Moda moderna va permite sa aratati minunat nu numai pentru femeile cu o figura perfecta, ci si pentru doamnele cu forme curvace. Extra centimetri la talie nu împiedică fetele pline să găsească tinuta perfectă pentru o vară fierbinte.

Stereotipurile pe care femeile magnifice ale modei le merită toate forțele pentru a-și ascunde plinătatea nu mai sunt relevante. Dimpotrivă, formele de lux nu ar trebui să fie ascunse în spatele hainelor fără forme și haos. În revizuirea noastră, prezentăm cele mai actuale tendințe în hainele de vară pentru doamnele pline, care vor ajuta la ascunderea imperfecțiunilor figurii și la crearea unei imagini fermecătoare.

Rochii de vară pentru întregul an 2018: reguli pentru alegerea hainelor

Atunci când alegeți un stil de rochie de vară, trebuie să luați în considerare caracteristicile figurii. Chiar și între doamnele pline, există opțiuni pentru care este destul de dificil să găsești o tinuță potrivită. De exemplu, la fetele cu șolduri luxuriante, modelele cu o fustă de jumătate de soare arata laconic, pe femei cu burtă acest stil va arăta prea strâns.Prin urmare, înainte de a cumpăra o rochie de vară sau o rochie de vară, trebuie să determinați tipul de figura.

Rochii de vară pentru toate: avantajele și dezavantajele stilurilor

Nu există haine mai confortabile și practice pentru sezonul de vară decât rochii sau vară. Avantajele acestei îmbrăcăminte sunt indiscutabile, mai ales când vine vorba despre doamne pline.

Lightness. În vreme caldă, veți fi mult mai plăcut să purtați o rochie ușoară, decât să lăsați pantalonii și bumbacul.

Feminitate. Un model selectat în mod corespunzător transformă o doamnă plină într-o floare rafinată care va atrage cu siguranță atenția bărbaților.

Corectarea cifrelor. Pentru a obține o netezire vizuală a formelor este posibilă numai cu ajutorul unei rochii.

Femeile la modă, cu forme luxuriante, ar trebui să abandoneze modele inutile și stricate. Ambele stiluri subliniază doar plinătatea figurii.

Rochii de vară pentru întreaga gamă: stiluri ușoare 2018

Rochiile ușoare din bumbac sunt ideale pentru uzul zilnic în zilele fierbinți de vară. Alegeți un model trapez, o rochie sau o rochie cu tăiere liberă. Astfel de modele sunt perfect combinate cu sandale pe un curs plat, sandale pe un toc miniatural.

Sundrele de vară pentru modelele populare 2018

Sarafele - hainele cele mai potrivite pentru doamnele pline. Ele sunt cel mai adesea realizate din materiale naturale respirabile - bumbac, in, sifon. Culorile sundrelor de vară vor ajuta de asemenea să atragă atenția de la formele magnifice. Alegeți un model cu o talie înaltă, cu o tăietură dreaptă, cu stiluri potrivite.

Vară rochie-razdeyka pentru plin: un win-win 2018

Modelul razdetayk sa îndrăgostit nu numai de fetele tinere cu forme, ci și de modașii subțiri. Un model liber, cu o siluetă "fluturată", ascunde perfect imperfecțiunile figurii, creează o siluetă feminină și seducătoare.

Casual rochii de vară pentru femeile obeze: idei de fotografie pentru fiecare zi

Ce ar trebui să fie o rochie de zi cu zi? Fără îndoială, elegant și confortabil, deoarece în ea veți petrece cea mai mare parte a zilei. O victorie pentru femeile pline - modele cu talie mare. Ei subliniază un bust magnific al fetelor cu o figură precum "pere" sau "măr". Stilul reglează perfect silueta, ascunde burta, netezește figura în talie și șolduri.

Pentru arcuri de birou alegeți cămăși sau modele drepte. În stilul stradal, stilurile maxi sundresses sau wrap-around arată foarte bine.

Pentru fetele cu o formă de "clepsidră", ele se potrivesc modelelor casual, midi-length sau dresses. Se potrivesc perfect în arcul de zi și de seară.

Rochii de seară de vară pentru întregul an 2018

Materialele tradiționale pentru rochii de seară sunt sifonul, mătasea și viscoza. Textura țesăturii vă permite să creați imagini ușoare și elegante. Modele deosebit de impresionante arata in combinatie cu insertii de dantelă sau complet fabricate din dantelă.

Doamnelor complete nu se recomandă să poarte rochii de seară fabricate din satin și alte materiale strălucitoare. Ei subliniază caracterul complet.

Rochiile de vară pentru totdeauna: stilul de "bat"

Stilul Bat salvează multe modele de modă. El ascunde perfect burta, conturează bustul, netezește disproporția figurii. Fata din acest costum pare moale și feminină. Alegeți un model la genunchi și mai jos.

Rochie de vară pentru 2018

A-line rochie este cea mai frecventă alegere de doamnelor pline. Decizia este în mare măsură justificată. Tăierea liberă a stilului ascunde defectele evidente ale figurii, ascunde șoldurile largi, creează o siluetă elegantă laconică.

Umple-ți dulapul cu o rochie de trapez la genunchi sau puțin mai jos și nu vei cunoaște problemele cu dulapul de zi cu zi. Alegeți un model cu mâneci pline, ornamente frumoase pe guler, inserții de dantelă. În ceea ce privește nuanțele, preferați modelele monocrome.

Modă rochii de vară pentru întregul 2018: ce nuanțe de a alege

Chiar și o rochie perfect aleasă poate strica complet percepția imaginii dacă este făcută în nuanțe prea luminoase și provocatoare.Pentru femeile pline, alegerea culorii rochiei este deosebit de importantă, deoarece multe nuanțe tind să umple vizual sau, dimpotrivă, "facilitează" cifra. Vă oferim cele 5 cele mai populare nuanțe în care vă sunt garantate să arate elegant și atractiv.

Rochii de vară în alb

Rochii roșii albă reîmprospătează imaginea și arată incredibil de elegantă. Alege modele de tăiere simplă fără pliuri suplimentare și flounces. Este important ca modelul să nu se potrivească cu talia, ci mai degrabă să stea liber.

Rochii de vară în negru

Proprietatea de culoare neagră a "tragerii în jos" a unei forme a fost cunoscută de mult. Majoritatea modelelor îl folosesc pentru a crea imagini de seară sofisticate și pentru a face bine. Fiecare fată plină ar trebui să aibă în dulapul ei o rochie neagră elegantă în care ea va arăta fermecătoare. În combinație cu sandale elegante, bărci, decorațiuni frumoase, tinuta neagră va fi cea mai bună alegere pentru ocazii speciale.

Rochii pentru culoare plină în roșu

Culoarea roșu juicy este potrivită pentru femeile de modă care nu sunt timide de plinătatea lor și sunt întotdeauna gata să fie centrul atenției. Acesta este tinuta perfecta pentru petreceri si petreceri romantice.

Rochii de vară în albastru pentru plin

Datorită varietății umbroase, culorile albastre pot fi folosite pentru sundrări ușoare de vară, în rochii de culoare albastru deschis și de seară, în tonuri nobile albastru închis. Albastrul împreună cu negrul elimină imperfecțiunile figurii și concentrează atenția asupra bustului.

Vorbind de culoarea albastră, este imposibil să nu observăm rochii de vară realizate din denim. În vara anului 2018, sunt relevante rochii de tricot cu curele țesute sau decorații din margele mari.

Rochii de vară pentru plin cu imprimare

Când alegeți un costum de imprimare, trebuie să respectați mai multe reguli:

  • Evitați modelele mari de imprimare. Ele vor da volumului chiar mai mare.
  • Acordați preferință modelelor cu inserții parțiale. Uită-te la modele excelente cu imprimări pe laterale sau la tivul produsului.

Rochii Polka-dot arata frumos pe doamne luxuriante. Alegeți modelele în dimensiuni medii și mici, acestea subțiriază figura vizibilă și creează o imagine flirtă și neclară.

Există farmec deosebit în doamnele pline. Sarcina fiecărei femei la modă cu forme magnifice este de a transforma defectele figurinei sale în avantaje. Nu există lipsă de fete în stilurile și culorile rochiilor de vară. Acest lucru vă permite să creați imagini ușoare, concise în fiecare zi, care vor fi potrivite și atractive pentru a privi în orice situație.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.