Unghiile îngrijite și design-ul frumos au fost de mult considerate semnul distinctiv al fiecărei fete. Dar pentru a rămâne în tendință, trebuie să fii conștient de toate noile produse și tendințe care vor fi relevante în sezonul viitor. Am ales pentru dvs. ideile cele mai proaspete și la modă, printre care puteți găsi ceva interesant și potrivit pentru dumneavoastră.

Principalele tendințe ale sezonului toamna-iarnă

În primul rând, este demn de remarcat faptul că, odată cu venirea sezonului rece, tendința principală nu se va schimba. Naturalitatea, formele naturale și absența tonurilor luminoase rămân în modă.

Mai întâi de toate, afectează forma unghiilor. În mod ideal, ar trebui să fie în formă de migdal sau oval, deoarece acestea arată mai natural. Piața iubitorilor de gălbenele va trebui să-și reconsidere preferințele. Dar dacă dragostea pentru această formă este prea mare, atunci pur și simplu nu faceți ca colțurile să fie prea ascuțite.

În ceea ce privește lungimea, este mai bine să faceți unghiile scurte. În orice caz, amintiți-vă că unghiile inutile lungi par ridicol.

Cele mai relevante în noul sezon vor fi culorile pastelate. Este absolut universal, deci poate fi folosit in orice anotimp.

De asemenea, recomandăm să vă uitați la culorile întunecate, bogate și profunde. Acestea includ maro, albastru, violet, prune, marsala și negru. Ele arata grozav ca o acoperire monocromatica, precum si o baza pentru crearea unui model.

Este imposibil să nu observăm popularitatea deosebită a culorilor gri. Arată foarte nobilă și vă permite să o combinați cu nu mai puțin interesante nuanțe.

Ceea ce este important, în sezonul toamna-iarna în tendință va fi o varietate de texturi. Adică, puteți combina cu ușurință într-o suprafață mată de design și lucioasă sau luciu metalic. În general, nu ezitați să arătați imaginația și să creați unghii originale.

Principalele tendințe de manichiură în sezonul toamnă-iarnă

Trend numarul 1: manichiura mat

În anul următor, acoperirea mată va fi deosebit de populară. Mai mult decât atât, dacă se dorește, poate fi combinată cu un lucios sau un supliment cu un model elegant, cu pietre.

În ceea ce privește gama de culori, nu există restricții speciale, combinați toate nuanțele care vă plac. De exemplu, culorile luminoase sunt perfecte atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru zilele de lucru. Nuantele închise sunt mai festive, astfel încât acestea pot fi folosite pentru a crea un look de seară.

Trend # 2: marmură

Una dintre cele mai spectaculoase și neobișnuite opțiuni de design pentru unghii este, desigur, o manichiură de marmură. Spre deosebire de multe altele, această imagine particulară va fi potrivită în orice situație. Într-adevăr, dacă se dorește, se poate face mai mult sau mai puțin intens.

În ceea ce privește metoda de creație, există multe. Una dintre cele mai populare este ștanțarea. Această metodă este excelentă chiar și pentru manichiură acasă. Rezultatele excelente pot fi obținute folosind metoda cu apă sau periajul.

Apropo, acest model particular poate fi combinat cu o acoperire unică în culori pastelate. Arată foarte frumos și confortabil.

Trend numărul 3: pietre

Cu ceva timp în urmă, pietrele au fost tratate foarte atent, considerându-le complet inadecvate în designul unghiilor. În parte, acest lucru este adevărat, dar este foarte important ca totul să fie moderat. Prin urmare, le sugerăm să le folosiți în cantități mici, astfel încât designul să nu pară supraîncărcat.

Cu ajutorul pietrelor, vă puteți concentra pe una sau două degete. Ele pot, de asemenea, să decoreze faimoasa manichiură franceză și lunară. Arată foarte blând, feminin.

Trend # 4: Pulbere

Dacă pietrele nu vă plac, utilizați pulberea ca decor. Nu arată atât de strălucitor, dar în același timp evidențiază în mod clar desenele de volum pe unghii. Este, de asemenea, adesea folosit pentru a da o manichiura un efect mat.

Este demn de remarcat faptul că un astfel de decor pe unghiile luminoase arată delicat, iar întunericul dă o nobilime specială. De aceea, pulberea este adesea folosită pentru a crea o manichiură pentru activitățile de seară.

Număr tendință 5: kamifubuki

În spatele unui astfel de nume original sunt adevărate confetti pentru designul unghiilor. Ei au câștigat rapid popularitatea anul trecut și rămân relevante.

Utilizați-le cel mai adesea pentru un decor pe o acoperire monofonică întunecată. Arată festiv, deci camufele sunt una dintre cele mai bune opțiuni de design pentru Anul Nou.

În ceea ce privește locația confetti, puteți alege orice opțiune. Cea mai populară este împrăștierea haotică, dar un design ordonat nu arată mai puțin elegant.

Trend # 8: Geometria elegantă

Proiectul geometric rămâne relevant pentru mai multe sezoane la rând și acest lucru nu este surprinzător. În ciuda simplității executării, unghiile cu un astfel de model arată întotdeauna elegante, impresionante. În același timp, acest design va fi relevant nu numai în viața de zi cu zi, ci și la locul de muncă. Trebuie să recunoașteți că pentru mulți acest factor este foarte important.

Număr tendință 7: se freacă

Nu orice fata va place un design neobisnuit de unghii cu ajutorul frecarii. Faptul este că unghiile după care au un luciu metalic caracteristic.Dar, în același timp, în funcție de culoarea și compoziția frezei, efectul poate părea diferit.

Cel mai bine este să alegeți un astfel de design pentru un eveniment luminos. În viața de zi cu zi, ar putea părea puțin în afara locului dacă lucrați într-un birou.

Număr tendință 8: desene tematice

Desigur, în toamnă și iarna, nu uitați de desene tematice pentru unghii. Frunze roșii, picături de ploaie, fulgi de zăpadă și pomi de Crăciun - toate acestea amintesc de sezonul rece. Prin urmare, nu ratați ocazia de a prezenta ceva de genul ăsta pe unghiile tale. Arată foarte frumos și confortabil.

Asigurați-un design elegant și original de unghii nu este dificil, dacă știi exact ce vrei. Dar amintiți-vă că desenul va arăta bine numai pe unghiile bine îngrijite și sănătoase. Prin urmare, înscrieți-vă pentru adevărații maeștri care se ocupă întotdeauna de siguranța dvs. în timpul procedurii.

Manichiura toamna-iarna 2017-2018

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.