Pantofii sunt pantofi speciali care vor fi întotdeauna relevanți, indiferent de sezon. Prin urmare, aceste femei de modă vin în procesul de alegere cu toată responsabilitatea. La urma urmei, în fiecare an, designerii prezintă modele interesante, foarte diverse și chiar neobișnuite, care găsesc un răspuns în inima fetelor. Ce pantofi vor fi cele mai relevante în sezonul de toamnă-iarnă 2019? Aceasta este ceea ce veți învăța în articolul de astăzi.

Pantofi la modă: tendințele din sezonul toamnă-iarnă 2019

Desigur, printre toate produsele prezentate, poate fi dificil să se facă o alegere. Pentru cei care încep să înțeleagă cele mai recente actualizări, vă recomandăm să acordați atenție încălțămintei cu un vârf ascuțit. Au câștigat popularitate de mult timp, apoi au ieșit din moda pentru o vreme. Pana in prezent, ele sunt din nou la varful popularitatii si ar trebui sa fie fiecare fashionista.

Nu este vorba numai de ambarcatiunile clasice de bej. Designerii au prezentat mai multe versiuni originale, arătând viziunea lor asupra clasicilor în lume.Căutați încălțăminte cu toc masiv sau diverse detalii. Astfel de încălțăminte din material textil, catifea și chiar din plastic transparent arată foarte neobișnuit. Desigur, pantofii acestui material sunt mai potriviti pentru participarea la evenimentele din costumele potrivite.

De asemenea, puteți alege pantofi cu un vârf ascuțit la o treaptă inferioară. Aceasta este o soluție excelentă nu numai pentru o seară de ieșire, ci și pentru viața de zi cu zi. Adesea, ele au o decorare suplimentară sub formă de arcuri, pietre, pietre și alte elemente moderne.

În ceea ce privește gama de culori, în sezonul toamnă-iarnă 2019 nu există restricții speciale. Puteți alege ce se potrivește aspectului dvs. De asemenea, trebuie să notăm amprentele care câștigă rapid popularitate. Este vorba despre imitația pielii reptile. Aceste pantofi sunt întotdeauna foarte luminoase, moderne, deci este mai bine să le combinați cu un mod simplu monoton. Apropo, vă recomandăm să vă uitați la pantofi strălucitori în relief sub piele de șarpe.

De asemenea, pantofi destul de neobișnuit, cu talpa de blană. Acesta poate fi nu numai un detaliu laconic, ci și un design complet de pantofi. Desigur, această opțiune ar trebui aleasă numai pentru a participa la evenimente adecvate.

Cele mai moderne pantofi se încadrează în iarna 2019

În acest sezon, designerii au prezentat o sumă incredibilă de pantofi. Fiecare pereche este interesantă, atractivă și chiar neobișnuită. Cu toate acestea, toate merită atenție.

Deschideți pantofii

Soluție neobișnuită pentru sezonul toamnă-iarnă - încălțăminte deschisă. Adesea ele sunt făcute cu un călcâi deschis sau cu degetul în picioare. De asemenea, spre deosebire de încălțămintea de vară, ele sunt realizate într-o schemă de culoare mai închisă. De exemplu, nuanțele maro, negru, gri, albastru și verde sunt cele mai populare.

Desigur, această opțiune nu este potrivită pentru viața de zi cu zi. O astfel de încălțăminte va fi potrivită pentru vizitarea teatrului sau a altor acțiuni. În plus, stilistii recomandă combinarea încălțămintei deschise cu șosete drăguțe sau cu dantela cu imprimare.

Pantofi pentru bărbați

În ciuda faptului că pantofii bărbați devin treptat un lucru din trecut, designerii au prezentat pantofi foarte interesanți. Acestea sunt în mare parte brogi, derby și loafers. Se părea că astfel de pantofi ar trebui combinate exclusiv cu costume de afaceri sau blugi. Până în prezent, opțiunile au devenit mult mai multe. Modașii le combină cu îndrăzneală chiar și cu imaginile cele mai blânde și mai romantice. Din acest motiv, totul arată foarte frumos și modern.

Elegant stud

Rămâneți în continuare relevante pentru încălțămintea elegantă pentru femei cu tocuri. Ele arata intotdeauna foarte sofisticat si completeaza perfect multe imagini. Cel mai adesea ele sunt combinate cu rochii sau fuste. Cu toate acestea, cu pantalonii, arata la fel de bine.

Traseu neobișnuit

Dacă nu vă place un bolț subțire, atunci uita-te la pantofi pe un călcâu neobișnuit sau chiar o platformă. Designerii bine-cunoscuți consideră că astfel de pantofi sunt potrivite pentru orice eveniment, deoarece acesta poate fi accentul în imagine. Datorită acestei abordări, veți arăta feminin, dar puțin îndrăzneț. În plus, pantofii sunt ideali pentru fetele de statură scurtă, care visează să fie puțin mai înalte.

Experienții îndrăzneți vor aprecia cu siguranta pantofii extravaganți cu o formă neobișnuită. De exemplu, sub formă de formă conică, trapezoidală sau altă formă futuristă. Desigur, arată uimitor de frumos. Dar, trebuie să fii capabil să faci o imagine competentă, astfel încât pantofii să fie un plus elegant și să se potrivească perfect. În caz contrar, lucrurile pot arăta fără gust.

Pantofi cu toc înalt

În ciuda popularității deosebite a pantofilor neobișnuiți, designerii nu uită de confortul modăților moderne. Prin urmare, în colecții au fost prezentate și pantofii cu toc inferior. Un astfel de model este o tendință reală a sezonului toamnă-iarnă 2019.

Adesea, aceste pantofi au un toc larg, dar în unele colecții au fost prezentate pantofi eleganți cu tocuri joase. Ele arata incredibil de frumoase si vor ajuta sa sublinieze o imagine feminina, romantica. Prin urmare, vă recomandăm să vă uitați la această opțiune.

Decor elegant

În plus față de hiturile principale din pantofi, designerii recomandă să acorde atenție pantofilor cu decor. Nu este vorba doar de forma călcâiului, ci și de prezența unor detalii suplimentare. De exemplu, abundența fasciculelor sau chiar curelelor atrage întotdeauna atenția și face pantofii mai îndrăzneți, îndrăzneți. Dar amintiți-vă că acest decor trebuie să fie adecvat și nu prea dur.

Pantofii cu cataramă sau cataramă în formă de T au devenit din nou reali. Aceasta ajută la fixarea mai bună a piciorului. Datorită acestui detaliu, fixarea crește, astfel încât va fi suficient de confortabil chiar și cu tocurile înalte. Și, bineînțeles, fasciculul are aproape întotdeauna un decor interesant, elegant, care este un fel de decorare.

Pantofii de modă din acest sezon sunt departe de opțiunile obișnuite, clasice. O combinație neobișnuită de materiale, decor original - aceasta este doar o mică parte a modelelor actuale. Deci, nu ezitati sa experimentati imagini si sa mergeti dincolo de pantofii obisnuiti.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.