O comedie bună poate corecta cea mai proastă stare de spirit. Bancuri glume și aventuri amuzante, împreună cu o piesă bună a actorilor, vor fi sfârșitul perfect al unei zile dificile. Cele mai recente comedii ale anului curent vor lupta împotriva plictiselii și a tristeții.

Industria cinematografică din acest an a demonstrat performanțe excelente și câteva comedii au apărut pe ecrane. Cei mai buni au primit deja recunoaștere și sunt discutate în mod activ pe Internet. În lista celor mai populare comedii din 2018:

 • Deadpool 2;
 • Jocuri de noapte;
 • Gradul 3;
 • Aventurile lui Paddington 2;
 • Prietenii lui Ocean;
 • Sexul nu va fi !!!
 • Agent Johnny English 3.0;
 • Cine este tatăl nostru?
 • O femeie frumoasă pe cap;
 • Afaceri periculoase;
 • Overboard;
 • Distracție cu reticență;
 • Taxi 5;
 • Tu conduci!
 • Evadare din Rio;
 • Aventurile lui Peter Rabbit;
 • Fosta mea iubită;
 • Vacanță caldă;
 • Spionul care ma aruncat;
 • Cainii sub acoperire;
 • Smoothie;
 • Câine cald;
 • Punct de separare;
 • Totul începe doar;
 • Grădina festivă;
 • Încercați podkati.

Există filme amuzante pe această listă pe care le poți viziona o dată și să uiți.Dar există și cei care pot deveni hit-uri. Bancnotele acestora vor fi citate, iar situațiile vor fi amintite și asociate cu evenimente din propria lor viață.

Top 10 comedii mai amuzante

Mai jos sunt filmele TOP 10 care, potrivit fanilor filmului, merită o atenție deosebită.

 1. "Aventurile lui Paddington 2" ("Paddington 2")

Acest film se referă la comedii ușoare care te fac să zâmbești. Filmul a fost filmat în comun de Anglia, Franța și SUA. Regizorul era Paul King. Cu Hugh Grant, Sally Hawkins, Ben Wishaw, Brendan Gleason, Hugh Bonneville.

Imaginea a fost publicată sub sloganul "Un urs bine crescut, care a cucerit întreaga lume!" Deja cunoscut și iubit de public, Paddington, un pui de urs, descoperă o carte interesantă în magazinul de antichități, care este unic. Eroul a decis prin toate mijloacele să primească această ediție colorată, dar în timp ce colecționa bani, cartea a fost furată. Paddington a decis să condamne un hoț și să găsească o carte mult dorită.

2. "Trouble Holiday" ("Le sens de la fete")

Pentru această comedie spumantă, autorii au cheltuit 14,85 milioane de euro. Filmul a fost împușcat de regizorii Olivier Nakas și Erik Toledano împreună cu Belgia, Canada și Franța. Cu Jean-Pierre Bacry, Jean-Paul Ruve, Vincent Maken, Gilles Lellouche, Hey Aydar.

Complotul constă în faptul că un cuplu tânăr visează la o nuntă într-un vechi castel din secolul al XVII-lea. Pentru a pune în aplicare planurile, tinerii au angajat un grup de profesioniști specializați în organizarea sărbătorilor. Responsabilitățile lor includ planificarea sărbătorilor, filmarea video, distracția oaspeților și așa mai departe. Numeroase surprize complică oarecum sarcina pentru iubitorii și organizatorii evenimentului.

3. "Jocuri de noapte" ("Joc de noapte")

Filmul este atribuit simultan comediilor și thrillerilor. Bugetul filmului a fost de 37000000 de dolari SUA. Țara producătoare a fost America, iar regizorii au fost John Francis Daly și Jonathan M. Goldstein. Jason Bateman, Rachel McAdams, Sharon Horgan, Kyle Chandler, Billy Magnussen au jucat. Filmul a fost lansat sub sloganul "Acesta nu este un joc".

În poveste, un grup de prieteni se servește în timpul evenimentului pentru divertisment. Temele sunt cele mai diverse. În ultima căutare, unul dintre participanți ar fi trebuit să fie răpit, dar ceva în organizarea evenimentului nu a mers conform planului. Ca urmare, jucătorii nu mai pot separa realitatea de joc.

4. «țafandache"Le retour du heros"

Franța, împreună cu Belgia, a realizat o comedie excelentă. Regizorul a fost Laurent Tirar, iar lista actorilor a împodobit vedete precum Jean Dujardin, Melanie Laurent, Christophe Montenes, Noemie Merlan și Evelyn Bueil. Filmul intrigă cu sloganul "Eroul". Impostor. Aventurier. " Plotul povestește despre un capor Neville, un chipeș și inimă. El îi place să-și dezvăluie faptele amețitoare și să-și croiască drumul cu inimile frânte ale fanilor feminini frumoși.

5. "Când am întâlnit" ("Când am întâlnit întâi")

Bugetul de comedie a fost de 10.000.000 de dolari și a fost împușcat în SUA de către regizorul Erie Sandel. Printre rolurile principale au intrat actori precum Adam Devine, Alexandra Daddario, Andrew Bachelor, Shelley Hennig și Robbie Amell. Filmul a fost lansat sub sloganul "Tot ce are nevoie este oa doua sansa de a deveni primul ei om".

Plotul se învârte în jurul unui tânăr, Noe, care a petrecut o noapte minunată cu a doua jumătate. Dar ea crede diferit și decide să rămână cu eroul doar prietenii. Trei ani mai târziu, Noah, care anterior a demisionat la situație, se termină la nunta fetei. Aici își dă seama că sentimentele sale nu au murit și că pur și simplu nu-i poate da pe iubitul său celuilalt. În acest moment, soarta face o întorsătură fantastică și îl aruncă pe Noe în trecut. El primește oa doua șansă de a cuceri inima iubitului său.

6. "Afaceri periculoase" ("Gringo")

Filmul se încadrează în mai multe categorii de genuri: thriller, comedie, crimă. Regizorul Nash Edgerton a realizat un film cu banii producătorilor australieni și americani. În rolurile principale au evoluat Joel Edgerton, Charlize Theron, Tandy Newton, David Oyelowo și Bashir Salahuddin.

Povestea spune cum un mic angajat al uneia dintre companii învață formula secretă pe care experții din întreaga lume o vis. Eroul caută o cale de a beneficia de această situație și își dramatizează răpirea, cerând răscumpărare pentru sine. Dar planurile eroului nu sunt gândite, pentru că pentru conducerea companiei în fața unei blonde spectaculoase, moartea unui prizonier fals este mult mai profitabilă decât mântuirea lui.

7. "Cine este tatăl nostru, omule?" ("Părintele Figures")

Regizorul american Lawrence Sher a implicat în filmul său actori precum Ed Helms, Owen Wilson, Kat Williams, Glenn Close și Christopher Walken. Sloganul jucăuș "Cine este ultimul, care este tatăl" dă intriga complotului. În poveste, frații merg în căutarea tatălui lor. Acest gând vine în minte după ce au aflat că tatăl, care a fost considerat anterior mort, trăiește de fapt. Problema este că tipii mamei nu știu exact cine este tatăl lor.

8. «evadare din Rio"(" Mergând în Brazilia ")

Această comedie de aventuri este din Franța. Filmul a fost regizat de Patrick Millet. În lista principalilor actori sunt Vanessa Guid, Alison Wheeler, Filipine Steendel, Margot Bansillon și Patrick Mille. Publicul este atras de sloganul filmului "Ajungeți și supraviețuiți!"

Povestea se desfășoară în jurul aventurilor a trei fete nelegate care merg la nunta unuia dintre prietenii ei. Intriga este că doamnele merg la Rio de Janeiro - un oraș fierbinte cu propriile reguli.

9. Piscina cu fundul 2 (fundul 2)

Filmele "Deadpool" și "Deadpool 2" pot fi clasificate ca filme de acțiune, fantezie și comedie. Regizorul american David Litch a filmat în filmul său actori precum Morena Baccarin, Josh Brolin, TJ Miller, Ryan Reynolds, Zazi Beatz.

Această continuare a comediei întunecate povestește despre Deadpool-ul super-erou Marvel deja inutil și vorbind. Inițial, eroul era un ucigaș cu o psihică nesănătoasă. După ce a devenit mutant, a început să comită fapte nebunești.

10. "Taxi 5" ("Taxi 5")

O astfel de continuare a filmelor recunoscute anterior atrage spectatorii cu autoritatea titlului. Această comedie franceză a confirmat deja de patru ori titlul unuia dintre cele mai amuzante filme pe care spectatorii îl urmăresc de zeci de ori. Aceasta este a cincea creatie a producatorului Luc Besson din seria Taxi, filmat de regizorul Frank Gustambid. În acest moment, distribuția sa schimbat aproape complet: Salvatore Esposito, Frank Gustambid, Sabrina Ouazani, Bernard Farsi.

Din fețele familiare aflate în prim-plan se află fostul comisar, care și-a schimbat funcția de primar. Noul personaj principal, un polițist care a fost transferat la poliția din Marsilia, ar trebui să acopere banda italiană. În aceasta va trebui să-i ajute pe nepotul său Daniel, cunoscut ca șoferul legendarului taxi Peugeot.

Toate aceste filme vă pot face să zâmbiți, iar unele pot părea foarte amuzante. Fiecare dintre ele merită cel puțin o vizionare. Puteți garanta un lucru: fanii de film vor găsi în această listă cel puțin un film pe care vor dori să îl vizioneze din nou și din nou.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.