La prima întâlnire, mulți oameni acordă atenție pantofilor, aspectului și calității acestora. Prin urmare, stilistii recomanda o abordare mai atenta la alegerea ei si nu pentru a uita de ingrijire regulate. Dacă totul este clar cu cel din urmă, atunci procesul de selecție a multor fete cauzează dificultăți. La urma urmei, este important ca pantofii să fie nu numai confortabili, ci și la modă. În plus, pentru sezonul de primăvară, designerii au pregătit multe texturi, culori și indicații de stil. Astăzi vom vorbi despre pantofi de modă pentru femei.

Încălțămintea pentru femei: tendințele modei din sezon

Primavara simbolizeaza luminozitatea, feminitatea si romantismul, asa ca este normal ca in acest sezon toate fetele sa se straduiasca pentru schimbare. Pentru a înlocui pantalonii, cizmele și nuanțele întunecate în dulap veni haine ușoare, diverse rochii și fuste, precum și pantofi eleganți.

Actuală nu vor fi doar modele clasice, ci și pantofi neobișnuit cu aplicații, pietre loose, broderii și alte elemente decorative. Și pot fi localizate pe orice parte a pantofului: pe degetele de la picioare, pe platformă sau numai pe tocuri.Asemenea accente arata foarte elegant, datorita carora puteti crea o multime de arcuri interesante si la moda.

Pantofi de moda

Pantofii din piele clasică rămân la modă datorită versatilității lor, deoarece astfel de pantofi sunt potrivite pentru a crea aproape orice imagine. Spre deosebire de anii trecuți, nu numai modelele simple vor fi relevante acum, ci și completate cu șnururi, decupaje neobișnuite sau inserții dintr-un alt material. Datorită acestor detalii, cizmele arată complet diferit.

Primavara este o perioadă de culori strălucitoare și combinații elegante, deci nu este necesar să vă opriți la achiziționarea de pantofi negri. Pentru început, puteți cumpăra o pereche de pantofi în albastru sau maro. Acestea sunt considerate cele mai versatile și puteți găsi cu ușurință un set adecvat de haine pentru ele.

De asemenea, uitați-vă la modelele cu decor suplimentar. Pantofi simpli cu lanțuri diferite sau o încuietoare în formă de încuietoare arata mai modern.

Pantofii eleganți cu șireturi pe tocuri arată bine în combinație cu rochii și fuste.

Ghete feminine pentru glezna

Naturalitatea și feminitatea - aceasta este ceea ce merită să ne străduim pentru tot sexul corect, indiferent de vârstă. De aceea, în primăvară, cizme de pantofi grație de diverse texturi, forme neobișnuite și cu diverse elemente decorative vor fi la modă. Aceste pantofi pot fi combinate cu pantaloni, dar arata cel mai bine cu fuste si rochii, facand imaginea si mai delicata.

Inlay-urile metalice dau pantofilor o eleganta deosebita.

Pantofii negri cu călcâi de culoare diferită sunt o soluție perfectă pentru fetele modeste care doresc să fie în tendință, dar totuși le este frică să aleagă pantofi prea neobișnuit și luminos.

Platformă cizme

Platforma a fost la modă de mai mulți ani, iar sezonul de primăvară nu face excepție. Astfel de pantofi sunt cel mai adesea achiziționate de fete de statură scăzută pentru a arăta vizual un pic mai înalt. Designerii sugerează să nu se gândească la asta și să-și urmeze preferințele. Prin urmare, nu ezitați să cumpărați pantofi luminoși, neobișnuite pe platformă și veți fi cu siguranță în tendință!

Platformă extremă, catifea, formă neobișnuită de călcâi și detalii detaliate - toate acestea pot fi combinate, contrar regulilor obișnuite.

Pantofi trendi, strălucitori cu paiete - tendința anului! Pentru moda reală - aceasta este opțiunea perfectă.

Pantofii destul de îndrăzneți, cu un model în stilul artei pop, încă provoacă controversate opinii printre designeri. Cu toate acestea, dacă știți ce să combinați corect cu acestea, atunci nu ezitați să cumpărați.

Cizme elegante cu un model floral - acest lucru trebuie să aibă pentru sezonul de primăvară!

Ghete de șarpe

O atenție deosebită în crearea colecțiilor de pantofi a fost acordată materialului cu imitație de piele de șarpe. Acest lucru pare foarte neobișnuit și împodobește chiar și cele mai simple pantofi. În ceea ce privește gama de culori, nu există restricții și puteți alege orice nuanță pe care doriți.

Inserții cu imitație de piele de șarpe de culoare strălucitoare - ceea ce aveți nevoie pentru primăvară!

Boots: noi modele de primăvară

Nuanțe metalice

În primăvară, diverse lucruri cu luciu metalic au izbucnit rapid în modă. O varietate de pungi, rucsacuri, jachete și chiar pantofi de această culoare neobișnuită au câștigat rapid inimile modei reale. Vă recomandăm să vă îndepărtați puțin de culorile obișnuite și să alegeți ceva neobișnuit, îndrăzneț și chiar îndrăzneț pentru acest sezon.

Cizmele galbene strălucitoare cu un luciu metalic sunt excelente pentru sezonul de primăvară. La urma urmei, în această perioadă, fiecare fată este deosebit de încântată să simtă privirile admirabile ale oamenilor din jurul ei. Și astfel de pantofi neobișnuit nu vă pot lăsa fără atenție.

În ciuda faptului că pantofii cu o nuanță metalică arată foarte neobișnuit, îl puteți combina cu multe lucruri. Alegeți blugi tăiate pentru un aspect casual. Și pentru plimbări de seară sau pentru o întâlnire, o rochie sau o fustă ar fi mai bună.

Catifea eleganta

Urmatoarea tendinta care va fi in voga pe tot parcursul sezonului este catifea.Acest material este folosit pentru a crea multe lucruri diferite, inclusiv articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Prin urmare, nu există restricții privind alegerea culorilor și puteți alege orice nuanță pe care o doriți.

Acordați atenție faptului că nu numai pantofii feminin pot fi catifea, dar și modelele greoaie la viteză mică.

Formă neobișnuită de călcâi

Un alt detaliu pe care designerii nu-l uită să-l îmbunătățească este călcâiul. Prin urmare, dacă nu sunteți pregătit să experimentați aspectul încălțămintei, atunci uitați-vă la modele simple cu tocuri neobișnuite.

Pantofii extravaganți fără călcâi rămân relevanți și în sezonul de primăvară. Aceste cizme vor completa aspectul elegantei seara.

O mare varietate de pantofi permite fiecărei femei de modă să-și aleagă perechea perfectă. Alege modele interesante și neobișnuite pentru a rămâne în tendință. Și cum te simți în legătură cu pantofi neobișnuit și extravagant?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.