Pentru unii consumatori, alegerea unui sacou pentru cădere va depinde de propriile preferințe bine stabilite, de disponibilitatea acestui tip de produs pe piață și de posibilitățile bugetare. Și numai cunoscătorii adevărați ai modei vor putea aprecia ultimele tendințe, care sunt dictate de stilisti și designeri în 2018.

Alegerea competentă a unui sacou pentru toamnă

Elegant și luminos puteți rămâne pe tot parcursul anului, dacă urmăriți articole noi și cumpărați numai acele lucruri considerate relevante. Pentru sezonul rece de toamnă din acest an, designerii au oferit îmbrăcăminte gratuită, practică și caldă. În același timp, designerii de renume mondial nu s-au abătut de la obiceiurile lor, combinând cu încredere viața de zi cu zi cu stiluri și culori interesante, originale.

Fall-Winter 2018 colecțiile sunt izbitoare în imprevizibilitatea și pretentiozitatea lor. Gama de culori are, de asemenea, o varietate largă de variații. Următoarele nuanțe predomină între ele:

- vin;
- ciocolată;
- măsline;
- maroniu;
- portocaliu;
- bej;
- roșu;
- safir;
- smarald.

Având în vedere faptul că tendenții din Milano, Londra, Paris și New York preferă recent să arate creativitatea și să decoreze îmbrăcămintea exterioară cu dungi diferite, această tendință va continua și în 2018. Atragerea atenției de pete colorate, aplicațiile de pe jachete vor putea să dilueze orice imagine, precum și să aducă zest în viața cotidiană gri.

Modele feminine originale

Moda nu a măturat niciodată istoria și nu a încercat să arhiveze creațiile nemuritoare ale unor designeri celebri de ani diferiți. Prin urmare, putem spune cu siguranță că noul în toamna anului 2018 este un vechi bine uitat, puțin interpretat în conformitate cu realitățile moderne. Uneori nu este chiar necesar să schimbăm complet dulapul, pregătindu-ne pentru noi spectacole în anotimpurile viitoare. Destul de des este suficient să adăugați câteva lovituri, sau să înlocuiți părțile individuale, pentru a putea fi numit un mod realist.

Jachetele moderne de toamnă pentru doamne pot fi foarte diferite. Este recomandabil să aveți în garderobă câteva opțiuni pentru hainele superioare pentru ca toamna să fie gata pentru orice condiții meteorologice. Printre opțiunile actuale din 2018 se pot identifica acum:

• Jachete matlasate. În tendință va fi o varietate de modele - cusute atât într-o cușcă și dungi, cu gulere și blană, cu diferite modele creative de cusături. Astfel de produse vor fi în măsură să completeze cu încredere nu doar imaginile de zi cu zi, dar și de afaceri, solemne.

• Windbreakers. Clase fără vârstă din țesături care pot salva de vânt și ploaie. O jachetă ușoară și confortabilă cu fermoar poate fi decorată cu tendințe în aplicațiile florale din 2018. Cele mai de succes exemple sunt cele 31 de produse Phillip Lim sau Les Copains.

• Jachete tăiate. Modele spectaculoase pentru moda eleganta. Designerii recomandă purtarea acestor produse sub pantaloni și fuste cu talie mare, din motive de armonie și estetică. Sunt deosebit de relevante aceste opțiuni neobișnuite pentru regiunile cu toamnă caldă sau pentru avtoledi în orice regiune.

• Piele cu blană. Produsele originale din piele sunt diluate în mod calitativ și adecvat, cu talpă și elemente de blană. Blana poate fi pe maneci, la talie, pe guler si pe piept. Jachetele în aceeași gamă de culori arată la fel de spectaculoase și, dimpotrivă, opțiunile folosesc contraste ascuțite - de exemplu, pielea întunecată și blana strălucitoare.

În toamna anului 2018, jachetele de femei pentru curea, produse asimetrice și dulci, precum și jachetele de piele îndrăznețe și la modă vor fi populare. Majoritatea designerilor au surprins încă o dată publicul prin combinarea stilurilor, culorilor și materialelor care erau incompatibile între ele.

Jachete moderne - pretențioase și la modă

Opțiunile de camuflaj pentru femeile fragile sunt introduse constant în diferite tipuri și stiluri de îmbrăcăminte. Îmbinându-se în fluxul general al unei imagini elegante, produsele nu par aspru și nefiresc. Cele mai multe ori, jachetele în stil militar sunt preferate să fie purtate cu miniskirts, rochii, blugi și pantaloni. În partea de jos poți purta în siguranță un baston sau un pulover.

Cuvântul neobișnuit de "supraveghere" din 2017 a intrat în uz în moda modernă. Astfel de haine sunt folosite de oameni care nu recunosc limitările și nu le prețuiesc. Parcurile de jachete pot fi combinate cu orice articole de îmbrăcăminte și vă permit să vă simțiți cât mai relaxat posibil.


Stiluri de încredere de sex masculin

Majoritatea designerilor de azi sunt bărbați, prin propriul lor exemplu, ei simt nevoile sexului mai puternic în haine de toamnă calde și elegante. Jachetele elegant în toamna anului 2018 sunt concepute pentru a combina confortul și caracterul practic.

În acest caz, principalele caracteristici ale oricărui stil sunt absența detaliilor inutile și utilizarea unei texturi nobile. În numărul de model de modificări speciale nu va face. Conducătorii vor fi toți aceiași bombardiere strălucitoare și rezistente, jachete și parcuri. Restul detaliilor care sunt inerente jachetelor bărbați în acest sezon vor fi:

1. Buzunare și dungi strălucitoare.
2. O mare varietate de palete de culori.
3. Fermoare și căptușeală detașabilă.
4.Blănuri înflorite (vulpe negru-maro și sămânță).
5. Gulere în picioare și capace voluminoase.

Tinerii vor putea să-și sublinieze propria brutalitate cu prezența jachetelor-jachete de piele. În fabricarea acestor modele în acest sezon vor fi folosite nu numai piele tradițională, ci și denim, catifea, piele de căprioară. Decorurile vor rămâne clasice pentru acest stil - inscripții aldine, elemente metalice, inserții texturate.

Variațiile de culoare pot fi reprezentate de o varietate de nuanțe - caramel de caramel, kaki, ocru brun, culoarea sticlei de sticlă. Culorile de ciocolată, nisip, vin și neon sunt deja recunoscute ca fiind la modă. Și amprentele nu vor trece. Favoritele de data aceasta vor fi o bandă, celulă, stil militar. Hitul sezonului este o lucrare de piele brevetată. În plus, denimul și piele de catifea pot fi considerate relevante.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.