei de Pictură din Rusia, în semn de încredere multe picturi din genul picturii istorice.

20 iulie, la vârsta de 42 de ani, Chester Bennington a murit - solistul formației muzicale Linkin Park. Potrivit celor dragi, Bennington a fost dependent de droguri și de alcool și, în cele din urmă, a decis să se sinucidă.

30 iulie nu a devenit tânăr muzician - producător și compozitor al grupului rap LSP Roma Englishman (29 de ani). Nu se știe nimic despre cauza morții.

Pe 31 iulie, Jeanne Moreau (89 de ani) a murit - o actriță franceză cunoscută în anii '60, care a jucat în 142 de filme - Lovers, Lift to the Scheld, Jurnal de Maid, Jules și Jim, Night, etc.

Mort în august 2017

Pe 16 august, Rusia a fost șocată de vestea despre moartea celebrului actrita de film rus și sovietică Vera Glagoleva. Actrița nu a reușit să depășească cancerul și a murit la vârsta de 61 de ani. A devenit renumită pentru rolurile sale în filmele "Nu trage cu lebedele albe", "Marry the Captain", "Cu respect al tău", "Torpedo Bombers" și multe altele. În plus, Glagoleva sa angajat recent în regie.

23 august, a murit Dallas McCarver - un tânăr culturist american de 26 de ani, un concurent pentru titlul de Olympia. Potrivit presei locale, McKarveru a blocat respirația unui obiect străin, fapte mai detaliate sunt încă necunoscute.

25 august, 45 de ani, a murit în faimoasa cultură americană Rich Piana. În plus față de cariera sa sportivă, Rich a fost implicat în blogging și antreprenoriat. Moartea unui culturist a devenit cunoscută din gura prietenului său, Bradley Martin, care a publicat știrile tragice din Instagram.

Pe 14 august, Pian a fost găsit inconștient în casa ei, și a petrecut ultimele zile ale vieții sale într-o comă. Potrivit rapoartelor mass-media, Rich a luat o doză mare de medicament special (polimetilmetacrilat), așa-numitul "sticlă organică".

La 30 august, Statele Unite au luat rămas-bun de la legendara Louise Hay, un mare psiholog și orator, unul dintre fondatorii mișcării populare de ajutorare, care a devenit cunoscută exact prin intermediul site-ului Louise. Hei a murit la vârsta de 91 de ani.

Mort în septembrie 2017

4 septembrie - la vârsta de 30 de ani a murit actrița Stella Baranovskaya.

Singerul Katya Gordon a scris despre asta în Instagram. Stella a suferit leucemie limfoblastică. În ultimele zile, ea a suferit dureri teribile și nu a putut să meargă. Fiul de cinci ani al actriței este acum lăsat fără mamă.

La 14 septembrie, Rada Zmikhnovskaya, fost membru al trupei ruse Band Eros, a decedat. Cauza oficială a morții a fost accident vascular cerebral hemoragic.

Pe 23 septembrie a murit actorul Nikolai Godovikov (67 de ani), favorit de milioane de cetățeni sovietici. A jucat rolul celebru al lui Petruha în filmul "Soarele alb al deșertului". Cauza morții a fost cancerul.

26 septembrie, a devenit cunoscut despre moartea Nataliei Yunnikova de 37 de ani, starul seriei "Întoarcerea lui Mukhtar". Potrivit fostului său soț Anton Fedotov, Natalia a suferit un accident vascular cerebral (hemoragie cerebrală extensivă). 22 septembrie, a pierdut conștiința. Doctorii au introdus actrita intr-o coma artificiala. Yunnikova a murit fără a-și recâștiga conștiința.

În aceeași zi, a murit legendarul patinator al URSS, Lyudmila Belousova.

Campioana mondială și europeană de patru ori, desfășurată în pereche cu Oleg Protopopov, a murit în Elveția la vârsta de 81 de ani după o lungă boală. Corpul lui Lyudmila Evgenievna a fost incinerat.

Pe 27 septembrie, un tânăr actor Egor Klinaev (18 ani), cunoscut pentru seria TV Fizruk, a murit într-un accident de la Moscova. Cu o coincidență teribilă, Klinaev sa oprit să-i ajute pe șoferi într-un accident și la acea vreme se afla sub roțile unei alte mașini care, aparent, nu a observat accidentul care sa întâmplat.

La 30 septembrie, la 73 de ani, Andrei Menshikov, un poet sovietic și rus, scenarist, dramaturg și unul dintre primii fondatori ai KVN, a dispărut. În plus, Andrei Viktorovici este autorul a sute de poezii și cântece, a lucrat mult timp la televiziunea rusă și sovietică și a creat cele mai populare programe "Haideți, fete!", "Noapte bună, copii", "Jolly Fellows" etc.

Mort în octombrie 2017

La 9 octombrie, la vârsta de 82 de ani, moștenitorul, filozoful și scriitorul restante Allan Chumak au murit. Acest lucru a fost anunțat de prietenul său apropiat, Dmitry Gordon. Allan în anii 80-90 a fost unul dintre cei mai cunoscuți vindecători ai Rusiei.Sesiunile sale de televiziune au adunat un milion de spectatori în fața ecranelor.

Pe 15 octombrie, actorul rus Dmitri Maryanov a murit. El a murit în orașul suburban Lobnya pe drum spre spital. Potrivit informațiilor postului de televiziune REN, ca rezultat al examinării medicale, a devenit cunoscut faptul că inima artistului sa oprit din cauza pierderii acute de sânge. Cauza tragediei a fost o combinație de medicamente incompatibile.

Mort în noiembrie 2017

Pe 10 noiembrie, Rusia a fost șocată de vestea despre moartea lui Mikhail Zadornov, cel mai renumit și mai cunoscut umorist, scriitor satiric. Înainte de a ajunge la 70 de ani, a decedat de la o tumoare progresivă a creierului diagnosticată cu un an în urmă. În noiembrie 2016, Mikhail Nikolaevich a fost operat în Germania, dar operația nu a adus rezultatul dorit și nici chimioterapia ulterioară. Cu câteva zile înainte de moartea sa, Zadornov a acceptat credința ortodoxă, deși el a fost anterior un susținător al păgânismului.

La 11 noiembrie, gazda populară de televiziune și jurnalistul Boris Notkin nu a devenit. Din punct de vedere psihologic, nu a reușit să reziste verdictului (cancer al etapei a patra) și sa sinucis.

15 noiembrie, Gustav Ar a murit - un rapper american, cunoscut sub numele de Lil Peep. Potrivit unor date cunoscute, un muzician de 21 de ani a murit din cauza unei supradoze de droguri. Corpul lui Gustav a fost găsit în autobuz în timpul turneului. În această zi, în orașul Tucson (Arizona) avea loc un concert. Prietenii șocați au luat-o imediat pe spital, dar nu au reușit să-l salveze pe muzician.

22 noiembrie la Londra, a murit cântăreață de operă și Artistul Poporului din Rusia Dmitri Hvorostovski. În iunie 2015, Dmitry a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. De îndată ce artistul a aflat despre boală, a anulat imediat toate spectacolele și a suferit chimioterapie. După tratament, actorul sa întors la Metropolitan Opera din New York la 25 august 2015. În decembrie 2016, boala a început să progreseze. Dmitry a murit la vârsta de 56 de ani. Cel mai recent (16 octombrie 2017) a împlinit 55 de ani.

Mort în decembrie 2017

9 decembrie, a murit Artistul Poporului din URSS, actorul de teatru și de film Leonid Bronevoy (88 de ani).

A jucat zeci de roluri în filmele "Formula de dragoste", "Pokrovskie Vorota", "That Munchausen", dar popularitatea reală a venit artistului după rolul lui Heinrich Muller în filmul "Șaptesprezece momente de primăvară".

10 decembrie, Charles Green a murit - cel mai popular utilizator de internet din SUA, care a condus canalele sale YouTube "TheAngryGrandpaShow", "Cornerul bunicului" sub pseudonimul de Grandparent Angry (AGP). Poor Charles a fost grav bolnav și a murit din cauza complicațiilor cauzate de ciroza hepatică.

La 18 decembrie, un tânăr muzician sud-coreean, vocalist al grupului SHINee, Kim Jonghin (27 de ani), a decedat. Din păcate, tipul nu a reușit să facă față unei depresiuni profunde și a pierdut scorul.

Dragi cititori, vă urez bun venit feedback-ul și cuvinte calde despre personalitățile care vă sunt cunoscute de pe această listă.

38 COMENTARII

 1. Ultimul, neliniștit, apus de soare, ultima, neatinsă, de vară. Morții sunt umili, în morminte ... nu este suficientă lumină.

 2. mulțumesc pentru informație, acum voi ști cine este încă cu noi și care nu mai este memoria veșnică a acestora mulți știau din anii anteriori, uneori mă uit și sunt surprins - nu pot să cred că nu mai există

 3. "... Conform celor dragi, Bennington a fost dependent de droguri și de alcool, în cele din urmă a decis să se sinucidă." Non-jurnaliști, sub bloggeri! A luat informații într-o presă galbenă și a publicat pe obum. Deși nu s-ar rușina. A denaturat numele unei astfel de persoane!

  • "... Până la vârsta de 16 ani, a încercat toate tipurile de alcool și droguri. La 17 ani, sa mutat la mama sa, care a fost atât de șocată de apariția sa de un dependent de droguri emaciat, încât ia interzis să părăsească casa. El a continuat să se "descompună", a continuat să bea. Curând, așa cum recunoaște el însuși, el sa transformat într-un "alcoolic absolut cronic". În anii următori, alcoolismul va mai aminti de el însuși. "@Wikipedia
   Nu am vrut să rănim sentimentele cuiva, ci pur și simplu am subliniat informațiile.

   • Și de când a devenit Wikipedia o sursă sigură de informații? Știți că oricine poate introduce și corecta informații acolo? Acolo, jumătate din ceilalți actori nu sunt corect indicați. Vino și citiți ce scrie prietenii și membrii grupului în conturile lor din insta

  • Da, verificați datele înainte de a scrie calomnia. Dimpotrivă, cei apropiați au fost perplexați de motivul sinuciderii Și a subliniat că nu au existat probleme cu drogurile! Corectați articolul!

   • Chester a fost o persoană dezechilibrată mental. Desigur, mai devreme de utilizare a drogurilor și a alcoolului s-au simțit. Într-unul dintre interviurile la radio, cu câteva zile înainte de moartea sa, a mărturisit problemele sale, a spus că îi era frică să fie singur cu el însuși, ca și cum ar fi cerut ajutor, dar, din păcate, nimeni nu a auzit

 4. 13 iunie 2017 - a murit Ilona Novoselova, 29 de ani, finala celui de-al 7-lea sezon al "bătăliei psihicului".
  14 septembrie 2017 - În vârstă de 38 de ani, Rada Zmihnovskaya, fost membru al grupului Band'Eros, a murit.
  04 septembrie 2017 - actrita Stella Baranovskaya, de 30 de ani, a murit de cancer.

 5. 29 noiembrie 2017 a murit cinstit. decente. muncitor om muncitor Sigoshin Yuri Mikhailovich. Își luminează memoria și restul etern. Dumnezeu și-a odihnit împărăția, avea 68 de ani.

 6. Chester sa sinucis la ziua de naștere a prietenului său, Chris Cornell. Cred că acesta este un fapt important. Moartea lui Cornell ar fi putut provoca și sinuciderea lui Bennington.

 7. Datorită faptului că un dependent de droguri a fost îndoit de o supradoză, autorul nu a observat că la 23 noiembrie Nikolai Godovikov, All-Union Petruha, nu a fost.
  Nu e bine ...

 8. În 2017, au plecat la Mir Navi:
  actorul Vladimir Tolokonnikov - a jucat Poligrafovich Sharikov Polygraph în filmul "Heart of a Dog" (1988)
  explorator al Pământului, înconjurat de Mira, timp, OZN - Vadim Cernobrov
  Cercetător științific - Vyacheslav Ivanov
  Cercetător științific - Andrey Zaliznyak
  Toți cei vii - Bine.

 9. Ești doar o presă galbenă. Marele Chester Bennington nu a murit din cauza alcoolismului și drogurilor. Nu știu, nu declara. Bineînțeles, nu am ținut o lumânare, dar faptul că Bennington este dependent de droguri și droguri scrie doar o presă galbenă nenorocită așa cum ești tu.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.