Sezonul toamna-iarna 2018-2019 a pregatit pentru femeile de moda o paleta de culori incredibil de atragatoare, motive de ruinare si florale, printuri in carouri si texturi non-standard. Toate acestea sunt menite să ne îndepărteze de gândurile sumbre și să umplem pozitiv sezonul rece. Cizmele confortabile cu decor floral vor încălzi căldura spirituală și vor oferi un confort incredibil. Cizmele cu o imprimare în oglindă vor da ușurință mersului și aerisire. Modelele decorate cu pietre și paiete vor ajuta la crearea unei atmosfere festive. Intrigat? Apoi oferim să ne familiarizăm cu fiecare tendință în detaliu.

Cizme elegante cu imprimare animală sub pielea animalelor

Animal print se menține în mod constant, oferind femeilor de modă modele originale cu dungi de zebră, pete leopard și coloranți de reptile. Mai ales designerii îi plăceau printuri pentru șerpi și crocodili.

În toamna-iarnă 2018-2019 pantofi de trend de nuanțe naturale, caracteristice culorilor naturale ale reptilelor, modele albastre, roșii, verzi, cu textura șarpelui și a altor animale sălbatice.

Bocanci la modă cu motive florale și motive florale

Sincer, lucrând în decorarea hainelor, modelele florale s-au mutat în pantofi și accesorii. Toamna-iarnă 2018-2019 este plină de flori de la milflera mică până la bujori luxurianți, trandafiri și mac. Aceste cizme arata incredibil de elegante in conditii de gri de toamna, reamintind din nou culorile proaspete si bucuroase ale verii.

Brand-urile Balenciaga și Emilio Pucci au oferit cizme la modă pentru femei cu pajiști luxuriante de flori, care păreau că au înflorit pe pantofi pe bază de țesături. În contrast, Dries Van Noten a prezentat modele cu o imprimare moderată și calmă, cu motive florale. Aceste cizme sunt un adevărat antidepresivant din zilele de toamnă reci și întunecate.

Cizme elegante într-o cușcă: toamna-iarnă 2018-2019

O cușcă și printuri geometrice similare reprezintă o parte indispensabilă a dulapului de toamnă-iarnă 2018-2019. Modelul va fi un oaspete bun venit atât în ​​haine, accesorii, cât și în încălțăminte. Cizme deosebit de populare, cu nuanțe suculente în cuști. Balenciaga, Machael Kors a făcut un pariu pe tonuri strălucitoare de lumină tartan. Colecțiile lor sunt pline de modele de culoare roșu aprins, galben-portocaliu, de lamaie.

Bocanci și cizme ciorapi: un clasic al sezonului toamnă-iarnă 2018-2019

Cizme și ciorapi lungi sunt cele mai potrivite pantofi pentru vreme rece. În acest sezon, o atenție deosebită se concentrează pe înălțimea cizmelor. Nu trebuie să fie sub mijlocul coapsei. Forma și înălțimea tocului nu contează.

În colecția de toamnă-iarnă 2018-2019, fiecare designer a încercat să-și arate viziunea asupra aspectului cizmelor. Marca Isabel Marant a oferit modele la modă în stil cowboy cu un vârf îngust și un toc înclinat. Balmain a adăugat cizme cu călcâi transparente și inserții pe arbore. Balengiaga pentru mai multe sezoane la rând, recomandă fashionistas să se îmbrace în ciorapi-cizme care arată ca nylon colanți.

Cizme elegante în stilul futurismului: o tendință de metal de toamnă-iarnă 2018-2019

Decorul "Metal" a fost testat cu succes in sezonul primavara-vara, trecand usor la pantofii de toamna si iarna. În acest sezon, versiunile clasice de decor genial sunt populare - culori de argint și de aur. Nu mai puțin relevante sunt interpretările neașteptate pe tema metalului, propuse de designerii mondiali. Astfel, Marc Jacobs și Dolce & Gabbana au prezentat modele de nuanțe metalice strălucitoare pe podiumuri, Chanel a oferit cizme cu strălucire metalică și modulații ca imprimare.

Bocanci de moda cu paiete, pietre si alt decor: toamna-iarna 2018-2019

Designerii pragmatici care laudă stiluri confortabile și culori inconspicuoase au concurenți serioși. Dolce & Gabbana și Naeem Khan și-au decorat pantofii cu pietre colorate, broderii complicate, paiete mari, panglici colorate. Decorul pe cizme poate fi prezent cu diferite intensități, atât ca elemente separate cât și ca fundal principal.

Boots cu accent pe toe și toc: toamna-iarnă 2018-2019

Designerii au decis în cele din urmă să pună accente în pantofii de toamnă-iarnă 2018-2019 și au prezentat cizmele, unde au identificat două zone principale - toe și călcâi. La decorul acestor detalii se acordă atenție principală. Pentru a obține efectul dorit folosind diferite metode. Isabel Marant și Chloe au identificat părțile necesare ale cizmelor cu decor de metal, Natasha Zinko a prezentat un model cu călcâi deschis și deget.

Modă cizme din textile: versiune demi-sezon pentru toamna anului 2018

Cizmele textile sunt cea mai bună idee atunci când este prea devreme pentru a purta cizme din piele și este deja rece în pantofi. Modele tipic de jacquard, tweed și bumbac. Alegeți cizme într-un design cu o singură culoare sau o combinație de diferite texturi și culori în stil de mozaic. Designerii recomandă purtarea acestor încălțăminte cu rochii de toamnă ușoare, chiffon sau fuste plisate.

Modă cizme pentru toamnă / iarna 2018-2019

Împreună cu cizmele populare și cizmele înalte de modă, confortabile, decupate, cizme scurte cu un arbore larg. În plus, modelele înguste, înguste, pe care designerii le sfătuiește să le amâne până la momente mai bune, au intrat în anti-tendințele sezonului.

În modelele scurtate de toamnă-iarnă 2018-2019, de regulă, nu este furnizat nici un fulger, nici un șnur. Este în rolul de elemente decorative. În plus, ca decor poate fi folosit bretele, nituri metalice și plăci, lanțuri.

Încălțăminte luminate de toamnă 2018-2019

Sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 promite să fie luminos. În cizmele la modă din acest sezon este colectată toată paleta de culori suculente. Alegeți un stil în funcție de situație. În cazul în care codul de îmbrăcăminte de birou sau din alte motive nu vă permit să vă încălziți picioarele cu cizme la modă, ciorapi pe tocuri, apoi uitați-vă la modele cu călcâi gros și un arbore liber, mereu în culori bogate. Alegeți cizme în culori strălucitoare și nu veți pierde cu un arc elegant de toamnă.

Colecțiile de modă de încălțăminte din toamna-iarnă 2018-2019 au arătat că chiar și în vreme rece puteți arăta luminoase, bogate și originale. În tendința modelului cu o revoltă de culori, materiale și texturi. În acest caz, designerii se țin de stilurile clasice în cizmele tăiate. Singurele excepții sunt cizmele și ciorapii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.