Toate străzile din lume sunt complet diferite. Fiecare dintre ele este frumoasă în felul său, în timp ce titlul de "cel mai frumos" nu este toata lumea. Originalitatea și eleganța unora dintre ele fascinează ochiul și atrage din ce în ce mai mulți turiști în fiecare an.

Atmosfera unor obiecte este inspirată de faptele istorice legate de aceste locuri, în timp ce altele îi încântă pe oaspeți cu o arhitectură inovatoare și un design ultra-modern.

Al-Hassan Onsar

Aceasta este o stradă într-unul din orașele din Maroc, numit Chaven. Originalitatea sa este diferită datorită nenumăratelor nuanțe de albastru, colectate aici. Deoarece mulți ani evreii au venit aici și au adus cu ei simbolurile credinței lor, culorile albastre au devenit cele mai importante în designul străzii.

Calea de la Floris

Strada este o atmosferă confortabilă și uimitoare. Acesta este situat în orașul andaluz Cordoba. Zidurile casei locale sunt de culoare albă de zăpadă, există multe culori peste tot. În același timp, strada în sine este atât de îngustă, încât, în același timp, numai doi oameni se pot plimba de-a lungul ei.

Tetsugaku nu michi

Strada este situată în Japonia, în orașul Kyoto.Toți cei doi kilometri ai străzii sunt acoperite cu copaci de cireșe. Drumul duce la templul Ginikaku-ji, care la rândul său este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Chicos sherry da la frontera

Strada este situată în orașul spaniol Jerez de la Frontera. Strada este decorată cu nenumărate podgorii și monumente istorice.

Stradă umbrelă

Acest proiect, numit Proiectul Umbrella Sky, a fost lansat în 2011 pentru Festivalul de Artă Agitagueda din Portugalia. În fiecare an, în cea mai tare perioadă, mai multe străzi din orașul Agueda devin imediat cele mai frumoase din lume - numeroase umbrele deschise deasupra lor.

abator

Strada se întinde între două rânduri de clădiri antice, construite în secolul al XIV-lea. Pentru a le vedea, trebuie să mergeți în Anglia, în York.

Qiwi Street Shangron Aley

Este sub protecția UNESCO. Acesta este un oraș întreg milenar din China, în Lijiang. Este atractiv pentru canalele și căile sale pitorești.

Street steiner

Această stradă a devenit un reper istoric. Există case în stil victorian și edwardian, pictate în culori pastelate. Cele mai multe dintre acestea datează din secolul al XIX-lea.

Kaminto

Această stradă din Argentina din Buenos Aires este renumită pentru culorile colorate ale casei. Atunci când au venit aici imigranți din Europa, ei pur și simplu nu și-au putut permite să construiască o locuință cu drepturi depline. De aceea, ei au ridicat clădirile lor din tablă ondulată. După aceea, toate acestea au fost acoperite cu vopseaua disponibilă.

Brouwersgracht

Acesta este cel mai pitoresc bulevard Amsterdam. De fapt, este un canal plin cu bărci, pe care mii de turiști vin să-l vadă în fiecare an.

Strada Lombard

Strada se află în San Francisco. Aceasta este una dintre cele mai populate străzi ale orașului. A fost construită în 1922 pentru a încetini circulația autovehiculelor pe dealuri abrupte.

Cherie Blossom Avenue

Strada se transformă anual într-un tunel magnific, format din copaci înfloriți. Aici vin cei mai mulți iubiți, precum și fotografi și turiști din orașul Bonn.

Champs Elysees

Campurile Eliseic sunt cunoscute în întreaga lume. Acestea arată ca o bulevard elegant proiectat de la Place de la Concorde până la Arcul de Triumf.

Drumul Bregagh

Strada este situată în Irlanda de Nord. A fost proiectat în secolul al XVIII-lea.

Cele mai frumoase străzi din Moscova

Orașele rusești pot, de asemenea, participa în mod adecvat la clasarea celor mai frumoase străzi din lume. Merită să începeți cu capitala.

Strada Mokhovaya

Strada este situată în centrul Moscovei. Se întinde de la Turnul Borovitskaya până la Piața Manege. Aici puteți vedea Casa Pashkov, clădirea universității, casa Zholtovsky, Hotelul Național, monumentul FM. Dostoevsky.

Ostozhenka

Ostozhenka pornește de la Piața Poartă Prechistensky și se îndreaptă spre Embankmentul Crimeei. Turistii sunt atrasi aici de Muzeul Turgenev, casa lui Kekusheva, casa de apartamente a lui Ya.M. Filatov, Liceul din Tsarevich Nikolay, apartamentul de la Chilischeva.

Spiridonovka

Strada se întinde între Sadovo-Kudrinskaya și Malaya Nikitskaya. Numele străzii a dat bisericii Spiridon. Printre clădiri, atenția este atrasă aici de Casa Icoanei numită după S. Ryabushinsky, conacul S.P. Ryabushinsky, apartament casa arhitect PS celebru. Boytsova, casa AG Tarasova, unde se află acum Institutul Africii, conacul Z.G. Morozova, conac A.F. Belyaev, casa de primire a Ministerului Afacerilor Externe.

Strada Malaya Gruzinskaya

Se întinde de la Presnensky Val la Krasnaya Presnya. La mijlocul secolului al XIX-lea, oficialii ruși au cumpărat majoritatea teritoriilor locale. Înainte de asta trăiau mai ales georgieni. Turiștii pot vedea pe această stradă conacul și muzeul antichităților ruse P.I. Shchukin (Muzeul Biologic de Stat KA Timiryazev), Catedrala catolică a Sfintei Fecioare Maria, precum și casele unde au trăit o mulțime de personalități celebre.

Calea Kamergersky

Banda începe de la Tverskoy Lane și se întinde spre Bolshaya Dmitrovka. Acum, această alee este pietonală. Printre faimoasele locuri turistice ale locului se numără numeroase clădiri proiectate de arhitecți celebri M.F. Chichagov, F.O. Shekhtel, E.S. Yuditsky și B.V.Freidenberg. În plus, o dată a trăit SS. Prokofiev, scriitorii Yu.K. Olesha, M.Yu. Svetlov, V.V. Erofeev, M.A. Sholokhov. Printre clădirile renumite merită menționat S.M. Tolmacheva, moșia lui Odoyevski, unde se află Teatrul de Artă din Moscova. AP Cehov, Muzeul Teatrului de Artă din Moscova.

Vechiul Arbat

Vechiul Arbat este una dintre cele mai cunoscute străzi din Moscova. Este dat complet pietonilor. Casa nr. 4 pe această stradă aparține familiei Nataliei Goncharova. Opusul monumentului Gogol este Casa Mosselprom. Casa nr. 53 ocupă muzeul-apartament al lui Alexander S. Pușkin. Fanii legendarului Viktor Tsoi se întâlnesc cu regularitate la zidul memoriei solistei grupului Kino. De asemenea, de la Vechiul Arbat puteți merge la Muzeul Torturii, Muzeul Iluziilor, Casa Upside Down, Muzeul Parfumeriei și alte muzee neobișnuite.

Cele mai frumoase străzi din St. Petersburg

Și Peter nu va dezamăgi turiștii. Există multe străzi pitorești, care au adunat numeroase atracții.

Strada Millionnaya

O plimbare de-a lungul acestei străzi vă permite să admirați Neva de-a lungul lungimii sale de la Canalul Lebyazhya până la Piața Palatului. De aici puteți vedea Piața Suvorov, Câmpul Marte, Podul Trinității, Casa Saltykov, clădirea de serviciu a Palatului Marmură și așa mai departe.

Suvorov Avenue

Aceasta este o autostradă larg răspândită, care se întinde de la Piața Dictaturii Proletarskaya la Smolensky.

Strada Maple

Se întinde de la Castle Street până la Piața Manege. Acum, arborii au înlocuit aleea de castane, dar numele străzii este încă bine cunoscut.

Zona de sare

A fugit de pe strada Ceaikovski până pe strada Pestel. Din 2003, a devenit un pieton, ceea ce face ușor de văzut aici Biserica Panteleimon, școala unde au studiat Marshak, Zoshchenko și alte personalități luminoase.

Strada italiană

Strada va conduce călătorul de pe malul Canalului Griboyedov până la Fontanka. De aici puteți merge la Piața Manezhnaya sau la Piața Artelor, la Sadovaya, Karavannaya, Mikhailovsky și alte locuri notabile.

Malaya Sadovaya

Strada este pe drumul unui turist care călătorește de-a lungul Nevsky Prospect. Este remarcabil fântâna "Ball", sculptura fotografului, pisica Vasilisa și starea generală a acestui loc.

Strada Tavricheskaya

Tavricheskaya Street se termină cu Muzeul original de apă, situat în turnul de apă. Este construit din cărămizi și arată foarte neobișnuit.

Pentru a vă asigura că în magnificul acestor străzi este mai bine să le vizitați și să vă bucurați de atmosfera specială a locurilor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.