Recent, tatuajele au devenit extrem de populare, deoarece bărbații și femeile încearcă să se facă mai atractivi, exprimându-și astfel originalitatea și individualitatea. Atunci când alegeți o schiță, toată lumea încearcă să găsească cea mai bună opțiune pentru ei înșiși, capabilă să exprime particularitățile naturii proprietarului. Una dintre opțiunile populare pentru imaginile corporale care sunt în căutare, atât pentru fete cât și pentru bărbați, este gladiatorul tatuajului.

Gladiator - sabie (tradusă din latină). După cum este bine cunoscut din lecțiile istoriei, gladiatorii au fost legați de oameni, de sclavi sau de războinici care au fost capturați în timpul bătăliei. De asemenea, un gladiator ar putea deveni un criminal care vrea să participe la lupte. Inițial, oamenii au fost învățați să folosească o sabie și să se lupte cu ea, după care au pus unul la celălalt, pentru a amenaja masacrul pentru viață și moarte.

 

Gladiator Tattoo: Poveste

După cum sa menționat deja, gladiatorul este un războinic legat de participarea la confruntări sângeroase.Pentru prima dată, această luptă a apărut în Roma antică și a avut loc în arene speciale cu audiența timp de șapte secole. La început, romanii au ținut aceste evenimente, reprezentări numai în timpul sărbătorilor, astfel gladiatorul care a murit în timpul bătăliei a servit ca victimă religioasă a lui Marte, care a fost considerat zeii cu răceală din război. Mai târziu, luptele gladiatori au fost atât de iubite de localnici încât au început să fie considerate ca fiind distracții pentru orice motiv.

Jertfa lui Dumnezeu a fost preluată de romani de la greci, etrusci și egipteni. Motivul creării unor astfel de lupte este un număr mare de persoane cucerite cu forța sau în mod voluntar atașate imensului Imperiu Roman. Inițial, numai prizonierii și infractorii care au fost condamnați la moarte ar putea deveni gladiatori. A existat, de asemenea, o lege potrivit căreia un gladiator în luptă ar putea să economisească mulți bani și să-și cumpere viața. Există, de asemenea, cazuri în care oamenii obișnuiți și liberi care doreau să facă bani au mers la lupte.

Toți gladiatorii au fost împărțiți în mai multe categorii, pe care depindea cantitatea și calitatea muniției, a armelor și a ajutoarelor. De asemenea, au existat atât gladiatori de picior, cât și cei care au luptat pe călătoresc. Lupta ar putea fi împotriva unei persoane sau a unui animal. Categorii de gladiatori:

 • Andabaty.
 • Pregenarii.
 • Venators.
 • Tertairii.
 • Murmillo.
 • Provocatori.
 • Samniții.
 • Dimahery.
 • Daci.
 • Retiarii și alții.

Pentru a deveni un gladiator, trebuia să vă recunoașteți ca fiind "mort legal" și să faceți un jurământ, după care o persoană ar cădea în lumea altor concepte și legi. Baza ideologică a luptelor - victima celor vii pentru a hrăni morții. Trebuie remarcat că nu numai bărbații, ci și fetele, precum și piticii, ar putea deveni un gladiator în viitor.

În 404, împăratul Honorius a stabilit o interdicție oficială privind luptele gladiatorii, deoarece creștinismul a fost indignat de un astfel de act. Motivul deciziei a fost moartea călugărului, care a fost ucis de public, pentru că a încercat să oprească lupta prin a alerga în arenă. După aceasta, bătăliile erau exclusiv distractive, aproape toți luptătorii au rămas în viață și au câștigat bani în acest fel. În caz de război, gladiatorii au fost primii care au fost pregătiți în armată. Gladiatorii și opozițiile lor au încetat în cele din urmă să existe numai după prăbușirea Imperiului Roman.

Tattoo gladiator: sensul modern pentru baieti si fetite

Din moment ce gladiatorii sunt războinici, luptători obișnuiți cu sângele și moartea, gladiatorul tatuaj simbolizează neînfrînarea, curajul, lipsa de speranță și disperarea. În general, acest tatuaj este considerat bărbat și potrivit pentru personalități sportive. Valoarea gladiatorului tatuaj pentru bărbați:

 • Fidelitatea.
 • Dorința de a fi liber și independent.
 • Agresiune.
 • Curaj.
 • Lipsa fricii.

Uneori fetele sunt decise pe un astfel de tatuaj, iar pentru ei un tatuaj cu imaginea unui gladiator are un înțeles ușor diferit, și anume:

 • Curaj.
 • Fidelitatea.
 • Dragoste de libertate.

Este de remarcat faptul că tatuajul cu imaginea unui gladiator este deosebit de popular printre deținuți. Astfel, reprezentanții lumii interlope creează o imagine a unui "lup" condimentat, folosind bălți de sânge sau sânge care curg de-a lungul brațelor ca elemente suplimentare. Adesea, proprietarii unor astfel de tatuaje au fost condamnați pentru sadism sau huliganism. De asemenea, cu ajutorul acestei imagini stigmatizează luptătorii care desfășoară violență fizică. Pe corpul unui tatuaj condamnat, gladiatorul se găsește pe umăr, spate, între lamele umărului sau pe piept.

Gladiator tatuaj pe braț, umăr și alte zone ale corpului.

Tattoo cu imaginea unui războinic vechi arată cel mai bine pe spate, în timp ce desenul este destul de mare, puteți desena toate detaliile și elementele. De asemenea, gladiatorul tatuaj poate fi plasat pe picior, braț, umăr sau abdomen. În general, alegerea zonei corpului pentru un tatuaj depinde de schița, durerea și preferințele personale ale viitorului proprietar al imaginii corporale.

Tattoo gladiator Spartak și alte schițe

După ce sa oprit pe un tatuaj cu imaginea unui gladiator, rămâne să alegeți o scală de culoare, o direcție de stil și să ridicați o schiță. Artiștii tatuați experimentați recomandă utilizarea stilului realist, punând imaginea pe spate, pe piept sau pe umăr. Un astfel de tatuaj va fi un simbol al puterii și eroismului, va decora corpul și va uimi cu realismul său.

Când alegeți o schiță, majoritatea preferă personaje bine-cunoscute sau eroi de filme celebre bazate pe această temă. De exemplu, personaje precum Maximus, Achilles și Spartak sunt solicitate. Elementul de tatuaj va depinde de muniție și de arme, care este echipat cu unul sau alt gladiator.

Există, de asemenea, schițe de tatuaje în care bărbații nu aleg aspectul complet al unui gladiator, dar prezintă doar câteva elemente individuale, cum ar fi o cască sau o armură. În acest caz, tatuajele își schimbă semnificația și pot simboliza următoarele:

 • Masculinitatea.
 • Apartenența la artele marțiale sau dovada capacității de a manipula armele.
 • Protecție împotriva problemelor.
 • Abilitatea de a sta la moarte pentru idealurile lor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.