Tendințele moderne care vizează imaginile confortabile și confortabile au umplut dulapurile femeilor cu pantaloni și blugi. Acest lucru este, fără îndoială, hainele în care fiecare doamnă se simte încrezătoare atunci când merge la birou, mergând la o plimbare cu prietenii sau cumpărături. Dar, indiferent cât de confortabile sunt acestea, arcul se dovedește a fi cu adevărat elegant și feminin, în care elementele principale sunt fuste.

Concursul constant cu bărbați, nu numai în drepturi, ci și în haine, devine treptat un lucru al trecutului, dând loc imaginilor feminine și fermecătoare care transformă fiecare doamnă într-o "floare" fragilă și rafinată care are nevoie de îngrijire și îngrijire.

În acest sezon, fustele sunt din nou populare într-o varietate de variante: modele arse, trapezoidale, cu creioane și cu onduleuri. Vă oferim stilurile populare de fuste TOP-10, care vă vor oferi o eleganță incredibilă și un confort atît de greu de renunțat.

Trend 1. Fuste ondulate: modele feminine de toamna-iarna 2018-2019

După o scurtă uitare, fustele plisate și plisate se întorc din nou la lumea modei. Modelele pliate umple imaginea cu adâncime și dinamică 3D, reîmprospătează și transformă tinutele de zi cu zi.

În modelele de trend cu pliuri mici și mijlocii. Fuste de mătase și sifon cu buzunare arata grozav. Astfel de modele în sezoanele reci vor trebui purtate doar în cazuri excepționale, însă fusele din lână, tricotate și din piele cu fusta plată sunt exact opțiunea care vă va ajuta în vreme rece.

Trend 2. Fuste metalice: stilul "cosmic" de toamna-iarna 2018-2019

Metalic - cea mai populara tendinta din 2019. În comparație cu alte anotimpuri, fustele metalice au devenit și mai originale și mai atrăgătoare. Împreună cu modelele "metalice" plisite în acest sezon, putem vedea fuste de tăiat drept și slab, decorate strâns cu paiete cu imitații de pești de cânepă.

Trend 3. Fuste transparente candidat: toamna-iarna 2018-2019

Nu vă faceți griji, imagini prea sincere și prea sexuale nu vor. Anotimpurile anterioare au arătat în mod clar că modelele de modă mondială și imaginile de zi cu zi asemenea modele nu sunt binevenite. Designerii au început să inventeze imagini mai misterioase și fermecătoare, combinând o textura transparentă cu materiale dense.

În tendința modelului de organza ușoară, dantelă și șifon dantelă. În același timp, efectul transparenței se realizează nu numai prin utilizarea texturilor subtile, ci și prin utilizarea de piele perforată. Astfel de modele trebuie combinate cu chiloți sau legături strânse.

Fusta transparenta toamna-iarna 2018-2019 trebuie sa fie neagra. Că el este capabil să creeze unghiul necesar de mister și de sexualitate restrânsă.

Trend 4. Fuste din piele: cele mai bune idei pentru imaginea de toamnă din 2018

Fuste din piele 2018-2019 sunt modele de textura fină care nu se încarcă și nu cântăresc imaginea. Modelele toamna-iarna de fuste din piele sunt pline de castitate si severitate. Printre varietatea de stiluri, merită remarcat o fustă de creion din piele, indispensabilă pentru o imagine de birou, și modele cu o abundență de elemente gotice și de rocă sub formă de nituri.

Trend 5. Fuste stilate folosind mozaic: o tendință confortabilă de toamnă-iarnă 2018-2019

Tehnica de pătrundere rămâne o metodă preferată pentru designeri, nu numai în decorarea fuselor, dar și în designul articolelor de îmbrăcăminte și accesorii. Dacă preferați imagini neobișnuite și atrăgătoare, atunci uitați-vă la modelele în stilul mozaicului. În aceste culori strălucitoare, abundența texturilor și amprentelor din acest sezon nu este binevenită.

Alegeți modelele în combinații liniare cu țesături cu tonuri atenuate. Maximul pe care un model de stil de patchwork îl poate permite este imprimarea geometrică și florală folosind 3-4 blocuri de culoare.

Trend 6. Fuste clasice midi: imagini familiare de toamna-iarna 2018-2019

In acest sezon, laurii de primavara printre fuste de diferite lungimi sunt date modelelor midi. Lumea fusese umplută de fuste chiar sub genunchi. În tendința trapezului model, silueta A, tăiat drept, completată de un miros liber sau o mică incizie.

Simplitatea fustei de taiere midi a cerut culori noi de la designeri de moda, asa ca modelele cu amprente sub forma floristilor, celulelor si dungilor vor fi populare in toamna-iarna 2018-2019.

Trend 7. Fuste cu amprente florale: toamna-iarna 2018-2019

Moda moderna respinge orice cadre, toamna si fuste de iarna cu amprente florale sunt o confirmare clara a acestui lucru. Designerii oferă să poarte fuste din lână, tricotate, din viscoză, cu decor floral, chiar și atunci când există zăpadă și îngheț pe stradă.

Preferințele fetelor pentru cele mai multe culori nu s-au schimbat încă din sezonul de vară. Încă fetele de iubire speciale se bucură de garoafe, crini, bujori, trandafiri, o varietate de flori sălbatice. Floral imprimate realizate cu batik pictat, printuri și imprimare acuarelă arata impresionant.

Trend 8. Fuste moderne asimetrice toamna-iarna 2018-2019

Privind fustele asimetrice ale acestui sezon, ajungeți la concluzia că designerii au uitat complet legile geometrice și simetria.În tendința de fusta, taie de-a lungul coase, modele cu pene și clapete, tivita inegală și altele.

Modelele asimetrice arată atât de neobișnuit încât astfel de fuste sunt imediat iubite de fashionistas. Ca rezultat, avem modele midi clasice din anii '60, modernizate de designeri cu ajutorul unei tăieturi neobișnuite. Fustele într-o cușcă sau cu o brățară feminină sunt considerate modelele cele mai universale. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru întâlnirile de afaceri și de zi cu zi.

Trend 9. Fuste de catifea: imagini blânde de toamna-iarna 2018-2019

Catifea nobilă și aristocratică nu are concurenți. Produsele Velvet sunt întotdeauna lucrări de artă la modă pe care fiecare femeie ar dori să o încerce. În acest sezon, designerii au decis să introducă fuste de catifea și velur nu numai în aspectul de seară, ci și să le dilueze cu o privire de zi cu zi prea laconică.

În tendința midi A-silhouette, tăiat drept, cu bibelouri și asimetrie. Fuste de catifea arata grozav cu jachete unghiulare din anii 80 și pulovere confortabile supradimensionate.

Trend 10. Fuste checkered: toamna-iarna 2018-2019

Din nou celula? Pentru mai multe sezoane, o imprimare asemănătoare s-ar putea plictisi, dar toamna și iarnă, un model elegant în carouri se va arăta dintr-o altă parte. Aceasta este o versiune atât de versatilă și originală, care poate fi transformată numai prin schimbarea nuanțelor și a grosimii liniilor în desen.

În acest sezon, uita-te la opțiunile cu "Scotch" print "Prince of Wales", modele în formă de un tablou de șah alb-negru și intersecția de dungi multi-colorate.

Fustele stilate de toamna-iarnă 2018-2019 sunt modele luminoase, originale și feminine care vor transforma chiar și pe cea mai strictă și principiată doamnă într-o creație dulce și fragilă. Potrivit psihologilor, în timpul întâlnirilor ulterioare și ulterioare, bărbații sunt mai localizați mai ales pentru fete în fuste decât pentru blugi și pantaloni. Desenează concluzii și nu uita să îți completezi garderoba cu fuste moderne și elegante.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.