Este dificil să-ți imaginezi lumea modei fără rochii de femei. În fiecare an, observăm noi tendințe care, uneori, sunt atât de imprevizibile încât nici măcar fiecare moda nu este gata să experimenteze și să cumpere un lucru creativ. Dar, de multe ori, condamnând deciziile îndrăznețe de proiectare, încercăm într-un fel să încercăm o nouă imagine. La urma urmei, în cele din urmă, acesta este ultimul scânteie! Mă întreb ce surprize în designul rochiilor pe care le-am pregătit anul acesta?

Elegantă originală

În selecția de designer de rochii elegante din acest an, catitorii ambițioși nu au ratat ocazia pentru un stil de lux, subliniind delicat o figură feminină, pentru a adăuga un accent expresiv luminos.

Paleta de culori a modelelor monofonice este înzestrată cu nuanțe nobile dezordonate de verde, liliac, albastru, gri, roz.

Tricotajele netede, fără buzunare, evidențiază cele mai bune laturi ale formelor feminine superbe, iar țesăturile de înaltă calitate arată scump și cu gust.

Designer creativ

O atenție deosebită este acordată unei imagini complet neconvenționale, uimitoare și, uneori, controversată, a fetelor, a căror îmbrăcăminte surprinde cu rezultatul excentric al creativității designului.

Maximalismul intenționat al designerilor contrazice stereotipurile predominante ale frumuseții. Formele și siluetele neobișnuite ale rochiilor, detaliile originale și combinațiile stilistice reprezintă un alt motiv pentru a specula despre viitorul modă, care depășește blândețea și simplitatea femeilor. Dar acesta este punctul - pentru a arăta un contrast emoțional semnificativ între stilurile repetitive de la an la an și complet neconvenționale - o privire nouă asupra lucrurilor.

Flounces și bibelouri - undulație de lux

Ce poate face o rochie chiar mai magnifică, mai interesantă și mai feminină? Fără îndoială, flopări, maneci, bibelouri. Acest element este o mare plus față de modelele de primăvară-vară și de toamnă-iarnă. Jucăriile trimise pe mâneci, gulere și fusta rochiei dau o delicatețe fermecătoare, ușurință și un pic de entuziasm pentru imagine. Fibrele pe bază de lână sunt potrivite chiar și în stilul de birou, diluează delicat formele lor stricte.

Trend urban urbane

Casual - un stil preferat de femei pentru viața de zi cu zi. În dulapul fiecărei femei de modă, există cu siguranță o colecție de rochii drăguțe de tăiat liber sau un alt format interesant, în care ea se simte nu numai confortabilă, ci și incredibil de elegantă. La urma urmei, moda a abolit cu mult timp stereotipul "numai călcâiul sub rochie", care nu poate decât să plătească jumătatea frumoasă a umanității.

Conducătorii moderni au dovedit că modelele lor sunt destul de organice și chiar foarte încântătoare combinate cu sandale, pantofi de viteză redusă, apartamente de balet, ardezie și, mai recent, cu mocasini sau adidași laconi. Și aceasta este încă o dovadă că un arc feminin grațios poate fi atât practic cât și familial.

 

Mai multe pompe în acest sezon! Soare luxuriant înălțat

Imprimarea de tipar și geometric în contrast

Printuri geometrice și dungi de la an la an de călătorie pe show-urile de modă ale tinerilor designeri. Și nu este surprinzător, deoarece astfel de modele creează un contrast clar și expresiv cu culoarea de fond a rochiei, ceea ce face imaginea mult mai interesantă și mai strălucitoare.

În plus, dungile longitudinale sau transversale reprezintă o modalitate șiretă și bine cunoscută de a corecta vizual o figură.

Modelul "clopot"

Rochii tricotate

Rochii elegante pentru seara sau pentru o sărbătoare festivă

Problema alegerii unei rochii de seară poate fi cunoscută fiecărei fete care dorește să fie specială în această zi semnificativă pentru ea. Adesea întâlnim modele care sunt prea "inteligente", suprasaturate cu detalii stranii. Și faptul că ne bucurăm de seara festivă este puțin probabil să se potrivească. La urma urmei, vrei o armonie rafinată a stilului, elemente unice, reținere moderată și, în același timp, expresivitatea propriului "eu".

Și în acest an, designerii talentați au încercat cele mai bune!

Model extins pe figură

Stilul clasic al rochiei de alungire se schimbă considerabil în acest an. Elementele neașteptate sub formă de tăieturi și tăieturi tentante, inserții translucide, printuri drăguțe și, uneori, ironice, pe forme destul de conservatoare ale rochiei sunt foarte însuflețite de modelul obișnuit.

Fermecătorul "mini"

Mini trapez

Stilul etnic colorat

Lace și modele sculptate

Și în acest sezon nu am lăsat tendința pentru tăieturi și dantelă cu model. Multe doamne, care doresc să sublinieze seducția lor, senzualitatea și sexualitatea, preferă rochiile care au cel puțin puțină indiciu de goliciune.

Rochii ondulate

Rochie sau rochie

Jumătate imagine sportivă

Plase de aer pe plajă

Modernitatea "Vintage"

Notele nostalgice din anii 70, până în anii 90, pot fi urmărite în rochii care vor fi relevante și în noul an. Ele par create de designeri pentru natura romanticului și pentru cei care știu să combine cu pricepere stilul și modernitatea vintage.

Tendința de epocă a încetat de mult să fie veche și să trăiască în trecut.Designerii creativi creativi schimba radical situația: printurile, culorile, finisajele stilizate își fac munca!

Design modern "maxi"

Este imposibil să te uiți indiferent la o doamnă superbă într-o rochie de maxi. Un astfel de model, în sine, face ca imaginea să fie în mod special misterioasă, completă și completă.

Rochia pe podea implică o mulțime de experimente cu designul. Stofele și texturile, finisajele și formele, culorile și modelele admiră diversitatea și ideile lor de combinații. O multitudine de opțiuni tăiate oferă tinerilor doamnelor o gamă largă de gusturi.

Biroul de moda - silueta stricta

Minimalism unic: chic fără brățări

După cum puteți vedea, tendințele modei de îmbrăcăminte repetă în multe privințe motivele anotimpurilor anterioare. Dar, oricum, designul modern al articolelor de lux de femei de astăzi și-a făcut încă atingerea luminată. Și pentru a nu fi complet încâlcit în abundența abundentă a diferitelor idei, fata trebuie să reprezinte cu exactitate cea mai bună rochie elegantă, care va arăta perfect pe figură și îi va potrivi caracterului.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.