Anul Nou în Georgia este, în primul rând, impresii inexprimabile din contemplarea locurilor pitorești ale țării. Indiferent dacă a fost ales un oraș mare sau un mic sat de munte, natura va fi magnifică. În plus, Georgia este o țară a tradițiilor antice, ceea ce înseamnă că restul aici va fi interesant. În timpul sărbătorilor de Anul Nou, țara este plină de spiritul de neuitat și dobândește un anturaj special.

Oportunități largi de a alege un program pentru turul de Anul Nou în Georgia

Georgia nu se află mult în spatele țărilor europene avansate în ceea ce privește posibilitățile de excursii turistice. Aici puteți să vă bucurați de programul luminos de sărbătorire de Anul Nou, să călătoriți într-o excursie informativă și interesantă, să vă familiarizați cu istoria, cultura și particularitățile țării, să vă scufundați în viața zgomotosă a orașelor mari sau să vă plimbați în tăcere și originalitatea satelor îndepărtate. Puteți, de asemenea, face corp mai sănătos și puteți vizita izvoarele calde.Pentru fanii divertismentului extrem în Georgia, există și ceva de făcut. Turneele de Anul Nou în Georgia atrag atât călători cât și nou-veniți în această afacere.

Unele caracteristici ale sărbătorilor de iarnă din Georgia

Trebuie să ne amintim că vremea din țară variază foarte mult în funcție de regiune. Coasta de sud este acoperită într-un climat subtropical, iar zonele montane sunt deja temperate. Acest lucru înseamnă că, în orașele de pe coastă, puteți scăpa rar temperatura sub zero. Sărbătorile de Anul Nou sunt sărbătorite în condițiile de + 7 ... + 10 grade. În munți, în acest moment există totul pentru iubitorii de sărbători de schi. Frost aici este la un semn confortabil de -10.

Majoritatea turiștilor din Anul Nou doresc să viziteze Tbilisi. Aici, în timpul zilei, temperatura rămâne în + 2 ... + 3 grade, iar noaptea scade puțin sub zero.

Anul Nou în georgiană este întotdeauna strălucitor și impresionant. Localnicii consideră Revelionul un eveniment de familie. Toți rudele se adună într-o companie zgomotoasă și celebrează sosirea unei noi perioade în viața tuturor. Un analog al Tatălui nostru Frost în Georgia este Tovlis Babua.

În fiecare casă este chichilaki - ceva asemănător unui pom de Crăciun. Un concept comun pentru sărbători devine Mekvle - un oaspete bun venit în fiecare casă. Georgienii consideră că este datoria lor să pregătească o masă de lux cu o abundență de mâncare. Toate acestea sunt însoțite de veselie nerestrăvită și de râuri de vinuri georgiene delicioase. Și, desigur, toasturile și muzica de dans sunt auzite pretutindeni.

În orașele mari, puteți să vă întâlniți tradiția europeană când un copac de Crăciun familiar este instalat pe piețe. Pentru cei cărora le pasă de atributele obișnuite ale sărbătorilor de iarnă pentru Rusia, pomul va oferi spiritul de Crăciun. Apropo, Crăciunul este sărbătorit și în Georgia pe 7 ianuarie.

În ajunul Anului Nou înainte de ora 00.00, oamenii rar ies din afară. Dar apoi puteți vizita festivitățile de masă, puteți viziona focurile de artificii și vă puteți distra cu oamenii locali în aer liber. O alternativă la acest eveniment va fi o sărbătoare în cadrul restaurantului. În orașe există multe. De asemenea, puteți opta pentru restaurantul hotelului unde locuiește turistul. De obicei, acestea oferă un program de vacanță interesant și o masă bogată.

Cum să alegi un tur bun pentru tine și familia ta (pe baza feedback-ului de la turiști)

Calitatea de vacanță pentru Anul Nou în Georgia, precum și prețul pentru aceasta, depinde de mai mulți factori:

 • popularitatea locului în rândul turiștilor;
 • nivelul de dezvoltare a infrastructurii în locul ales pentru recreere;
 • varietate de alegere a bunurilor și serviciilor disponibile;
 • calitatea serviciilor;
 • condiții de cazare și cazare.

Dacă aveți ocazia să alegeți una dintre călătoriile scumpe, atunci acest lucru garantează adesea o vacanță de lux cu aromă georgiană. Dacă doriți să simțiți spiritul locului și autenticitatea acestuia, atunci este recomandat să faceți o excursie mai ieftină în colțurile îndepărtate ale țării.

Conform recenziilor turiștilor, această abordare a alegerii va oferi nivelul dorit de odihnă. Dacă vorbim despre prețuri, atunci în restaurantele din Tbilisi puteți celebra perfect o vacanță de 50-150 USD pe persoană. Turiștii experimentați sugerează: dacă rezervați un tur sau un loc unde să stați în avans, puteți salva foarte mult (până la 30% din costul normal).

Ei bine, vă puteți relaxa, combinând odihna cu tratamentul preventiv. De exemplu, dacă rezervați un loc în stațiunea de sănătate balneologică Borjomi, cu sărbătorirea anului nou, o masă solemnă și toate celelalte, va fi de aproximativ 250 de dolari pe persoană.

Tururi de Anul Nou în Georgia

Operatorii de turism oferă zeci de opțiuni diferite de recreere în Georgia. Ele diferă în program, numărul de zile, nivelul hotelurilor, volumul serviciilor și, bineînțeles, prețul.

 • "Anul Nou în Georgia" - 4-7 zile;
 • "Crăciunul în Georgia" - 4-7 zile;
 • "Sărbătorile de Anul Nou în Georgia" - 8 zile;
 • Turneul de Anul Nou "Georgia + Armenia" - 8 zile;
 • Turneul de Anul Nou "Georgia + Azerbaijan" - 12 zile;
 • Turul de Anul Nou "Armenia + Georgia + Azerbaijan" - 12 zile.

"Anul Nou în Georgia"

4-7 zile de la 29 decembrie.Programul include vizite la mănăstirea Javi, Svetitskhoveli, templul vechiului Tiflis, panorama confluenței dintre Aragvi și Kura, băi de sulf. Un tur cu cazare într-un hotel de 3 stele va costa între 20150 și 41000 de ruble.

"Crăciunul în Georgia"

4 zile de la 05.01. Programul include vizite la orașul Uplistsikhe preistorice, cetatea Surami, mănăstirea medievală Ubisa, valea Borjomi și parcul cu același nume, care traversează podul Reginei Tamara, o excursie la vechea capitală Kutaisi și orașul Batumi. Un tur cu opțiuni de cazare în hoteluri de 3 stele cu mic dejun va costa 20150-27600 ruble.

"Sărbătorile de Anul Nou în Georgia"

8 zile de la 02.01. Programul include excursii la vechile situri și atracții, precum și o demonstrație a noilor realizări și clădiri moderne. Turul cu cazare de 3 stele va costa 43700-59800 ruble cu mic dejun.

Mimino Georgia + Armenia

8 zile de la 02.01. Potrivit programului turneului, oaspeții vor petrece primele 3 zile în Georgia, în a doua jumătate a celei de-a patra zile grupul se mută în Armenia, unde își petrec timpul rămas, admirând frumusețea Baku ultramodernă.

"Georgia + Azerbaidjan"

8 zile de la 29.12 sau 02.01. Programul este împărțit în două părți. În fiecare zi veți fi plini de excursii informative plăcute, povesti interesante despre ghizi și cunoștință cu bucate din bucătăria locală.

Fiecare dintre turneele New Georgia este interesant în felul său. Pentru cei fără experiență în călătorie, aceste călătorii atent planificate și organizate vor fi deosebit de utile.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.