Tendințele în lumea machiajului se schimbă destul de des, dar acest lucru nu se aplică sprâncenelor. Acum, într-o tendință destul de largă, sprâncenele groase de formă corectă. Bineînțeles, fetele cu date naturale bune le pot corecta doar puțin. Dar, dacă nu aparțineți numărului acestora, luați în considerare o procedură numită microblare. Apoi ne uităm la toate caracteristicile sale.

Ce este microblade?

Pentru o lungă perioadă de timp, fetele au făcut sprâncenele tatuajului, ceea ce mai târziu a fost destul de vizibil. Acum există o tehnologie nouă, unică numită microblare. Spre deosebire de versiunea anterioară, vă permite să desenați fire de păr foarte fine, care sunt aproape imposibil de distins de cele naturale. Aceasta se face printr-un dispozitiv special, care arată foarte asemănător cu un mâner cu o lamă subțire la capăt. În plus, dispozitivul nu vibrează, ceea ce oferă o claritate maximă.

Cel mai adesea, fetele aleg pentru ele însele o astfel de procedură pentru a ajusta forma și culoarea sprâncenelor.Aceasta este cu adevărat decizia corectă, datorită căreia nu veți mai avea nevoie să vizitați comandantul pentru corecția suplimentară.

De asemenea, microblarea vă permite să corectați asimetria pronunțată și să umpleți spațiul cu o cantitate mică de fire de păr. Un expert bun vă va ajuta să ascundeți chiar și cicatrici mici sau cicatrici cu ajutorul acestei proceduri. Sunt de acord, acest lucru este minunat.

Ca urmare, sprancenele arata foarte natural si cat de natural posibil. În acest caz, tot spațiul gol este umplut, iar firele de păr vor avea cea mai potrivită poziție și direcție. Prin urmare, după procedură pentru o lungă perioadă de timp nu veți avea nevoie de creioane sau umbre pentru a le accentua.

Beneficiile includ durabilitatea rezultatului. Și, de asemenea, faptul că în timp pigmentul nu schimbă culoarea, dar își pierde treptat intensitatea. În acest caz, puteți face o corecție pentru a reveni la efectul dorit.

Microblare: etapele procedurii

Un bun maestru începe întotdeauna cu o conversație. Aceasta este o etapă foarte importantă, deoarece trebuie să explicați dorințele cât mai exact posibil sau să arătați o fotografie. După aceea, expertul desenează o formă potrivită cu un creion. În acest moment, asigurați-vă că vă uitați la oglindă. Dacă totul merge bine, atunci vrăjitorul îndepărtează părul în exces.

După dezinfecție, procedați întotdeauna la anestezie. Spre deosebire de tatuaj, microblazerul nu va fi prea dureros. Cu toate acestea, sensibilitatea pielii este diferită pentru toată lumea, astfel încât anestezia este întotdeauna făcută. Adesea, aceasta este o cremă anestezică specială care se aplică în jurul sprâncenelor.

În funcție de rezultatul dorit, comandantul vă va oferi opțiuni pentru aplicarea pigmentului. Tehnica Shadow vă permite să creați o culoare naturală, dar în același timp și bogată. Acest efect se datorează tragerii în combinație cu pene de pigment. Cel mai adesea, această tehnică este utilizată în cazul în care sprâncenele sunt destul de rare.

Tehnica de păr este potrivită pentru aproape toată lumea și vă permite să măriți grosimea și grosimea firelor de păr. Este oferită luând în considerare caracteristicile individuale ale sprâncenelor pentru a le umple bine cu pigment.

Procedura în sine are loc în două etape. La primul strat de vopsea se aplică sub formă de fire de păr. Ca urmare, sprâncenele arată foarte strălucitoare și au o culoare mai închisă decât doriți. De fapt, acesta este un efect temporar. La urma urmei, literalmente în două zile pot apărea mici cruste pe sprâncene, care coboară foarte repede.

O lună mai târziu, asigurați-vă că ați ajuns la corecție. În această procedură, comandantul va vedea cât de bine conține pigmentul și va umple spațiul în locurile necesare. Când crustele coboară a doua oară, va exista un rezultat final care va dura un an.

Recomandări înainte și după procedură

Înainte de a începe o consultare cu un specialist, vă recomandăm să vă gândiți la ce formă și culoare doriți să vedeți sprâncenele. Acest lucru este foarte important, deoarece după procedură, nu puteți schimba imediat ceva.

Direct în consultare, un bun maestru vă va pune multe întrebări despre exact ce doriți să primiți. Aceasta este forma, culoarea, linia de îndoire etc. Dacă aveți o cicatrice, asigurați-vă că specificați dacă doriți să o ascundeți. Numai în acest fel comandantul vă poate oferi cea mai potrivită opțiune.

În ceea ce privește limitările, comandantul oferă întotdeauna recomandări individuale. Dar sunt comune, care trebuie urmate. Nu mai puțin de două zile trebuie să întrerupeți consumul de antibiotice dacă le luați. De asemenea, în această perioadă nu puteți bea alcool. Ea afectează corpul destul de mult și chiar și în câteva zile poate interfera cu munca.

Următorul lucru pe care trebuie să-l evitați este o vizită la salonul de bronzare. Faptul este că această procedură contribuie la faptul că pielea devine mai puțin susceptibilă la pigment. De asemenea, nu vă înscrieți pentru procedura în timpul menstruației și cu două sau trei zile înainte de această perioadă.

Și, bineînțeles, nu este necesar să ajustați sprancenele înainte de procedură. Acest lucru trebuie făcut de către comandant imediat înainte de microblare.

În ceea ce privește îngrijirea sprancenelor după procedură, trebuie să respectați foarte bine toate regulile. Depinde de cât timp rezultatul va dura. În prima zi este foarte important să nu umezi sprâncenele sau să le atingi cu mâinile. Utilizarea cosmeticelor în acest domeniu este contraindicată. De asemenea, asigurați-vă că în primele zile de pe sprâncene nu cădeți razele soarelui.

Două zile mai târziu, puteți începe să utilizați unguent conform recomandărilor expertului. Cel mai adesea recomandă achiziționarea "pantenol" sau "depantin". Unguentul trebuie aplicat de două ori pe zi timp de două până la trei zile. În orice caz, crustele care pot apărea pe sprâncene nu pot fi rupte. După două săptămâni veți vedea rezultatul pentru care ați venit la maestru.

Microblare: fotografie înainte și după

Microblade este o mare oportunitate de a vă transforma sprâncenele și de a le oferi forma dorită. Mai mult decât atât, datorită acestei proceduri, este posibil să uităm de pătarea și corectarea lor obișnuită pentru o lungă perioadă de timp. Și asta economisește mult timp, mai ales în ritmul modern al vieții.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.