Sala în aranjament de apartamente și case ocupă un loc central. Prin designul său, se poate judeca tema ideologică a stilului întregului interior, gustul și preferințele proprietarilor, precum și atmosfera generală din jur. Prin urmare, un design frumos al sălii nu are o importanță prea mică. Să vedem ce va fi relevant în proiectarea acestei încăperi în 2017.

Sala Design 2017: idei moderne

Fără îndoială, designul modern întâmpină clasicul, culorile calme și severitatea liniilor. Dar, în procesul de creare a proiectelor, profesioniștii găsesc întotdeauna folosirea imaginației lor creative. Deci, în fotografie, o sală de modă de tip familial se distinge prin farmecul său special, pentru că are un loc confortabil - un scaun sferic roșu. În plus, canapea tapițată tapițată, lumină pufoasă covorLămpile trapezoamice elegante conferă camerei o atmosferă plăcută și o atmosferă familiară plăcută.

În fotografie - interiorul original al halei din apartament. În centru există o masă de cafea și o mulțime de locuri confortabile pentru proprietari și oaspeți.Combinația intenționată de mobilier de diferite stiluri va sublinia încă o dată ușurința atmosferei. Aici toată lumea își poate găsi un colț confortabil la gust.

O zonă mare din hol duce deseori la decizia de zonare a camerei. Deci, în următoarea fotografie, datorită coloanelor impunătoare și canapelei, camera este convenabil împărțită în zone de luat masa și recreere. Expresii accentuate de mobilier galben strălucitor sunt plasate peste tot, ceea ce creează unitatea de stil și armonie în percepția spațiului în ansamblu.

În această cameră există un design destul de strict, cu un accent modern. Tonurile albastre și bej roșează interiorul și sunt foarte relevante astăzi. Ca și în exemplul precedent, o canapea de lux execută funcția de zonare spațială.

Punctul culminant al casele și apartamentele de lux de două etaje este o urcare clară până la etajul al doilea. Datorită tavanului înalt în hală există o mulțime de spațiu luminos și spațiu pentru decorare.

Această cameră seamănă cu o sală de conferințe. Spațiile vă permit să plasați mai multe canapele într-o zonă a camerei și o masă lungă cu scaune în altul.

Aici, camera mare oferă o pacificare și o relaxare plăcută. Caracteristica sa este geamurile transparente, peretii si chiar usile transparente. Se pare că ești pe verandă.

În designul modern al halei, rafturile și dulapurile nu mai sunt atât de relevante. Au fost înlocuite cu rafturi și sală de gimnastică. În plus, ele pot fi totuși un decor minunat.
Adesea, în interior, preferați să utilizați cantitatea minimă de mobilier, preferând elementele decorative frumoase. Această tehnică stabilește ritmul interiorului, făcându-l complet și complet, fără a aglomera complet spațiul.
Simetria absolută este ideea principală a designului acestei săli. Canapeaua este situată în jurul perimetrului din jurul mesei de cafea transparente. Întregul set de mobilier este proiectat în aceeași direcție stilistică, simetria formelor este observată peste tot. Aici, chiar obiecte mici și accesorii valoroase sunt aranjate în simetrie strictă. Dar această austeritate nu pare plictisitoare și monotonă, ci, dimpotrivă, este asociată cu o ordine ideală și o organizare impecabilă a proprietarilor.

Spațiul din această încăpere își absoarbe libertatea. Farmecul special este o zonă de plafon diferită, uitându-se la asta, din nou convinsă că nu puteți aranja frumos iluminatul și puteți face o compoziție luxoasă de lămpi elegante.

Aici, în proiectarea sălii, punctul de plecare a fost recepția unui număr mare de oaspeți. Prin urmare, o canapea elegantă spațioasă este primul lucru pe care designerii i-au acordat o atenție deosebită. Canapele mari astăzi pot fi o varietate de modele, siluete și culori.

Colțul de lux moale din nuanțele combinate și liniștite a devenit un accent expresiv pe fundalul luminii. Parchetul din lemn natural aduce un "eco touch" la designul minimalist modern. În orice moment, este foarte apreciată și arată incredibil de frumoasă și costisitoare.
Conceptul de design al acestei săli este un joc de contraste și un minimalism ambiguu, cu stropiri elegante clasice și obiecte de epocă.
Combinația dintre aspectul clasic și modern este destul de interesant și armonios într-un interior modern. Adăugarea optimă la mobilierul solid va fi fondul deschis și materialele neutre.
Setul de piatră este unul dintre elementele de bază ale stilului loft. Dar, de asemenea, piatra se potrivește organic în interiorul halei cu pronunțat minimalism modern.

Veți simți o relaxare maximă în această cameră. La urma urmei, aici se oferă totul - o paletă calmă de fundal, o zonă magnifică de relaxare. După ce ați citit cartea dvs. preferată, plonjând în povestea ei fascinantă, timpul va zbura aici neobservat.

Creativitatea în proiectarea sălii are întotdeauna dreptul de a se exprima în toată gloria lor. Cel mai adesea, această opțiune este aleasă de proprietarii activi. În fotografie, interiorul pare să se joace cu culori. O astfel de atmosferă va fi cu siguranță amintită de oaspeți pentru o lungă perioadă de timp.
Pentru cei care caută o culoare specială în design, următorul proiect este un exemplu ideal.Motivele indiene sunt foarte urmărite activ în designul camerei: tonul portocaliu ca cel principal, modelele etnice pe țesături, accesoriile caracteristice sub formă de statuete, coșuri, bastoane de tămâie.
O cameră imensă într-o casă de țară din lemn este întotdeauna un lux. Designul ferestrelor cu o decupare a lemnului seamănă cu o cupolă, iar căminul este un element esențial al căldurii acasă și a confortului familiei. Bătrânul și natura miroasă în această cameră spațioasă.

Royal farmecul are o sală în următoarea fotografie. Stil modern, cu pardoseală din gresie, mobilier din piele și sofisticatmasă de cafea pentru a se potrivi, datorită scării deschise, sună mai elegant și solemn decât ne-am așteptat de la ea.

Libertatea, ușurința și confortul incredibil pot fi simțite în camera prezentată în această fotografie. Designul original al canapelei, pe care se pot relaxa mai mult de o persoană, creează o atmosferă confortabilă relaxată.

Casă neîmplinită umple spațiul unei încăperi mari. Decorarea cărămizilor pe unul dintre pereți, decorarea tematică a luminii și o canapea spațioasă, luminoase - expresii tactice elegante ale unui mansardă impunătoare.

Stilurile de amestecare sunt adesea folosite în tehnicile de proiectare. De exemplu, în fotografie clasice moderne și elemente ale mansardei în proiectarea sălii arată foarte prezentabil.

Designul rustic original - stilul în designul holului din fotografie. Șemineul magnific, căptușit cu piatră, mobilier tapițat, tapiterie din lemn, lumină moale plăcută creează o atmosferă de confort și căldură, în ciuda spațiului abundent din cameră.

Minimalismul este o opțiune universală pentru o sală mică.

Designul halei în apartament: idei reale

De obicei, într-o cameră compactă, sala poate realiza simultan mai multe funcții - pentru a servi ca o cameră de zi, un salon, o sală de mese și, uneori, un dormitor pentru oaspeți. Cum de a face camera la fel de confortabilă, elegantă și practică?
Peretele interschimbabil este înlocuit cu pereți despărțitori ușori. De asemenea, scenariile pentru mobilă, culoare și lumină pot fi perfect spațioase.
Interiorul camerei compacte din fotografia următoare nu este complet umplut cu mobilier masiv și tapet cu o imprimare captivantă - aceasta este o altă modalitate foarte bună de a descărca un spațiu mic.
Nu vă fie teamă într-o încăpere mică, dar folosiți tonuri mai întunecate, cu o lumină naturală bună.
O cameră mică din apartament este umplută la maxim cu lumină și obiecte în culori pastelate neutre. O soluție excelentă este utilizarea mobilierului funcțional: o canapea modulară, o masă pliantă și rafturi compacte.
Având în vedere zona și caracteristicile arhitecturale ale camerei, puteți crea compoziții decorative interesante. Dar amintiți-vă că toate lucrurile din interior ar trebui să fie utile și funcționale, iar țesăturile, picturile și chiar soluțiile neobișnuite de iluminare pot servi ca decor minunat.

Imagine de fundal pentru sala 2017

O selecție largă de imagini de fundal moderne facilitează alegerea celei mai bune opțiuni pentru decorarea pereților în hol. O paletă diversă de culori și nuanțe, o abundență de desene și texturi - toată lumea va găsi ceva care va fi cel mai armonios combinat cu stilul general al unui interior.

Apreciate astăzi în prezent sunt imagini de fundal în interiorul tuturor camerelor. Zona sala vă permite să puneți pe pereți încântătoare fotografii panoramice ale vederi uimitoare. Ideile de fotografie pentru sala, probabil, au temele cele mai extinse.

Perdele și tul: tendințele modei 2017

Rolul important în designul jocului de la sală jaluzele și tul. Se pare, doar textile! Dar dacă textilele nu sunt corecte, atunci integritatea camerei și armonie stilistică nu mai sunt de acord.

Cele mai bune exemple de decor de cortină sunt prezentate în următoarea selecție a fotografiilor.

Semineu în designul modern al sălii

Șemineul a încetat de mult să efectueze numai funcția de încălzire a încăperii. Bogăția ideilor de design vă permite să alegeți cele mai bune opțiuni pentru interiorul casei.

Sala de design pe fotografie: nou 2017

Abundența de idei la modă, soluții creative și abordări inovatoare în amenajarea sălii - aceasta este o manifestare a individualității și a unicității.Cu toate acestea, dacă înțelegerea dvs. de confort contrazice complet experimentele extravagante, atipice și curajoase, nu trebuie să încercați să fiți în tendință, urmărind orbește tendințele modei, în ciuda esteticii personale. Alegeți întotdeauna cel care se potrivește percepției tale interioare despre spațiu și gustul personal.

Spuneți-ne despre planurile dvs. pentru proiectarea sălii sau despre ce ați dori să schimbați cel mai mult în situația actuală?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.