Luna este un factor puternic care acționează asupra multor procese de pe Pământ. Fiind avertizat în prealabil despre starea de spirit și energia din fiecare zi a lunii, vă puteți adapta la ele și puteți utiliza resursele interne cât mai eficient posibil.

1 iunie (28 zi lunară)

Luna înăbușită în Taur

Ziua este destul de zadarnică. Pentru a simplifica sarcinile de astăzi, este mai bine să ne concentrăm doar pe problemele principale, punând deoparte restul lucrurilor mici. Ele vor exacerba numai confuzia. Casele trebuie să se ferească de certurile care pot fi inflamate de la zero.

2 iunie (29 zi lunară)

Luna înăbușită în Taur

Analiza atentă a ceea ce se întâmplă provoacă apariția unor idei excelente care ulterior vor deveni decisive în materie de creștere a carierei. Astăzi nu este nevoie să se scufunde în rutină, deoarece evenimentele cele mai fantastice pot deveni o realitate.

3 iunie (30-1 zi lunară)

Gemenii în Gemeni

Astăzi, ziua are inițiativa și energia.În acest caz, ar trebui să alegeți cele care nu necesită imersiune profundă și concentrare. Impulsivitatea se poate juca astăzi.

4 iunie (2 zile lunare)

Luna în creștere în Gemeni

Ziua trebuie să comunice cu cei dragi. Trebuie să limiteze toate contactele de azi. În materie financiară, trebuie să arătați rigiditate și perseverență, și îndrăgostiți de a fi mai moale și mai conforme.

5 iunie (3 zile lunare)

Luna în creștere în cancer

Astăzi există o mare probabilitate de accidentare sau de rănire. Este necesar să fie cât mai atent posibil și să nu escaladeze situația. În materie de bani trebuie să păstrați echilibrul și să vă asigurați că jocul merită lumanarea.

6 iunie (4 zile lunare)

Luna în creștere în cancer

Astăzi este momentul să se arate lumină, deoarece atitudinea prea gravă față de ceea ce se întâmplă poate avea consecințe grave. Beneficiul va aduce numai muncă fizică, dar activitatea mentală nu va fi productivă.

7 iunie (5 zile lunare)

Luna în Lună

Astăzi există un risc ridicat de instigare a conflictelor. Pentru a evita acest lucru, se recomandă să păstrați tăcerea și să vă ascundeți iritarea. Este mai bine să limitați costurile și să vă petreceți cea mai mare parte a timpului cu familia.

8 iunie (6 zile lunare)

Luna în Lună

În ciuda prieteniei pe care doriți să o prezentați. Confortul maxim astăzi poate fi atins numai prin faptul că este singur. Astăzi, norocul se va îndrepta către cei care încearcă să câștige loteria. Profitul neașteptat este, de asemenea, posibil.

9 iunie (7 zile lunare)

Luna în creștere în Fecioară

Astăzi este potrivit pentru îmbunătățirea situației materiale. Prieteni, rude și chiar străini complet vor veni la salvare. Energia favorizează indivizii creativi.

10 iunie (8 zile lunare)

Luna în creștere în Fecioară

Ziua favorizează o relație de dragoste și aceasta ar trebui utilizată. Puteți aștepta, de asemenea, noroc în cariera ta. Astăzi legăturile vechi se vor întări și vor apărea altele noi. O zi bună pentru noi cunoștințe.

11 iunie (9 zile lunare)

Luna în creștere în Balanță

A câștiga azi va trebui să încerce. Dar sănătatea nu va eșua, merită luată. În viața privată vă puteți aștepta la surprize plăcute.

12 iunie (10 zile lunare)

Luna în creștere în Balanță

Pentru a finaliza cu succes tot ceea ce este planificat, este necesar să depuneți mult efort și să petreceți mult timp. Poate că deciziile cele mai nebunești vor fi de ajutor. Un efect interesant va fi petrecut evenimente din trecut.

13 iunie (11 zile lunare)

Luna în creștere în Scorpion

Ziua este bună pentru fapte și decizii îndrăznețe. Există șansa de a deveni un motivator pentru alții, care vor susține și vor repeta acțiuni îndrăznețe. Bani astăzi este mai bine să salvați și să nu cheltuiți fără nevoie.

14 iunie (12 zile lunare)

Luna în creștere în Scorpion

Ziua prezintă riscul rănirii. Trebuie să fii mai atent în afaceri și mișcare. De asemenea, trebuie să evitați acțiunile impulsive și deciziile deranjante. Problemele de bani vor fi rezolvate rapid și ușor, dar în alte domenii ale vieții merită pregătit pentru tot felul de probleme.

15 iunie (13 zile lunare)

Luna în creștere în Sagetator

O bună energie a zilei vă va permite să vă urmați calea vindecării și să ridicați vitalitatea. Accentul ar trebui să fie acordat aspectelor financiare. Sfera vieții personale necesită decizii cu grijă.

16 iunie (14 zile lunare)

Luna în creștere în Sagetator

Astăzi va trece sub semnul pasiunii și al romantismului. Puteți să vă grăbiți cu siguranță în vârtejul sentimentelor și să vă bucurați de ea. Ziua va fi mai reușită dacă luați inițiativa.

17 iunie (15 zile lunare)

Luna Plina, Luna in Capricorn

Astăzi, punctul de cotitură poate veni în multe domenii ale vieții. Este important să nu vă grăbiți, ci să acționați după cum se acumulează informațiile necesare.

18 iunie (16 zile lunare)

Luna în Lună în Capricorn

Litigiile la locul de muncă ar putea conduce la decizia corectă. Ca rezultat, va fi posibil să obțineți profituri mari. Relațiile personale vor necesita o intuiție dezvoltată pentru dezvoltarea lor ulterioară. În această zi, ar trebui să evitați sarcini de orice fel.

19 iunie (17 zile lunare)

Luna în Lună în Capricorn

Se pare că oamenii din jur sunt prea aproape de inima ta pentru a lua cuvintele pe care le-ai spus în glumă. Prin urmare, ar trebui să fii atent în comunicare și în alegerea subiectelor pentru conversații. Procedurile de curățare vor aduce beneficii maxime. Poți să faci atât curățire fizică cât și spirituală.

20 iunie (18 zile lunare)

Ursul Lună în Vărsător

Ziua conduce la a fi singur. El este bun pentru sarcini creative. Bineînțeles, nu totul va funcționa imediat, dar nu ar trebui să vă exersați prea mult.

21 iunie (19 zi lunară)

Ursul Lună în Vărsător

Ziua este plină de tot felul de informații. Pentru a înțelege ceea ce este cu adevărat valoros, este necesar să se scufunde cât mai profund în ea. HLS este o prioritate astăzi.

22 iunie (19 zi lunară)

Ursul Lună în Vărsător

Pentru a obține dorința, trebuie să conectați maximum de resurse interne. Dacă soluția la o anumită sarcină nu este dată în nici un fel, atunci este mai bine să treceți la altul. În relațiile personale și familiale trebuie să se arate flexibilitate și blândețe.

23 iunie (20 zile lunare)

Luna în Luna în Pesti

Astăzi, starea de spirit este sub jugul gândurilor întunecate. Pentru a vă înmuia starea, este recomandat să mergeți pe natura. Nu te limita la lucruri plăcute.

24 iunie (21 de zile lunare)

Luna în Luna în Pesti

Ziua ar trebui să treacă printr-un plan clar. Acțiunile spontane nu vor aduce beneficii. Ziua este potrivită pentru investiții financiare sau pentru a începe propria afacere.

25 iunie (22 zile lunare)

Luna înviorătoare în Berbec

Ziua este marcată de confruntarea deschisă cu rivalii de afaceri. Va trebui să muncim din greu pentru a obține profit financiar. În plus, ziua trebuie să comunice cu familia și copiii.

26 iunie (23 zile lunare)

Luna înviorătoare în Berbec

Ziua este potrivită pentru obținerea de noi cunoștințe și impresii. Puteți merge într-o călătorie sau puteți începe cursuri de formare. Multe planuri se vor transforma în viață și vor aduce multe beneficii.

27 iunie (24 de zile lunare)

Luna înviorătoare în Berbec

În prim-plan astăzi este de afaceri. Problemele acumulate vor necesita rezolvarea rapidă a acestora. În sfera financiară, există o ușurare: puteți efectua în siguranță achiziții spontane sau puteți economisi bani pentru ceva valoros.

28 iunie (25 de zile lunare)

Luna înăbușită în Taur

Ziua dispune de activitate creativă. Maeștrii din ambarcațiunile lor pot câștiga sau deveni faimoși astăzi. Pe frontul de dragoste ne așteptăm la surprize plăcute.

29 iunie (26 zi lunară)

Luna înăbușită în Taur

Astăzi, vă puteți ajusta cu ușurință situația banilor: achitați datoriile și câștigați. În plus, există un timp excelent pentru realizarea de sine.

30 iunie (27 zile lunare)

Gemenii în Gemeni

Ziua nu este cu siguranță potrivită pentru decizii importante. Nu semnați lucrări și nu încheiați contracte. În comunicare, este mai bine să depunem eforturi pentru cei mai apropiați - sprijinul lor în unele chestiuni va fi decisiv.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.