Cântăreața populară a anilor '90, autorul numeroaselor hituri "Vagabond boy", "Liza", "Vis pentru tine", "Iarna-rece", "Fete ca stele" - Andrei Gubin, astăzi nu este lipsit de griji a furat mulțime de fani. O boală gravă și-a schimbat drastic viața. Acum se duce rar la public și practic nu apare la televizor.

Zilele trecute, Gubin a devenit personajul principal al programului TV "Live broadcast" cu Boris Korchevnikov și ia spus noi detalii neașteptat de șocante ale vieții sale - despre o boală incurabilă și o încercare de asasinat.

O mică biografie: copilăria lui Andrei Gubin

Spectatorul rus pop Andrei Gubin a venit din orașul Ufa, unde a locuit aici până la vârsta de 8 ani. În 1981, familia sa mutat la Moscova. Tatăl lui Andrei a fost angajat în știință și, în același timp, a lucrat ca caricaturist pentru publicațiile multor reviste. În cel de-al doilea, fiul său a fost un asistent loial - imaginile lui au fost foarte apreciate de către redacția revistei populare Crocodile.

La școală, Gubin era îndrăgit de șah și de fotbal.Pentru un timp a jucat chiar pentru echipa de tineret din Moscova. Dar sa întâmplat neașteptat - tipul ia rupt piciorul și sportul a trebuit să rămână.

Fiind un elev de liceu, Andrew a hotărât ferm că vrea să devină jurnalist. El a descris cu bucurie situații amuzante interesante care au avut loc în școală. Cu toate acestea, după un interviu nereușit cu un muzician popular Andrei Makarevich, Gubin și-a dat seama că jurnalismul nu este al lui.

În cele din urmă, viitoarea viață și cariera a tipului a decis să se asocieze cu muzica. Împreună cu muzica, a început să scrie poezie și, până la vârsta de 14 ani, a strâns o mulțime de versuri.

Muzică și creativitate

Prima melodie a artistului a devenit un hit absolut. Gubin a scris piesa "Vagabond Boy" în timp ce era încă în clasa a șaptea. Și publicul a văzut mai întâi artistul în programul "Până la șaisprezece ani mai în vârstă".

La 15 ani, Andrei Gubin a inregistrat primul album - "Sunt fara locuinta". După absolvire, cântăreața a intrat în departamentul vocal Gnesinka. Cu toate acestea, după primul curs, Gubin a fost expulzat pentru neparticipare. El nu era deloc interesat de învățare, deoarece academia a salutat nivelarea, ceea ce a împiedicat dezvoltarea unei personalități creatoare. Astfel, artistul nu a primit o educație muzicală până în prezent.

La 18 ani, Gubin a înregistrat cel de-al doilea album "Ave Maria", iar în 1992 a fost urmat de al treilea - "Prințul și prințesa", dar nu a ieșit niciodată, pentru că nu aveau bani pentru eliberarea sa.

Popularitatea reală a venit la artist după ce a jucat la concursul "Slavutych-94", unde a cântat același cântec de autor "Vagabond Boy". După ceva timp, Leonid Agutin a primit o propunere pentru aranjarea profesională a acestei opere, după care compoziția The Vagabond Boy a devenit un super hit și a fost în topul tuturor claselor de muzică. Doar pentru prima dată în Tver, la studioul din Agutin, albumul "Boy tramp" a fost înregistrat profesional.

Așadar, Andrei Gubin a devenit cel mai popular cântăreț rus pop. În 1998, a apărut noul său hit "Winter-cold", după care a fost lansat un album intitulat "Only You". Sa indragostit de fani, critici si muzicieni. Și apoi a urmat fanii, turnee, dragostea publicului și marea de flori.

Încercați să creați în Canada

La începutul anului 1999, producătorii companiei de înregistrări occidentale (Radisson) din Rusia au avut șansa de a auzi albumul lui Gubin și i-au oferit o cooperare fără ezitare. Muzicianul a mers în Canada, unde a înregistrat lucrări atât în ​​limba rusă, cât și în limba engleză. Dar nu mi-a plăcut să creez în străinătate și, curând, Gubin sa întors în patria sa. În timpul călătoriei, a fost inventat un singur cântec - "Visez la tine".

Până în 2008, în timpul carierei muzicale de succes, s-au creat multe mai multe hituri - "Cry, love", "A fost, dar a trecut", "Runs away summer", "Dancing", "Be with me - leave" "Și așa mai departe.

Ideea finală a artistului este albumul "The Best" (2008), în care a existat o singură noutate - compoziția "Lena".

Viața personală a lui Andrei Gubin

Împreună cu o pauză în cariera sa, apusul soarelui a venit în viața lui personală. Andrei Iulia, iubita lui Beretta (fostul membru al grupului pop Strelki) a părăsit cântăreața. Reamintim că Gubin a fost, de asemenea, producătorul ei. Dar totuși, Andrei și Iulia mențin o relație destul de caldă.

În general, în viața personală a artistului nu a fost norocos. Relația lungă cu fetele nu a putut fi salvată. Potrivit lui Andrey, popularitatea lui este de vina. Era ea, care era folosită de doamnele pentru care avea sentimente.

În afara muncii

În 2010, Gubin ar putea fi oficial considerat șomer, ceea ce a provocat o defăimare nervoasă. Și înainte de aceasta, el a produs spectacolul de Catherine Gordon, dar după un timp gazda de radio a început să urmeze o carieră vocală.

O boală

Plecarea din scenă Gubin explică o boală gravă. Cu mai bine de 10 ani în urmă, a fost diagnosticat cu protopalgie facială la stânga - o tulburare a sistemului nervos, în care o persoană simte o durere facială constantă. Medicii spun că munca excesivă, lipsa somnului, stresul au devenit cauza bolii. Într-o astfel de situație, artistul nu se gândește deloc la căsătorie, copii și la crearea unei familii.

Încercați Andrei Gubin

O excursie la Sochi aproape a devenit fatală pentru Andrei - a intrat într-un accident. Pentru a întâlni un taxi pe care Gubin la condus, o mașină a sărit brusc din colț. A fost o ciocnire, dar, din fericire, toată lumea a rămas în viață. Comentând acest caz, cantaretul este sigur că a fost o încercare. Și el categoric neagă posibilitatea dezvoltării maniei de persecuție în fundalul bolii.

"Mi-am amintit subordonații din adresa mea de la vârsta de 21 de ani. Ce faci? Să trăim în pace! Crezi că nu știu ce îmi face linia neagră pe fața mea? Înțeleg exact de ce doare ", spune Andrei.

Andrey Gubin: fotografie 2017

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.