Pentru a face spațiul de bucătărie cu adevărat domesticit și confortabil se va întoarce cu ușurință cu ajutorul unor imagini diferite. Realizând compozițiile artistice ale pereților, puteți crea o atmosferă unică. Într-o astfel de bucătărie va fi plăcut să fii cu întreaga familie, să organizezi întâlniri cu prietenii, să te pregătești pentru sărbători.

Tablouri modulare luminoase în bucătărie

Foarte popular în zilele noastre se bucură de asemenea compoziții artistice. Ele permit să facă orice imagine, desen, colaj foto mai pretențios și original. Pentru un interior modern bucătărie, astfel de produse sunt subliniază care atrag atenția.

Tripticurile și poliptilele pentru camera de bucătărie pot avea forme și dimensiuni diferite. Imaginile variază de la vieți încadrate și mâncăruri exotice la desene suprarealiste. Principalele caracteristici ale designului interior cu picturi similare:
1. Nuanțele neutre sunt considerate relevante pentru spațiile de bucătărie.
2. Ramele grele, grele vor fi inadecvate, creând disconfort.
3.Picturile modulare din sticlă adaugă eleganță interiorului.

Psihologii recomandă să aveți imagini modulare în bucătărie cu imagini de feluri de mâncare suculentă și de gură. Această abordare creează o atmosferă relaxantă, ideală pentru a mânca.

Decor modern: picturi pentru bucătăria de pe perete

Este important să selectați corect picturile cu care puteți decora camera de bucătărie. Există multe trucuri de design și trucuri pentru a ajuta la înțelegerea complicațiilor pereților de decorare.

În timpul designului interior este de a lua în considerare o serie de nuanțe care pot afecta aspectul general al camerei. Este necesar să țineți cont de câteva reguli:
• Paleta de culori și povestea ar trebui să fie în concordanță cu stilul general al interiorului.
• Trebuie respectate principiile echilibrului - cel mai adesea o imagine mai strălucitoare și mai mare este plasată mai sus.
• Compoziția trebuie să fie uniformă în stilul desenelor, schema de culori, semnificația semantică.
• Plasarea imaginilor poate fi verticală și orizontală - cele mai multe ori sunt aranjate în rânduri.
• Amplasați picturile în locuri bine luminate, dar nu în lumina directă a soarelui.

Este de dorit ca forma picturilor și designul cadrelor pentru ele să fie, de asemenea, aceleași. Deși, cu ajutorul picturilor de diferite forme, puteți face compoziții originale. Pentru a crea un mediu relaxat și ușor, puteți închide imaginile într-un mod haotic.

Soluție de proiectare: ce imagine să stea în bucătărie?

Bazându-se pe o varietate de picturi, designul pereților din bucătărie poate satisface cele mai capricioase gusturi. Alegerea se poate datora stilului specific, caracteristicilor camerei, preferințelor personale ale gazdei casei.

Picturile pentru camera de bucătărie sunt cumpărate în formă finală, făcute la comandă sau făcute cu mâinile tale. Puteți sta pe perete în bucătărie:
1) fotografii și colaje;
2) amprentele și tapiserii;
3) produse tipografice;
4) reproduceri elegante;
5) vase pictate;
6) imagini modulare;
7) beadwork.

Pentru camerele cu tavane mici, se recomandă alegerea picturilor sau panourilor verticale. Zidurile largi și suprafețele mari implică prezența picturilor orizontale. Nuanțele, imaginile trebuie să fie luminoase, suculente, atractive. Atunci când alegeți desene specifice, este important să țineți cont de preferințele tuturor membrilor familiei.

Plăcile pictate atârnate pe pereții bucătăriei erau populare la diferite momente. Este necesar să selectați produse similare luând în considerare stilul general și să îl aveți simetric. Alternarea plăcilor de forme rotunde și pătrate pare originală. Imaginile sunt imagini de mese gata făcute, fructe și legume atrăgătoare, băuturi și condimente. Adesea, de la călătoriile spre diferite orașe în timpul vacanțelor sau al călătoriilor de afaceri, colecționarii de amatori aduc plăci cu imagini din diferite orașe. Acestea sunt, de asemenea, plasate pe pereții bucătăriei.

Abordare creativă pentru bucătărie - tablă-pictura

Vrei să te simți ca un vrăjitor adevărat? Inventatorii moderni vă vor ajuta în acest lucru - cu o mișcare de încheietura mâinii, o masă obișnuită pentru mese discrete și ceai pot să se transforme într-o imagine de perete. Acest format este ideal pentru zone mici sau spații de bucătărie aglomerate.
Principalele avantaje ale produsului original sunt designul multifuncțional, versatil, elegant. Cadrul integrat care încadrează imaginea sau portretul, dacă este necesar, se transformă cu succes într-un suport. Iar partea din spate a tabloului devine o tabletă solidă și fiabilă. Se pare că imaginea "arăta" în jos, fără a fi expusă stresului mecanic și poluării.

Picturi în bucătărie în stilul tendințelor populare

Pentru decorarea bucătăriei moderne folosind suveniruri, obiecte de bucătărie și textile, aranjamente de flori și picturi. Variantele picturii moderne pot fi reprezentate de o gamă destul de extinsă.

Un element al decorului original poate fi un colaj, o fotografie, un desen sau o reproducere completă. Este necesar să combinați corect stilul și elementele artistice alese:
• Pentru un interior clasic, cea mai bună opțiune ar fi portretele petroliere și peisaje.
• Stilurile moderne (scandinave, modernism) vor constitui o bază decentă pentru fotografii și picturi în format alb-negru.
• Camerele în stilul Provence pot fi decorate corespunzător cu peisaje luminoase și printuri florale.
• Stilul de înaltă tehnologie este caracterizat de imagini cu forme geometrice clare, culorile "reci" sunt negre, gri și albastre.
• Direcția de artă deco, care poate aranja bucătăria, va necesita reproduceri de picturi de Picasso și Dali.


Pentru designul spațiului de bucătărie, puteți folosi imagini vopsite cu vopsele profesionale. În acest caz, elementele decorative pot fi realizate sub formă de schițe unice, schițe neglijente sau imitații de înaltă calitate ale desenelor pentru copii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.