Designerii de modă acordă o atenție deosebită accesoriilor și diferitelor detalii ale dulapului pentru femei, oferind de fiecare dată multe opțiuni pentru bijuteriile superbe. Și în acest an este recomandat să înveți câteva reguli de bază pentru a purta produse frumoase, care vor fi principalele tendințe din sezonul primăvară-vară. În primul rând, trebuie să acordați preferință cerceilor mari și să le purtați la modă din configurații diferite sau unul câte unul. În al doilea rând, broșele uitate de mult sunt din nou relevante. În al treilea rând, cumpărați brățări împerecheate și purtați-le în același timp. Și acum ne vom arunca cu toții în lumea modei de drăguț doamnelor și vom afla ce va fi relevant în noul sezon.

Tendințe de bijuterii

Pandantive, coliere, ciocane

De ani de zile, designerii de modă au prezentat cochiliile. Acesta este un colier mare, care înconjoară bine gâtul. Opțiunile de design pot fi masive - înguste, largi, metalice, textile, plastic, subțiri cu margele sau stivuite.

Pandantive în stil de artă și coliere de volum sunt, de asemenea, foarte populare.Aceasta este o compoziție cu drepturi depline - extravagantă și memorabilă.

În seria Givenchy există accesorii etnice din materiale naturale. Creativitatea bijutierilor se bucură de abordarea sa creativă, designerii s-au concentrat pe frumusețea naturală a pietrei.

Inele, bratari

Astăzi, brandurile celebre oferă să poarte mai multe brățări pe ambele mâini. Chiar și brățările în stil etnic pot fi combinate cu blugi, halate de seară și chiar îmbrăcăminte de afaceri. Unii designeri au demonstrat o altă tendință de modă - bratari identice pe două încheieturi.

De asemenea, este important să purtați brățări pe antebrațe, puțin mai mari sau mai mici decât cotul.

O situație similară cu inelele - pot fi decorate cu mai multe degete în același timp, iar prin proiectare ar trebui să fie unite de o singură idee.

cercei

Sufletele de sânge? Modestie? Uita-te. În prezent, modelele de cercei cu multe modele de cercei incrustate cu margele mari, perle, detalii forjate sunt la modă; Candelabrele ceramice merită o atenție deosebită, unele dintre ele atingând aproape umerii.

Trick-ul trendului sezonului este de a combina cerceii din seturi complet diferite sau chiar de a le purta într-o ureche. O opțiune foarte convenabilă pentru cei care au o cerneală într-un sicriu după ce o pereche a pierdut.

Combinații indraznete de cercei și cercei, cercei și cercei de cerc sunt destul de acceptabile. Unele mărci au reînviat manșete uitate în formă de flori și ramuri. Ele pot fi purtate cu alte cercei și puteți decora o singură ureche.

Seturile de design de lux cu coliere si cercei in sezonul primavara-vara vor fi de asemenea in tendinta.

cruci

Elementele de cruci au devenit un detaliu cheie al decoratiunilor sezonului primavara-vara. Chokers, pandantive, cercei cu cruci sunt acum relevante nu numai în direcția gotică - astfel de bijuterii sunt purtate de primii fashionistas ca o parte luminoasă a imaginii de zi cu zi. Produsele cu cruci pot să arate solemn atunci când sunt decorate cu pietre colorate și pot arăta foarte laconic fără brizoane.

broșă

Un alt accesoriu de lux și de modă, dar din anumite motive uitat de mulți. Dar o broșă poate fi înlocuită adesea cu un colier și un colier care nu se potrivește cu toate echipamentele. În acest an, broșele câștigă din nou popularitate, dar spre deosebire de vremurile vechi, când a fost obișnuit să le prindem într-un anumit loc, astăzi nu există absolut nicio restricție. Astăzi o broșă este potrivită peste tot: pe pălării, eșarfe, gulere, pungi și chiar pantofi eleganți. Și poți purta o astfel de decorare atât într-o singură versiune, cât și în mai multe, aplicând în cele mai neobișnuite locuri.

Decorul gleznei

Obosit de cercei, brățări și margele standard? Și ce zici de bijuteria gleznei? În acest sezon, designerii acordă atenție nu doar frumosului neckline, încheieturilor și lobilor urechii, ci și restului corpului feminin. Tendința de bijuterii pe gleznă dobândește un impuls din nou. Aruncați o privire mai atentă în această vară la brățară, lanțuri și alte accesorii pentru ea.

Bijuterii de moda: designeri noi

Art Deco Decorate Perfection

Designerul șef al studioului Crystaline Jewellery Elena Kosenkova se bazează pe stilul artă deco. Colectia sa prezinta clar notele experimentale din paleta, forma si marimea bijuteriilor.

Cu toate abordările sale simple laconice, pietrele sunt alese cu fantezie și o atenție deosebită. Jocul de texturi și nuanțe tonale ajung în prim plan. Ideea principală nu era perfecțiunea perfectă a pietrelor. Dimpotrivă, designerul sa concentrat pe frumusețea naturală a defectelor mineralogice. Această abordare a muncii presupune în mod evident unicitatea fiecărui produs: natura naturală a designului și a culorilor din interiorul fiecărui decor este un alt bonus pentru originalitate.

Cartierul lui Cartier - transformarea obișnuită într-o operă de artă

Următoarea artă de bijuterii poate fi admirată fără sfârșit. Marca franceză Cartier transformă lucrurile banale într-un obiect de dorință. Astfel, o nouă brățară sub formă de șurub cu șaibă a fost recent demonstrată. Bijuterii din seria Love este una dintre cele mai recunoscute și a devenit un fel de clasic.

Urechi - în lumina reflectoarelor. Decorarea și arătându-le este tendința reală de primăvară.

Decoratiuni laconice pentru viata de zi cu zi

Din analiza noastră putem face o concluzie clară: minimalismul și modestia în ceea ce privește bijuteriile și accesoriile din acest an merg la fundal. La vârf de azi cele mai strălucitoare soluții de modă bijuterii extravagante. Se pare că designerii nu-și împiedică creativitatea creativă. Deci, nu vă fie frică să experimentați. Imaginația dvs. poate fi limitată, cu excepția conținutului casetei.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.