Pentru o decorare interioară completă a unei băi, este necesar să se utilizeze nu numai instalații sanitare originale și mobilier de înaltă calitate, ci și să se distribuie în mod corect diverse accesorii în întreaga cameră. Demne de atenție sunt elementele încălzitoare moderne pentru prosop, care se disting printr-o mare varietate de modele și caracteristici de înaltă performanță.

Instalarea corectă a prosopului în baie

Instalarea produselor este destul de simplă. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza serviciile profesioniștilor sau puteți efectua singur instalarea. Uscătorul electric poate fi atârnat aproape oriunde. Pentru securitate, utilizați o priză separată. Aparatul poate fi pornit selectiv - în acele momente când este necesar.

Conectarea structurilor la sistemele de alimentare cu apă caldă se realizează în conformitate cu cerințele SNiP. La instalare se folosesc țevi de cupru sau metaloplastice.Cel mai important punct - conectarea intrărilor și iesirilor șinei de încălzit pentru prosoape cu elementele instalației de încălzire sau de încălzire. Conducta de alimentare trebuie să fie înclinată în direcția debitului de apă caldă.

Moderne electrice și șaibă de apă prosoape pentru baie

Încălzirea șinelor pentru prosoape este împărțită în mai multe categorii. Deseori alegerea se face, în funcție de energia termică utilizată. Se pot utiliza construcții electrice, apă și combinate.

Puteți alege un model specific pe baza caracteristicilor operației ulterioare și preferințelor individuale. Soiurile de șine încălzite pentru prosoape se caracterizează prin prezența anumitor parametri:
• Electric. Instalarea este posibilă în orice cameră. Lucrări de proiectare de la electricitate. Încălzirea se face prin elemente de încălzire sau prin cablu de încălzire cu izolație la umiditate. Când este complet încălzit, temperatura suprafeței țevilor nu este mai mare de 60 de grade.
• Apă. Sunt făcute sub forma unui zbor scurt de scări sau a unui șarpe. Lucrul din sistemele centrale de apă caldă. Pot fi fabricate din metale neferoase sau din oțel inoxidabil. Pe tipuri de modele sunt împărțite în standard, elegant, modernizat.
• Combinate. Proiectul are două circuite de încălzire, independente una de alta și care funcționează alternativ. Cu un consum minim de energie, încălzitoarele de prosoape au funcționalitate solidă. Modurile pot fi comutate oricând.

Opțiunile cele mai ieftine și populare sunt modelele de apă. Pentru comoditatea controlului temperaturii, puteți instala robinete suplimentare pe ele.

Roată originală pentru prosoape încălzită cu conexiune laterală

Pentru mulți proprietari de obiecte imobile diferite, acest model este cea mai bună opțiune pentru echipamente. Un încălzitor practic cu prosop, cu legătură laterală, poate fi atât apă cât și electrică. Astfel de modele sunt caracterizate de performanțe sporite, permițându-vă să uscați mai mult rufe și diferă în ușurința de instalare.

Având în vedere o mare varietate de astfel de modele, puteți alege o scară încălzită pentru prosoape cu dimensiuni și nuanțe specifice. Acest lucru este convenabil atunci când baia este echipată în conformitate cu un anumit stil.

Atunci când alegeți un design cu conexiune laterală, este necesar să acordați atenție nu doar calităților estetice externe ale produselor. Nu ar trebui să cumpărați o cărămidă încălzită dacă pe suprafața modelului sunt vizibile pete sau zgârieturi. Sudurile de sudare ar trebui să fie invizibile.

Care prosop să aleagă: "Nika", Leroy, Sunerzha, "Argo", Zehnder

Pentru a alege produsul potrivit, cumpărătorul își studiază diferitele caracteristici operaționale, stabilește priorități pentru sine și consultă cu profesioniștii. Uneori puteți face mult mai ușor, preferând un anumit producător.

Unele companii au fanii lor și un număr mare de recenzii pozitive. După ce am discutat în numeroase forumuri și am obținut informații utile de la asistenții de vânzări, putem identifica o listă de producători de renume:
• "Sunerzha" (Sunerzha). Compania furnizează echipamente de înaltă calitate în CSI. Șinele electrice pentru prosoape încălzite sunt fabricate din oțel inoxidabil. Caracteristici - aspectul design al produselor și procesul de lustruire în mai multe etape.
• "Nick". Producător rusesc popular. Material de producție - oțel inoxidabil. Grilele pentru prosoape încălzite sunt fabricate într-o gamă largă de modele, cu sau fără rafturi.
• Zehnder. Compania germană produce orice modele de structuri care pot combina estetica și funcționalitatea. Principala caracteristică este posibilitatea aplicării oricărui strat de acoperire color. Se utilizează metode de acoperire prin email sau cromare.
- Argo. Famous brand rusesc. Producem o gamă largă de produse - de la clasic la modelele de design ale șinelor moderne pentru prosoape.Calitatea superioară este confirmată de prezența oțelului inoxidabil, protecția polimerului în interiorul țevilor, îmbinări sudate ideale.
• "Leroy". O gamă largă de produse cu un interval de preț decent. Avantaje ale produselor - oțel inoxidabil, fiabilitate și durabilitate a structurilor.

O șină de prosop bine încălzită trebuie să fie de înaltă calitate, funcțională, sigură. O mare varietate de modele de la producătorii moderni permite structurilor să se încadreze cu încredere în orice interior.

Combinația de stil și calitate: șină cromată încălzită pentru prosop, bronz

Originalul și prezentabilul vor arăta mereu ca produse din bronz. Cumparând un design similar, trebuie să vă concentrați asupra interiorului general al băii. Bilele de bronz încălzite vor deveni o opțiune ideală pentru decorarea unui stil clasic sau a unei atmosfere antice.

Un alt model popular este o construcție din oțel inoxidabil cromată. Acoperirea este considerată a fi stabilă, sigură, durabilă. Avantajele deosebite includ proprietățile anti-coroziune și aspectul atractiv.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.