Odată cu apariția șelacului în lumea unghiilor, au avut loc schimbări enorme. Fetele nu mai trebuie să-și construiască unghiile cu gel sau acrilic, iar mulți au uitat să folosească cel mai simplu lac. Acest lucru se datorează faptului că șelacul combină rezistența, stralucirea, un gel și o paletă de culori uimitoare. Și nu toate avantajele acestei acoperire. Poate că una dintre cele mai importante este durabilitatea. În conformitate cu regulile de manichiura va fi în stare bună pentru aproximativ o lună. Și, bineînțeles, merită remarcat faptul că, dacă este folosit în mod corespunzător, șelacul nu numai că nu dăunează unghiilor, ci ajută la protejarea acestora de efectele dăunătoare ale mediului.

Opțiunile de design actuale pentru șelac în 2017

2017 vă permite să faceți absolut orice experimente în designul unghiilor. Și acest lucru este foarte misto, pentru că vă puteți arăta imaginația, puteți veni cu ceva nou, creativ și veți fi în aceeași direcție. Dar, dacă preferați să urmați tendințele modei, atunci oferim opțiuni pentru designul unghiilor în fotografie.Printre acestea, veți găsi cu siguranță exact ceea ce se potrivește cu gustul, starea de spirit și stilul îmbrăcăminții dvs.

Este important să menționăm că în acest an este binevenită folosirea decorului suplimentar și a diferitelor tipuri de colorare. Efectul ombre bine cunoscut arată foarte frumos, mai ales dacă alegeți culorile potrivite. Prin urmare, încercați să combinați nu numai nuanțele dintr-o paletă de culori, ci și opțiunile luminoase contrastante.

Și cu ajutorul diferitelor elemente, cum ar fi banda scotch, glisiere și pietre, puteți face chiar și cea mai simplă manichiură interesantă și specială.

În ceea ce privește decorul, cele mai populare în 2017 au găsit două direcții care pot părea opuse. Primul este modelul geometric, adică romburile, triunghiurile sau liniile simple. Combinația acestor modele cu manichiura franceză arată foarte creativă.

Al doilea este o abstracție: puncte și divorțuri. O astfel de manichiură este potrivită pentru indivizi creativi. Cu toate acestea, aceste opțiuni au multe în comun. Ele sunt destul de ușor de făcut chiar și pentru un începător. În același timp, rezultatul unor astfel de experimente vă va mulțumi cu siguranță, deoarece un astfel de design pare foarte neobișnuit.

Culorile actuale sunt încă nuanțe de culori bej și alte culori pastelate. Dar chiar și în acest sens, există excepții care permit utilizarea culorilor mai întunecate sau chiar strălucitoare. Principalul lucru este să le selectați și să le combinați în mod corect.

Manichiura franceză și lunară cu șelac

După cum știți, manichiura franceză a dobândit statutul de clasic pentru o lungă perioadă de timp. Dar aceasta nu înseamnă că numai femeile de vârstă mijlocie o pot folosi. Dimpotrivă, din ce în ce mai des este aleasă de fete tinere care doresc să sublinieze tandrețea și eleganța mâinilor. Sau cei cărora li se plac versiunile colorate de manichiură.

În 2017, nu numai jacheta, dar și manichiura lunii și-a revenit popularitatea. Asta pentru că arată destul de interesant și elegant. Și chiar potrivit pentru a lucra în birou. Și pentru a crea o versiune mai solemnă, folosiți doar designul suplimentar. De exemplu, pietre, glisante, vrac sau modele tricotate.

De asemenea, masterii de unghii sfătuiesc să arate imaginația și să folosească noi tehnici. Aceasta poate fi o linie de zâmbet deplasată, adică înclinată față de axa verticală. Sau faceți câteva linii de zâmbet. Un aspect foarte interesant este combinația unei jachete și a unei manichiuri de lună. Cele mai populare opțiuni sunt atunci când linia zâmbetului și gaura au aceeași culoare sau contrast. Dacă nu vă este frică de experimente și combinații luminoase, atunci încercați să faceți baza unei astfel de manichiură o culoare diferită.

Recent, desenul a devenit foarte popular atunci când o linie de zâmbet sau o gaură are o formă non-standard. De exemplu, sub forma unei inimi, valuri sau linii drepte. Astfel de opțiuni sunt mai potrivite pentru vacanțe sau petreceri tematice.

Elemente de decor în design

Învelișul cu șelac arată foarte frumos datorită stralucirii plăcute. Dar, în ciuda acestui fapt, multe fete preferă unghiile să aibă un design suplimentar. Deci ce va fi la modă în 2017? Să vedem.

La fel ca anotimpurile trecute, pietrele nu își pierd relevanța. Un astfel de element de decor arata cel mai bine in combinatie cu o manichiura franceza. Acest lucru vă permite să creați o versiune solemnă, festivă a designului. Cel mai adesea este preferată de mireasă ca o nuntă. Dar, din moment ce naturalețea este la modă, este important să folosiți pietre moderate. Câteva pietre pe două cuie vor arăta destul de concis, dar frumoase. Încercați să nu evitați împrăștierea pietrelor pe unghii, astfel încât să nu pară vulgar.

Următoarea, nu mai puțin populară versiune a designului de unghiuri - glisante. Aplicarea acestora este destul de simplă, principalul lucru nu este să se grăbească și să urmeze niște reguli. Înainte de aplicare, este important să acoperiți cuiele cu șelac și uscat. După aceea, în apă trebuie să umezi ușor cursorul și să aplici pe unghii. Apoi folosiți un fixer. Această tehnologie vă permite să salvați imaginea în forma sa originală.Dar este foarte important să o alegeți corect, astfel încât glisorul să fie combinat cu culoarea șelacului în stil și culoare. Este demn de remarcat faptul că glisierele, care imită dantela, arata mai ales feminine.

Un design cu un astfel de element de decor ca "sticla sparta" pare foarte interesant si neobisnuit.

Scotch-ul nu este folosit la fel de larg ca versiunile anterioare. Dar tocmai cu ajutorul lui puteți crea linii clare și înguste pentru modelul grafic. De asemenea, puteți alege orice culoare și grosime. Cu ajutorul unei astfel de panglici, puteți completa cu ușurință o manichiură simplă și discretă cu modele geometrice interesante.

În concluzie, putem spune că șelacul este o opțiune excelentă pentru acoperirea unghiilor. Și datorită lui, veți putea să vă bucurați de designul uimitor timp de câteva săptămâni. Iar după scoaterea șelacului, unghiile vor arăta sănătoase și puternice.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.