În timpul nostru, manichiura franceză a devenit deja o versiune clasică, precum și cea mai populară și populară a designului unghiilor. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece este potrivit nu numai pentru viața de zi cu zi, ci și pentru evenimente mai solemne sau de afaceri. O varietate de opțiuni vă permite să experimentați și să arătați diferit de fiecare dată.

În 2017, stilistii îndeamnă să ieșiți din zona de confort și să încercați ceva nou. Acest lucru este valabil și pentru manichiură. Diverse tehnici, grafica frumoasa, picturi artistice voluminoase, glisante, stropi, pietre si o acoperire lucioasa - toate acestea pot fi folosite pentru a crea captivante frumos optiuni de manichiura franceza.

 

Și dacă sunt permise manifestări în proiectare, există limitări cu lungimea și forma unghiilor. Pentru a rămâne în modă în acest an, încercați să nu vă faceți unghiile prea mult și alegeți o formă ovală, în formă de migdal sau pătrat, dar cu colțuri rotunjite.

Culori reale

Dacă preferați manichiura clasică franceză, alegeți pentru fundație cremă, tonuri de culoare roz roz, bej, crem și lăptos. Astfel de opțiuni sunt potrivite pentru a lucra în birou și pentru viața de zi cu zi.

În timpul verii, puteți să experimentați și să faceți o culoare franceză. Pentru el se potrivesc nuante de portocal, violet, verde, galben, rosu, albastru si auriu. Rainbow manichiura arata foarte frumos. Pentru ao crea, poți să acoperi fiecare cui cu o culoare diferită sau să faci un efect de ombre.

Opțiune clasică

În 2017, o atenție deosebită este acordată manichiurului. Adică înainte de a crea un design, trebuie să vă asigurați că unghiile sunt perfect modelate și bine lustruite. O prelucrare a calității cuticulei.

Pentru a crea o versiune clasică de manichiură franceză, este mai bine să folosiți o formă standard de zâmbet, o bază nudă și un vârf de unghii alb lăptoase. Pentru a face o astfel de artă de unghii să arate mai expresivă și să păstreze timp de cel puțin o săptămână, utilizați poloneză cu gel.

Dacă doriți să diversificați puțin clasicul, atunci puteți combina acest design cu luna. Cel mai adesea, gaura și marginea gălbenelei sunt acoperite cu culoarea albă sau lăptoasă, iar baza este făcută roz sau bej. Această opțiune arată cel mai armonios și mai blând.

Manichiura franceza pe unghii scurte

Spre deosebire de anotimpurile anterioare, în 2017, unghiile scurte sunt în tendință. Dar este foarte important să alegeți designul potrivit, care nu încalcă proporțiile unghiilor. De exemplu, versiunea tradițională a sacoului nu va arăta bine pe ele. Și chiar și cea mai subțire linie de zâmbet va face vizual unghii mai larg. Dar versiunea creativă sau color va arăta grozav. Alegeți culori din aceeași paletă de culori pentru bază și zâmbet. De exemplu, portocaliu și galben, albastru și albastru, liliac și purpuriu. Acest lucru vă va ajuta să creați o manichiură franceză frumoasă și spectaculoasă.

Design francez de manichiură

Dacă versiunea clasică a manichiurii franceze este un pic plictisitoare pentru tine sau vrei doar ceva nou pe unghiile tale, atunci e timpul să faci un design suplimentar. Mai bine nu alegeți imaginile standard care sunt în tendință în sezonul curent. La urma urmei, pentru decorarea francezilor trebuie să alegeți modele și modele speciale.

frize

Design foarte interesant și elegant al dungilor. Acestea pot fi dungi drepte sau curbe. O versiune clasică a manichiurii franceze poate fi completată cu o singură linie pentru a diviza vizual unghiul în două părți. Pentru viața de zi cu zi, alegeți lacuri pastel. În timp ce pentru a crea o opțiune festivă, puteți utiliza lacuri de aur sau argint, precum și paiete și pietre.

Dots ca un element de decor

Pentru a transforma un sacou standard în ceva original, puteți face o linie de zâmbet de puncte de aceeași dimensiune sau diferite. Mai mult decât atât, este posibil să se creeze nu numai o linie de zâmbet semicircular, ci și una triunghiulară, pătrată. Pentru aceasta aveți nevoie de un instrument special - puncte. Pentru a crea un astfel de design acasă, puteți folosi un tampon de bumbac sau o scobitoare.

cadru

În 2017, un alt produs nou din lumea designului de unghii va fi relevant - aceasta este o grafică cadru. Pentru a face acest lucru, marginea patului unghiului atrage un strat luminos sau întunecat. Din acest motiv, se pare că manichiura este încadrată, ca o imagine reală. O combinație de o astfel de tehnică cu o franceză arată foarte impresionantă. Mai ales dacă ai luat nuanțe contrastante. Exemple pe care le puteți vedea în fotografie.

Slider design

Dacă preferați să faceți singur manichiura, dar doriți să faceți jacheta mai originală, atunci opțiunea ideală este glisorul. Pentru a le folosi nu trebuie să aveți niciun fel de abilități sau extras. Este suficient să cumpărați autocolante adecvate, umeziți-le ușor în apă și lipiți-le cu unghiile pregătite în avans. Rezultatul pe care-l placi foarte mult.

Opțiunea de culoare a manichiurului francez

Pentru a diversifica designul obișnuit, încercați să îl faceți în culori vii. Există mai multe opțiuni care vor fi relevante în 2017.Deci, prima este o linie de zâmbet luminos, combinată cu o bază de culoare nudă.

Nuantele contrastante pentru crearea unui jachet de servicii nu mai puțin interesante.

Acoperirile întunecate, cum ar fi cafeaua, prunea, negrul, vernisajul și verdele arata foarte bine.

Designul incredibil de elegant "jacheta vampir". Aceasta este o linie de zâmbet roșu strălucitor, cu o bază neagră sau bej.

Pentru evenimente festive sau petreceri, puteți face o manichiură franceză în culori negre și aurii.

Doar o popularitate fabuloasă a fost găsită în acest an franceză mată și metalică. Adică atunci când baza este făcută cu lac mat sau transparent, iar linia zâmbetului este metalizată sau lucioasă. Această opțiune se va potrivi fetelor impudente care nu se tem să fie în centrul atenției.

După cum puteți vedea, manichiura franceză a încetat de mult să fie ceva standard și monoton. Într-adevăr, în 2017, sunt prezentate doar un număr incredibil de opțiuni de design luminoase, interesante și elegante, exemple despre care tocmai v-ați văzut.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.