Cuprins:

  1. Pungi pentru femei: culori si imprimeuri pentru toamna 2019
  2. Număr 1: pungi cu formă rotundă și semicirculară
  3. Trend # 2: Pungi cu lanțuri
  4. Trend # 3: modele clasice
  5. Trend # 4: o combinație de mai multe pungi
  6. Trend # 5: Saci de talie
  7. Număr de tendință 6: saci de formă neobișnuită
  8. Trend # 7: micro-saci piept
  9. Trend # 8: Rucsacuri
  10. Foto-selecție de saci de modă pentru toamna anului 2019

Tendințele modei în lumea accesoriilor se schimbă adesea. Desigur, există produse clasice care rămân la modă din an în an. Dar, totuși, fiecare fată ar trebui să studieze ultimele știri și tendințe principale pentru a crea imagini relevante. Astăzi oferim să vorbim în detaliu despre sacii care vor fi la modă în următorul sezon de toamnă din 2019.

Pungi pentru femei: culori si imprimeuri pentru toamna 2019

Una dintre principalele întrebări pe care fetele le întreabă atunci când aleg un sac: ce culoare va fi relevantă în sezonul viitor? În 2019, nu trebuie să vă concentrați asupra acestui lucru, deoarece gama de culori nu este limitată.În sezonul de toamnă sunt permise nu numai nuanțe pastelate neutre, ci și variante mai luminoase și îndrăznețe.

În mod distinct merită remarcate diferitele amprente prezente în multe colecții. Modelele reale și cei cărora le place să experimenteze imaginile, vă recomandăm să cumpărați o pungă cu un tipar de animale. Acest accesoriu nu va fi cu siguranță cel mai versatil în garderobă, dar acesta este cel care diversifică imaginile obișnuite.

Diverse imagini în stilul pop art pe pungi - nu mai puțin frecvente. Acest accesoriu este unul dintre cele mai la modă în sezonul de toamnă și rămâne relevant chiar și într-un stil de afaceri.

Din ce în ce mai mult, o combinație de mai multe amprente într-o pungă. Cel mai adesea - este o cușcă și un model animal. Această soluție arată destul de îndrăzneață, dar în același timp elegantă.

Decorul adițional joacă, de asemenea, un rol semnificativ în percepția vizuală a sacului. De exemplu, franjurile din piele de orice lungime îi conferă un sunet retro.

La rândul lor, pietrele, paietele și paietele sunt din ce în ce mai folosite pentru a crea nu numai accesorii de seară, ci și cele de zi cu zi. Principalul lucru - pentru a alege stilul potrivit pentru imagine.

Număr 1: pungi cu formă rotundă și semicirculară

Anul trecut, designerii au prezentat în colecții o formă neobișnuită de pungi. Această tendință a fost rapid apreciată de fashionistas, astfel încât în ​​2019 aceste accesorii vor fi, de asemenea, la modă. Vă recomandăm să vă uitați nu numai la saci rotunde și semicirculare, ci și în formă de minge. Ele nu par mai puțin atractive.

În ceea ce privește proiectarea unor astfel de accesorii, gama de culori nu este limitată. Pe măsură ce decorul este adesea folosit în broderie, broderii frumoase, macrame sau embossing. Toate acestea vor fi potrivite chiar și pe o pungă mică.

Trend # 2: Pungi cu lanțuri

În cazul în care curelele clasice, mânerul plictisit, vă recomandăm să consultați o opțiune alternativă sub formă de lanțuri. Această tehnică nu este nouă, dar în 2019 a devenit din nou populară.

Este demn de remarcat că această abordare vă permite să vă modificați singuri lanțurile. Aceasta este, în funcție de situație, fiecare moda poate prezenta un sac într-un mod nou, doar prin înlocuirea mânerelor. Ele pot fi subțiri, cu inele mari sau chiar duble, triple.

Trend # 3: modele clasice

Să nu mai vorbim de pungile clasice. Ele vor fi întotdeauna relevante indiferent de perioada din an. Principalul lucru - de a alege o umbră universală. Poate fi un sac de negru, albastru, bej sau gri. Astfel de opțiuni sunt potrivite pentru orice anotimp.

Dacă nuanțele standard sunt plictisite sau doriți să adăugați imagini luminoase imaginii, vă recomandăm să achiziționați accesoriul corespunzător. Menta de mâncare, morcov sau roșu pur și simplu nu va fi trecută cu vederea. Uita-te la produse de mare, cu un animal sau imprimat carouri. Desigur, în acest caz, este necesar să facem în mod competent o imagine astfel încât să nu pară vulgară.

Trend # 4: o combinație de mai multe pungi

Tendința de modă a anului trecut rămâne relevantă în 2019. Aceasta este o combinație de două genți de mână într-un singur set. Cu toate acestea, nu toate produsele sunt potrivite pentru acest lucru. Este foarte important ca ei să aibă ceva în comun. De exemplu, același material, culori sau design. Numai în acest caz, kitul va arăta elegant.

Trend # 5: Saci de talie

Mulți stilisti au spus că pungile cu talie se vor retrage în curând în fundal. Poate că acest lucru se va întâmpla în curând, dar cu siguranță nu în sezonul viitor de toamnă. În cele mai recente colecții s-au prezentat opțiuni practice și mai elegante, practice.

Curelele de sac, care constau din două piese pe o centură, par destul de neobișnuite. Această opțiune poate fi utilizată ca un accent în ceapa monocromă în orice anotimp.

Număr de tendință 6: saci de formă neobișnuită

În ciuda unei astfel de varietăți de pungi, produsele de formă neobișnuită atrag atenția mult mai mult. Saculete de piramidă, produse asimetrice - aceasta este doar o mică parte a modelelor actuale.

Trend # 7: micro-saci piept

Anul trecut, microbii purtați pe umăr sau pe gât au intrat în vogă. Designerii oferă să le poarte în loc de pandantive. Acest format de accesorii a provocat o reacție ambiguă.Pe de o parte, ele arată destul de atrăgătoare și le poartă confortabil. Dar, pe de altă parte, micro-pungile au un dezavantaj semnificativ - dimensiunea. Desigur, practic nimic nu poate fi pus în ele. Poate că maximul este un card de credit sau câteva facturi. Această opțiune este potrivită doar pentru o seară sau o plimbare, dar nu pentru viața de zi cu zi.

Trend # 8: Rucsacuri

Pentru cei care nu vă plac pungile, vă recomandăm să cumpărați mai multe tipuri de rucsaci. La spectacole au fost prezentate o varietate de opțiuni, printre care puteți găsi ceva potrivit pentru ei înșiși. Rucsacurile pot fi mici, mari, vrac sau stricte. Dar cea mai versatilă opțiune este o pungă de transformare, care poate fi transformată într-un rucsac în câteva minute. Această opțiune este potrivită pentru fiecare fată.

Colecție foto de saci de modă pentru toamnă 2019

Desigur, fiecare tendință implică un număr nelimitat de pungi în culori diferite. Prin urmare, am pregătit o selecție de fotografii cu accesorii care vor fi relevante în sezonul de toamnă din 2019.

Desigur, fiecare fată are propriile preferințe în ceea ce privește accesoriile. Dar totuși, observăm că tendința principală a sezonului de toamnă este o combinație de design original și practic. Această combinație a permis designerilor să creeze una dintre cele mai bune și versatile colecții de genți de mână în ultimii ani.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.