Camera de zi este centrală a casei. Aranjamentul său stabilește stilul ideologic al întregului interior. Numai denumirea de "cameră de zi" implică o recepție a oaspeților, dar, în același timp, această cameră este un indicator al unei case confortabile și o atmosferă caldă, unde vor exista o mulțime de hobby-uri pentru proprietari.

Cum să dotați o cameră de zi modernă? Proiectarea unei zone TV, ferestre, plasarea de cărți, decor - oamenii obișnuiți se confruntă întotdeauna cu aceleași sarcini. Pentru dvs., am pregătit cele mai bune opțiuni care vor fi deosebit de relevante în 2017.

Living Room Design 2017: Tendințe cheie

În epoca dezvoltării tehnologiei, a resurselor de internet, oamenii moderni au nevoie doar de un spațiu confortabil și atmosferic. Și camera de zi din 2017 ar trebui să fie personificarea doar a unei astfel de pace și confort, care mințile obosite au nevoie de o sursă constantă de informații și stres. Iar sarcina cea mai dificilă, dar foarte importantă este de a păstra echilibrul dintre ultimele tendințe super-la modă și simțul stilului, gustului și individualității.Vom încerca să ne dăm seama cum să nu pierdem această linie fină.

Camera de zi 2017: idei moderne

1. Experiment luminos - unicitatea individuală în stil și decor.

Această cameră de zi tropicală expresivă este un excelent exemplu de combinație armonioasă de accente colorate, contururi delicate ale formelor clasice și materialelor naturale, de exemplu, lemn texturate.

Dulapuri din lemn de stejar și nuc imitat din lemn de tec în vârstă. Cea mai importantă parte a camerei de zi a fost o masă de cafea cu un diagonală în trei culori.

Catifea catifea, jacquardul, broderiile produc organic un fundal neutru. Și modelul diagonal de pe orbita romană este complementul perfect al aspectului similar al mesei de cafea.

Un rol important în decor a fost jucat de accesorii valoroase care umple spațiul cu spiritul exotic al rătăcirii și călătoriei.

2. Idei alternative: predominanța verde în stilul nautic

Interiorul acestui living a fost punctul de plecare al plăcilor ceramice pe podea, cu o nuanță pronunțată de verde. Nu este deloc necesar să se schimbe drastic interiorul, inclusiv podeaua, este suficient doar să jucăm cu competență pe nuanțe și să alegem un stil armonios. În cazul nostru, stilul marin sa dovedit a fi ideal într-o paletă non-standard pentru el - în loc de albastrul tradițional, designerul a folosit culori verzi. De ce nu?

Alte detalii pot fi urmărite în tema maritimă: modelul de perdele este asociat cu valuri, o canapea cu finisaj coardial brut și chiar și o margine verde pe perne bej joacă un rol.

Designul confortabil modern nu exclude lucrurile vechi. Nu vă fie teamă să completați compoziția interioară cu ele, deoarece acest lucru are un farmec deosebit.

Tabel neobișnuit sub formă de spumă de mare - un element unic în camera de zi.

3. Creativitate și creativitate

În mod intenționat, aranjamentul haotic al obiectelor, decorarea destul de îndrăzneață a pereților, mobilierul original și elementele romantice ale decorului par să fie create pentru oamenii creativi care au nevoie de aceiași - o atmosferă specială!

5. Minimalism confortabil de înaltă tehnologie și confortabilă

Astăzi, stilul minimalist laconic, iubit de multe sau de creativitatea high-tech, a încetat să mai fie conservator și strictă. Ea, ca și până acum, poate fi autosuficientă și armonioasă, în plus față de obiecte confortabile și accesorii, confecții textile și pardoseli moi.

Home cinema pe fundalul unui interior plin de culoare, dar mai degrabă laconic, creează o atmosferă intuitivă a prezenței personajelor principale, intră în lumea fascinantă și fantastică a industriei cinematografice.

Minalismul confortabil înconjoară spațiul cu o atmosferă extraordinară, creează condiții ideale pentru visuri spirituale și reflecții serioase, vă permite să abstractiți de zgomotul orașului și de agitația zilnică.

Mobilă tapițată luxoasă și un covor frumos drăguț pe podea este una dintre condițiile principale pentru o vatră caldă.

Deschideți ferestrele mai largi, oferind mai multă libertate și libertate spațiului. Stilul minimalist de astăzi, în plus față de jaluzelele obișnuite pentru el, permite decorarea ferestrelor cu perdele tradiționale în nuanțe liniștitoare. Această tehnică combină în mod delicat și discret clasicul confortabil și creativitatea high-tech. Modernitatea vă permite să vă îndepărtați de regulile stricte ale minimalismului, să eliberați fantezia de design irepresibilă, să atrageți noi idei și soluții non-standard în lume.

Stilul minimalismului a fost întotdeauna, este și rămâne o salvare reală pentru camerele mici, inclusiv pentru camera de zi. Mai multe forme ușoare, simple și un minim de decor - scenariul perfect pentru o cameră compactă.

6. Un detaliu important este decorarea peretelui.

Modelul vertical discret pe fundalul luminii este cea mai bună alegere pentru o cameră cu un plafon destul de scăzut.

Astăzi, din ce în ce mai des, designerii folosesc imagini de fundal cu o imprimare expresivă interesantă ca decor pentru doar anumite zone din camera de zi. Aceasta sporește vizual spațiul.

Un factor important în alegerea tapetului în camera de zi - gradul de iluminare. Evident, pereți ușori - cea mai potrivită opțiune pentru camerele slab luminate. Ele se adaugă în spațiul de transparență și strălucire. Dar un perete de accent cu o grafică frumoasă este o soluție mult mai interesantă. Pentru balanță, adăugați câteva detalii cu o imprimare de susținere.

Diferite, dar decorative de perete organice este o nouă tendință de 2017. Astfel, camera de zi poate fi împărțită în zone vizuale.

Modelul geometric de pe tapet, ca întotdeauna, este relevant și frumos.

Picturile de perete din interiorul unei camere de zi moderne își câștigă "viteza maximă", pentru că astăzi imaginația designerilor este atât de șocantă cu accentul său tematic ideologic și extraordinar încât uneori magnifica pictura pe perete devine obiectul principal care atrage privirea altora.

Dungi verticale, desigur, primul mod eficient de a ridica vizual plafoanele.

Punctul luminos în designul camerei de zi poate fi tapet. Combinați-le cu mobilierul întunecat.

Arătați întotdeauna contrastul alb-negru elegant.

Imaginile de fundal de azi, cu toate acestea, ca întotdeauna, joacă un rol semnificativ în designul interior. Cu ajutorul lor, puteți juca cu spațiu, cu accente, pentru a crea efecte uimitoare. Soiurile moderne sunt o abundență de texturi și printuri. Există materiale excelente de buget și exclusiv pentru interioare excentrice.

7. Accentul pe pereți și efectele de iluminare

8. Ultimele textile

Este evident că celula în diverse interpretări nu și-a pierdut poziția în ultimii 10 ani atât de precis. O nouă tendință în design - combinarea celulelor cu o bandă într-o paletă de culori. Se pare destul de experimental și original.

Mozaicul de tapiserie creează un climat confortabil în casă.

Duet Graphics

În interiorul textil modern, nuanțele proaspete de albastru și turcoaz combinate cu tonuri de gri și bej sunt incredibil de populare.

9. Mobilier transparent

Într-o cameră de zi mică nu interferează cu o atingere de greutate în design. Sarcina cu succes a reușit să facă față mobilierului transparent din plastic sau sticlă.

10. Podium pentru camera de zi

Tehnică inovatoare folosită pentru această cameră de zi, așezată pe podium, definind astfel în mod armonios limitele sale. Efectul îmbunătățește în mare măsură combinația de ipsos alb și gri în scopul zonării.

11. Masa de cafea: înlocuire originală

Puteți vorbi fără sfârșit despre avantajele elementelor retro. Astfel, într-un living compact, un valiză de epocă are două funcții: estetică - ca o masă de cafea neobișnuită și practică, unde este foarte convenabil să păstrați tot felul de lucruri mici care adesea aglomerează spațiul.

12. Nu este o canapea și scaune

O altă modalitate excelentă de a economisi spațiu este de a folosi scaunul în locul canapelei de volum. Acest design al unei camere de zi mici arată mai curat și mai organic. Prin urmare, nu este deloc necesar să urmați regulile tradiționale de organizare a unei zone de agrement și să cumpărați o canapea.

13. Illusion 3D

Privind la fotografia de mai jos, esti surprins de urmatoarele tehnici de design. Forma arhitecturală și drumul care pleacă, creează un efect 3D optic, fiind o continuă infinită a spațiului. Și, împreună cu iluminarea LED-ului, această iluzie pare chiar mai realistă.

14. Mobilitatea elementelor

Masă compactă pe roți - o opțiune excelentă pentru întâlniri frecvente la domiciliu cu prietenii și petrecerile companiei. În orice moment poate fi împins deoparte, eliberând spațiu pentru continuarea dansului de vacanță.

15. Un alt bonus pentru confort

Cineva vrea să părăsească camera de zi, în care perne - scenariul principal al decorului? Cu greu! Efectul minunat de wow este creat de tampoane moi, care se deplasează haotic pe perete, fiind aceeași continuare a compoziției "moi" de pe canapea.

16. Lumină suplimentară

17. Designul de iluminat

Într-o cameră de zi mare puteți experimenta cu lumină. Alegeți un candelabru original, suficient de mare, care va oferi o iluminare uniformă intensă.

18. Perspectivă

Jocul cu interiorul va ajuta obiectele mobile, atragerea ochilor: oglinzi mari, reflectând cu succes detaliile frumoase, picturile originale. După ce le-ați identificat un loc diferit, puteți modifica în mod delicat, dar în mod semnificativ mediul familial.

19. Imprimare expresivă

20. Șemineu în centrul vetrei

Camera de zi 2017: design nou

Invazia naturii într-un interior destul de strict este întotdeauna binevenită în designul creativ. Este un spațiu evident revigorant.

Elementele externe diferite, unite printr-o singură decizie de stil, dau un anumit ironie și entuziasm vesel în sufragerie.

Iluminarea acestei camere de zi joacă un rol semnificativ în scenariul luminii.

Arta în proiectare

Albastru de zăpadă

1 COMENTARIU

  1. Culoarea turcoazului în designul interior în stil modern este deosebit de relevantă acum. Este deosebit de bun în accesoriile și atributele textilelor de origine, cum ar fi perdele și lenjerie de pat, perne decorative. Cea mai mare tendință în interior.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.