În prezent nu se poate face fără o manichiură frumoasă, la modă și elegantă. La urma urmei, fiecare fată vrea să arate elegantă și modernă. O manichiura buna este o parte integranta a imaginii. Dar pentru ca aceasta să fie nu numai frumoasă, dar și relevantă, este necesar să urmăriți în mod constant noua artă a unghiilor. Deci, care sunt cele mai relevante opțiuni de design din 2017? Să ne uităm la tendințele generale și la cele mai bune lucrări ale timpului nostru.

Combinație de manichiură franceză și lună

Cea mai naturală opțiune de design este, desigur, manichiura franceză. Dacă preferați stilul clasic de îmbrăcăminte sau nu vă place accentele luminoase pe unghii, atunci este perfect pentru tine.

Cu toate acestea, în fiecare an, manichiura franceză este din ce în ce mai aleasă nu numai de femei, ci și de fete tinere. Motivul pentru aceasta este versatilitatea sa. În plus, dacă se dorește, acest tip de manichiură poate fi suplimentat cu un decor suplimentar. Dar este foarte important ca el să fie moderat și destul de modest. Cel mai adesea alegeți un model blând sau pietre pe câteva gălbenele.

În sezonul cald, puteți face nu numai versiunea standard a manichiurului francez, dar utilizați și culori strălucitoare, schimbați forma unui zâmbet sau adăugați mai multe pietre, sclipici.

La rândul său, manichiura lunii, de asemenea, nu își pierde relevanța. La urma urmei, pare impresionant și vă permite să creați o varietate de versiuni. Acest tip de design este, de asemenea, foarte practic, deoarece placa de unghii în creștere nu este atât de vizibilă. Multe fete preferă să o facă în timpul sărbătorilor. Cuiele arătau frumoase și elegante, dar nu era necesar să se schimbe atât de des designul.

Să nu mai vorbim de combinația de manichiură franceză și lună. Această opțiune a venit la gustul multora din sexul corect. Pentru că vă permite să veniți cu o varietate de combinații. Exemple pe care le puteți vedea în fotografie.

Scotch în design de unghii

Scotch-bandă - doar un element unic al decorului. Datorită lui, puteți crea o sumă incredibilă de o varietate de opțiuni de design. Cu toate acestea, locația sa poate fi haotică. În ceea ce privește culoarea lacului, puteți alege absolut orice opțiune doriți. Dar cele mai frecvent utilizate nuante de albastru, bej, roz sau negru.

De asemenea, de multe ori, banda scotch este folosită pentru a crea diferite tipuri de manichiură franceză și de lună. Acest lucru vă permite să accelerați în mod semnificativ procesul, precum și să faceți liniștea zâmbetului chiar și clar.

Scotch banda ajuta perfect in crearea unei manichiura dungi. Cu ajutorul acestuia, liniile identice se dovedesc a fi. Dar nu uitați că poate fi folosit și pentru a face modele frumoase și interesante. De exemplu, combinând mai multe lacuri, veți obține o versiune interesantă a unui model geometric.

Indiferent de designul pe care doriți să-l creați, principalul lucru este să vă conformați tehnicii corecte. Mai întâi trebuie să lipiți banda în funcție de ideea dvs. Apoi faceți colorarea. Este foarte important să scoateți banda înainte să se usuce lacul. Numai în acest fel, designul va arăta exact.

Slider design

Chiar și anul trecut, designul glisorului a explodat literalmente lumea de artă a unghiilor cu geniul său. Și moda pentru el rămâne în 2017. Aceasta este o invenție cu adevărat unică, care vă permite să creați simplu și rapid un model unic pe unghii. Și cel mai important, fiecare fată o poate face acasă.

În primul rând, pregătiți unghiile și aplicați un strat de lac. După ce se usucă, înmuiați cursorul în apă. Acest lucru trebuie făcut pentru a separa desenul de bază. Apoi, aplicați un glisor pe unghii și acoperiți-l cu un lac clar. Mai jos găsiți o varietate de opțiuni pentru manichiură, folosind un design al unui cursor.

Manichiura monofonica

Totul este, de asemenea, în trendy trendy manichiură clasic monocrom. Dacă vă place această acoperire, obțineți câteva nuanțe de lac pe care doriți să le schimbați, în funcție de starea dumneavoastră de spirit sau stil de îmbrăcăminte. Cele mai relevante culori sunt nuanțe de culoare roșie, vernisoare, argint, auriu și negru. Poate că cineva ar găsi o astfel de opțiune destul de plictisitor și banal. În acest caz, puteți adăuga un pic stras, pietre sau paiete. Dar este foarte important să nu exagerați. Vă recomandăm să utilizați acest decor pe unul sau două unghii.

Soluție elegantă - gradient

Dacă vă place să experimentați, atunci opțiunea ideală pentru aceasta este o manichiură cu gradient, adică atunci când o culoare se estompează în alta. Rezultatul este un efect uimitor care arată excelent pe ambele picioare lungi și scurte.

În primul rând, este important să alegeți nuanțele potrivite. Ele pot fi din aceeași gamă de culori sau pot fi contrastelate. Cu fiecare dintre opțiuni obține un rezultat bun. În ceea ce privește tehnica de punere în aplicare, înainte de aplicarea pe placa de unghii, este mai bine să practică pe hârtie. Deci, benzi de lac sunt aplicate la suprafață. Este important ca acestea să fie apropiate unul de celălalt și granițele să fie ușor amestecate. Toate acestea trebuie făcute destul de repede, astfel încât lacul să nu se usuce.Apoi apăsați buretele cu pori mici în imagine de mai multe ori și ștampilați-l pe unghie. Acest mod simplu vă permite să creați un design unghii foarte frumos și interesant.

Desene geometrice și etnice

Linii haotice, o varietate de forme geometrice și alte desene - acea tendință de mai mulți ani. Deci, asigurați-vă că încercați să faceți un astfel de proiect. Principalul său avantaj este universalitatea. Asigurați-vă că modelul geometric va transforma nu numai unghiile prea scurte, ci și destul de largi. Pentru a obține acest efect, este foarte important să alegeți culoarea potrivită pentru manichiură. Opțiunea cea mai potrivită este un fundal întunecat, cu forme ușoare. De asemenea, încercați să le plasați în diagonală sau pe verticală.

Opțiunile prezentate pentru designul unghiilor mai bune decât altele vor evidenția forma unghiilor și a mâinilor. Deci, nu vă fie teamă să încercați ceva nou pentru dvs.

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumoase modele de unghii pe site-ul dvs., pentru fetele care aleg manichiura de facut, cel mai mult! Succes de creativitate pentru tine!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.