Una dintre cele mai importante tendințe din lumea designului unghiilor în 2017 a fost acoperirea oglinzilor. Cu aceasta, gălbenelele arată perfect netedă, iar strălucirea și reflexiile atrag atenția celorlalți. În plus, acest design este potrivit pentru combinarea cu orice set de haine, astfel încât să poată fi numit pe drept universal.

Oglinda manichiură: tendințele actuale 2017

În ciuda faptului că moda este naturală, totuși această opțiune de design arată mult mai bine pe unghiile de lungime medie sau lungă. Mai mult decât atât, forma poate fi orice, dar cele mai relevante sunt în formă de migdale și ovale. Forma pătrată rămâne în tendință, dar cu colțuri netede.

În ceea ce privește gama de culori de manichiură oglindă, cele mai la modă în 2017 vor fi nuanțe de aur și de argint. Cu toate acestea, puteți experimenta alte tonuri. Culorile alb, roz, albastru și violet arată foarte frumos și nu mai puțin impresionante.

Tehnici de proiectare a oglinzilor

Manichiura cu un efect de oglindă se poate face nu numai într-un salon de înfrumusețare, ci și acasă. Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de aptitudini speciale: o mare probabilitate ca totul să se facă de la prima dată.

Există mai multe tehnici care vă permit să creați un efect de oglindă. Fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje. De remarcat, de asemenea, că rezultatul va diferi oarecum unul de celălalt. Prin urmare, alegeți tehnologia, rezultatul căruia vă bucurați cel mai mult și nu ezitați să continuați cu implementarea.

Lac de oglindă

Producătorii diferiți, începând cu lux și încheind cu bugetul, au prezentat o colecție de lacuri cu efect reflexiv. Desigur, ele oferă o luciu mai subtil, dar acest lucru este compensat de o tehnologie de aplicare simplă. Avantajele includ o paletă largă de culori, care vă permite să vă alegeți opțiunea perfectă.

Separat, merită menționat lacurile cu gel. În colecțiile lor există, de asemenea, lacuri care vă permit să obțineți o strălucire oglindă. Spre deosebire de versiunea anterioară, aceasta se va lipi mult mai mult pe unghii. În plus, suprafața unghiilor va fi perfect plată și durabilă. Cu toate acestea, această opțiune este potrivită numai pentru fetele care dispun de echipament special sub forma unei lămpi pentru uscarea gelului de lustruire.

Manichiura cu film reflectorizant

Una dintre cele mai ușoare căi de a crea o manichiură uimitoare este să folosiți un film reflectorizant. Dar pentru ao face acasă, trebuie să pregătiți următoarele materiale:

  • bază sub un lac;
  • portocaliu;
  • filmul reflectorizant al culorii dorite;
  • lac de bază;
  • lac transparent.

În primul rând, vă recomandăm să faceți o manichiură igienică, astfel încât stratul de acoperire să fie perfect. Apoi aplicăm baza sub lac, care va alinia placa de unghii și va oferi protecție suplimentară. Vopsea cu grijă cuiele cu lac colorat care se potrivește cu tonul foliei și așteaptă să se usuce.

Aplicați un lac clar pe fiecare cui alternativ și aplicați o folie pe stratul lipicios, apoi apăsați-l în jos. Ridicați neregulile cu un baston portocaliu și separați resturile de folie inutile. Acesta este ultimul pas, deoarece stratul de finisare poate elimina strălucirea oglinzii.

Cuie false cu efect oglindat

Nu toată lumea va place această metodă. Cu toate acestea, are mai multe avantaje. În primul rând, o astfel de manichiură va avea o strălucire uimitoare. În al doilea rând, forma unghiilor va rămâne aceeași, iar riscul de rupere a unghiei va scădea. În al treilea rând, această tehnologie nu dăunează foarte mult plăcii unghiilor, astfel încât acestea pot fi ușor restaurate.

Cu toate acestea, există anumite dezavantaje. Selectați independent forma și lungimea unghiilor false pot fi problematice. Prin urmare, vă recomandăm să contactați experții care vor selecta sfaturile în concordanță cu fiecare cui. Un alt dezavantaj asociat eliminării lor. Faptul este că la domiciliu riscați să vă deteriorați unghiile. Cel mai bun dintre toate, maestrul de la salonul de înfrumusețare o va face.

Manichiură cu autocolante cu oglindă

Manichiura stralucitoare poate fi făcută și mai ușoară prin utilizarea unor autocolante speciale. Cu siguranță ați văzut seturi de astfel de autocolante, care constau din zece piese și au forma unei gălbenele. Această acoperire este destul de rezistentă la deteriorări, astfel încât să o puteți purta timp de cel puțin o săptămână.

Inițial, vă recomandăm să faceți o manichiură igienică, astfel încât designul să arate bine. Apoi, degresați unghiile cu unelte de lustruit pentru unghii și selectați autocolante pentru fiecare dintre ele care se potrivesc cu lățimea.

Pentru a împiedica scoaterea autocolantelor din oglindă, mai întâi trebuie să le încălzi timp de un minut, atașându-le la o lampă de birou. Numai atunci pot fi aplicate alternativ la fiecare cui. Leveling este cel mai bine folosind un șervețel simplu. Puteți face o manichură mai durabilă prin aplicarea unui lac clar.

Spre deosebire de alte metode, autocolante pot fi folosite pentru a crea o manichiură neobișnuită franceză sau lunară cu efect oglindat.

Oglinda freca

În 2017, manichiura cu frecare a devenit deosebit de populară.Acest material seamănă cu pulbere sau pudră fin măcinată.

Este datorită acestei structuri și se dovedește a crea strălucirea perfectă pe unghii. Puteți să-l cumpărați în fiecare magazin specializat în produse pentru unghii sau pentru comenzi online.

În primul rând trebuie să vă acoperiți unghiile cu o bază incoloră, care servește ca un fel de protecție. Următorul pas este să aplicați vopseaua neagră. Apoi se presară alternativ fiecare cui cu frecare și un burete special care îl freacă pentru a obține efectul dorit. Pentru a fixa acest design de unghii este cel mai bine lac transparent.

Fiecare dintre metodele prezentate vă permite să creați un design unghii foarte frumos și elegant, cu un efect reflexiv. Ele arată diferit, dar toate sunt incredibil de frumoase, așa că îndrăznim să experimentăm opțiunile.

Faceți o manichiură în oglindă sau preferați opțiunile de design clasic?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.