Pentru multe femei, rochia este atributul principal al dulapului. Acest lucru universal nu este numai frumos în sine, ci și incredibil de convenabil pentru viața de zi cu zi. La urma urmei, o rochie este o îmbrăcăminte gata făcută și completă, care nu necesită îmbrăcăminte suplimentară (cu excepția vârfului, și apoi în vreme rece). Și câte interpretări stilistice nu au fost inventate de designeri în timpul dezvoltării industriei modei! Lumină și romantică, strictă și elegantă, inteligentă și casuală - fiecare fată își va găsi ușor opțiunea ideală pentru fiecare ocazie.

Astăzi vorbim despre cele mai versatile rochii de zi cu zi. Ce tendințe în această categorie vor fi cele mai relevante în acest an?

Rochii la modă pentru fiecare zi

Trend 1. Țesături transparente

Pozițiile de lider în această vară sunt rochii transparente sau translucide. Astfel de lucruri sunt ideale pentru tinerele doamne care doresc să fie centrul atenției. Dar, pentru a nu arata prea vulgar, trebuie sa cunoasteti masura si sa luati in considerare anumite reguli.Dacă materialul este sincer translucid, sub această rochie ar trebui să alegeți o lenjerie specială închisă sub formă de pantaloni scurți și un vârf.

Trend 2. Cut Free

Evident, tendința de supraveghere și silueta liberă se reflectă și în rochii. Mai ales o astfel de tăiere este potrivită pentru modelele în stil stradal casual. Silueta liberă este una dintre frumusețile tinere preferate, pentru că nu este doar convenabilă și practică pentru viața de zi cu zi, ci și arată foarte elegantă, relaxată. Și, important, este absolut potrivit pentru orice tip de figură.

Trend 3. Rochie de tricou

Stilul unisex a devenit recent foarte popular. Siluetele oamenilor, stiluri stricte se regăsesc în multe colecții de designeri. Un exemplu remarcabil al acestei tendințe sunt cămășile. De regulă, astfel de modele sunt drepte, precum și cu o talie subliniată de o centură. Ruffele, printurile potrivite și alte elemente decorative adaugă mai multă feminitate stilului.

Trend 4. Tăiere asimetrică

Rochiile asimetrice neobișnuite au intrat confortabil în mod obișnuit. Modelele de modă ale acestui sezon sunt pline de soluții interesante. Branduri bine cunoscute au inclus rochii cu mâneci asimetrice, tiv, gât și modele cu un singur umăr în colecțiile lor de modă.

Trend 5. Rochie de tunică

Modele similare sunt, de asemenea, incluse în lista de favorite la modă. Ele sunt în cerere considerabilă în rândul tinerilor, al modeiștilor activi și sportivi. Rochii, tunică seamănă adesea cu tricouri alungite. Ele pot fi purtate cu jambiere, jambiere, cizme înalte, ciorapi sau chiar deasupra picioarelor goale.

Trend 6. Rochie Maxi

Împreună cu fuste lungi la modă, rochii de lungime maxi sunt foarte relevante. Acest costum arata luxos pentru orice ocazie: nu conteaza daca mergeti la o plimbare cu prietenii, un cocktail sau o intalnire romantica. După ce ați luat corect o imagine, veți arăta întotdeauna minunat.

Trend 7. Rochie scurtă

În ciuda abundenței abundente de rochii lungi, creativitatea designerilor nu a ocolit și modelele ultra-subțiri elegante. Modelele gratuite, montate sau drepte într-o varietate de stiluri și afișaje color vor înfrumuseța această vară la modă. Colecții minunate de mini-rochii au fost prezentate de designeri de modă la show-urile de modă.

Trend 8. Rochie albă pentru o privire blândă romantică

În această vară rochii de lumină albă cu inserții de dantelă vor fi relevante ca niciodată. Opoziții și contraste în anul curent - principala tendință de modă. Împreună cu arcurile masculine blunt, imaginile romantice de vis ale fetelor în rochii delicate aerisite albe, cusute din materiale subțiri simple, rămân incredibil de populare.

Trend 9. Frilinguri și maneci

În continuarea temei romantice, este imposibil să nu mai vorbim de rochii obișnuite, acum populare, cu vrăjitoare și volane. Maximul feminității și al sexualității oferă fetelor acest detaliu drăguț.

Trend 10. Motivele etnice

Imaginile populare caracteristice nu sunt mai puțin la modă în acest sezon de vară. Desenele etnice în felul lor sunt foarte originale și ciudate, ca și cum ar fi aduse mai aproape de cultura populară. Astfel de rochii conferă imaginii individualitate, farmec și o atingere de entuziasm; arata foarte luminos și confortabil în timpul verii.

Trend 11. Celula "Vichy"

Celula se bucură în orice moment de o popularitate considerabilă. Dar, în fiecare an, atitudinea față de ea se schimbă. Dacă mai devreme piciorul de gâscă și tartanul erau la modă, atunci în acest sezon de vară, modelul în carouri devenea mai romantic. Cusca Vichy este tendința principală a acestui sezon. Aceasta este o celulă cu două tonuri destul de mică, una dintre culorile permanente rămase albe. În ceea ce privește gama de nuanțe, alegerea este destul de variată - variind de la combinații liniare (roz deschis, albastru moale, lamaie moale) și se încheie cu accente colorate (combinație de albastru, roșu și alb).

Trend 12. Imprimarea cu flori

Fermecătorul arc casual de vară va crea o rochie ușoară cu motive florale. Imagini de frunze, flori, plante, plante, muguri pe rochii de acum și apoi decorate cu show-uri de modă de branduri renumite.

Trend 13. Fâșia

Desigur, este imposibil să uiți de banda de modă. Din când în când, frumusețile tinerelor merg în rochii drăguțe cu dungi, atrăgând atenția strânsă a vederilor entuziaste ale sexului opus, și nu numai! Foarte des, imprimarea în dungi în diferitele sale manifestări se regăsește și în rochii de femei de lux casual.

Rochii pentru fiecare zi: vara

Rochii pentru fiecare zi: noutățile din acest sezon

Rochia obișnuită este, fără îndoială, unul dintre lucrurile preferate ale fiecărui moda. Din modele tradiționale tradiționale, rochii moderne de mers pe jos s-au schimbat semnificativ. Astăzi, stilistii și designerii nu le acordă mai puțină atenție decât rochii de seară pompoase. Chiar rochii casual, fie casual sau mai formale, pot impresiona cu formatul si frumusetea lor neobisnuita.

Ce stil preferați în fiecare zi? Distribuiți în comentarii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.