Cunoașterea limbii engleze deschide ușa unor noi profesii. Pentru călători, o limbă străină de comunicare internațională este, în general, indispensabilă. De aceea, ar trebui să se acorde atenție învățării limbii, a gramaticii și a vocabularului.

Pentru o manipulare mai rapidă și mai convenabilă a materialelor, există o mulțime de site-uri care oferă materialele lor absolut libere. Mai jos este o selecție de resurse Internet cu metode disponibile pentru toată lumea să învețe o limbă la orice nivel.

Site-uri gratuite gratuite pentru a învăța limba engleză

Învățați limba engleză (https://learningenglish.voanews.com)

Resursa este perfectă pentru studiul aprofundat al materialului. Mastering temele are loc pe baza imersiunii în realitatea americană. Aici puteți găsi numeroase înregistrări audio și videoclipuri care spun despre realitatea rezidenților americani obișnuiți.

Practica lingvistică de înaltă calitate se bazează pe o pronunțare clară și corectă. Cititorul poate fi comparat cu un vorbitor profesionist. Pe site există o gradare cu împărțirea în niveluri de pregătire.Fiecare vizitator își poate alege propria și în cele din urmă se poate muta la un nivel superior. Treptat, cele mai utile abilități sunt obținute: înțelegerea și vorbirea.

BistroEnglish (http://www.bistroenglish.com)

Fanii online de învățare a limbilor străine susțin că acest site este unul dintre cele mai bune din nișă. Aici puteți obține atât servicii gratuite, cât și gratuite. Pentru bani, puteți stăpâni cursul video, și gratuit - o parte din cele mai necesare sesiuni video. Videoclipurile de pe site-ul bistroenglish.com câștigă gratuit milioane de viziuni pe YouTube, indicând eficiența și calitatea lor.

Site-ul este destinat începătorilor și nivelului mediu al studenților. În biblioteca de resurse puteți găsi:

  • lecții de la zero;
  • clase de continuare;
  • lecții video despre celebrele filme, cântece, desene animate;
  • role pentru turisti.

Site-ul BBC News (Http://www.bbc.com)

O altă resursă ușor de utilizat, care este potrivită pentru îmbunătățirea competențelor existente. Aici puteți viziona știrile în limba originală. Această metodă este foarte eficientă pentru cei care pregătesc înțelegerea și acumulează vocabularul. Site-ul utilizează limbajul de viață modern din difuzoare.

PrePly (http: // www. preply.com)

Resursa de formare este destinată utilizatorilor cu niveluri diferite de instruire. Portalul oferă studiul mai multor limbi, inclusiv în limba engleză. Aici puteți folosi serviciile tutorilor din diferite părți ale lumii. Cei care vorbesc o limbă la un nivel suficient de înalt se pot recrea ca profesori pe același loc. Aceasta este o oportunitate de a câștiga bani în plus.

Merriam Webster (https://www.merriam-webster.com)

Această resursă este în prezent cel mai bun dicționar internet electronic. Este convenabil de utilizat. Cuvintele necunoscute pot fi tastate de la tastatură sau exprimate în microfon. Programul va oferi o traducere și o descriere detaliată a termenului. Dacă doriți, puteți afla cum să pronunți corect cuvântul nou. Este suficient să o introduceți într-o formă specială pe site.

Interfața site-ului este prezentată numai în limba engleză. Prin urmare, este necesar să existe cel puțin puțină cunoaștere sau o utilizare masterie a unui traducător online. În acest caz, Merriam Webster va deveni un asistent indispensabil în calea stăpânirii limbii engleze.

Duolingo (https://ru.duolingo.com)

Acest program este recomandat de profesorii avansați de engleză pentru învățarea independentă de la zero. Procesul de stăpânire a materialului are o formă de joc. Există un copac al realizărilor. Pentru a ajunge la noul nivel, trebuie să înscrieți un anumit număr de puncte. Aplicația Duolingo acceptă platformele iOS și Android.

LearnEnglish (https://LearnEnglish.British Council.org)

Prin intermediul acestui site puteți învăța limba prin diferite metode:

  • tutoriale audio și video;
  • jocuri;
  • camere de chat;
  • texte și chestii.

Interfața site-ului se face numai în limba engleză.

Situație engleză (https://situationalenglish.blogspot.ru)

Majoritatea lecțiilor sunt prezentate ca schițe situaționale. Mai mult de 150 de lecții oferă posibilitatea de a primi noi cunoștințe sub formă de cuvinte, expresii, transformări bine stabilite. Avantajul pentru incepatori este ca interfata site-ului este facuta in limba rusa.

Real-engleză (https://www.real-english.com)

Acesta este un alt site convenabil și intuitiv pentru învățarea elementelor de bază ale limbii engleze. Aici puteți alege oricare dintre opțiunile de formare: articole, lecții, videoclipuri. Interfața poate fi schimbată de la engleză la rusă.

Eslpod (Http://eslpod.com)

Specificitatea resurselor lucrează cu podcast-uri în iTunes. Toate sunt disponibile gratuit. Dacă se dorește, este posibil să se utilizeze tipărite ale podcasturilor în sine, precum și dicționare convenabile.

Aflați limba engleză americană online (https://www.learnamericanenglishonline.com)

Resursa oferă o clasificare convenabilă a materialelor pe niveluri. Pentru utilizare confortabilă, fiecare nivel este evidențiat în culoarea sa. Un profesor numit Paul vă va ajuta să învățați gramatica în tutorialele video. Explicațiile sunt destul de accesibile și clare. Fiecare utilizator va putea să învețe de la prelegeri ceva util pentru ei înșiși.

Learnathome (https://www.learnathome.ru)

În colecție este prima resursă rusă.Lucrul cu acesta este specific: pentru fiecare zi se formează o ocupație de 30 de minute. Pentru a începe învățarea, este recomandat să faceți un test pentru a vă identifica propriul nivel de pregătire. Dacă nu faceți acest lucru, programul se va instala automat la cel mai simplu nivel. Dar, repetarea nu pune nici măcar pe cel mai avansat student.

ohroro.televizor (https://Ororo.televizor/ru)

Ororo.tv este o altă resursă rusă. Își bazează studiile la vizionarea de filme, emisiuni TV și desene animate în limba originală. Înțelegerea a ceea ce se întâmplă pe ecran poate fi simplificată prin activarea traducătorului online.

Film-engleză (http://film-english.com)

Acest portal folosește de asemenea filme pentru antrenament. Însă clipuri scurte cu conținut și design specifice au fost create special pentru el. Autorul metodologiei - Kieran Donahue - a primit un premiu prestigios în domeniul educației din Marea Britanie.

Site-uri care ajută la învățarea limbii engleze, foarte mult. Fiecare dintre ele are specificul său propriu, care atrage doar astfel de metode la portaluri. Orice student poate alege cu ușurință o resursă mai potrivită pentru el sau poate folosi mai multe dintr-o dată. Principalul lucru este să petreceți timpul petrecut pe ecran cu beneficii maxime.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.