În fiecare zi, tatuarea pe corp devine din ce în ce mai populară, pentru că, în acest fel, fetele și bărbații încearcă să-și exprime individualitatea, să-și demonstreze caracteristicile caracterului lor. Aproape toată lumea nu se gândește la semnificația ascunsă a unei imagini, punându-și propria valoare. Cu toate acestea, înainte de a aplica un tatuaj pe corp, trebuie să studiezi semnificația sacră a simbolismului, pentru că nu este întotdeauna o valoare bună.

Printre cele mai populare imagini merită remarcată delfinul, care este în căutare atât în ​​rândul reprezentanților sexului mai slab, cât și al bărbaților. Lucrul este că delfinul este considerat cea mai prietenoasă creatură de pe planetă. El cucerește oamenii cu eleganța, aspectul atrăgător și mintea bine dezvoltată. Delfinii sunt mereu pozitivi, îi plac adulții și copiii, alții jucăușă și înălțătoare. Aceste calități au făcut ca tatuajul delfinilor să fie foarte popular.

Imaginea acestui animal a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri. De exemplu, grecii au crezut că un delfin este personificarea iubirii și a pasiunii, deoarece ei sunt singurii animale care pot face sex nu numai pentru reproducere, ci și pentru plăcere. Locuitorii din Egipt, delfinul, a fost asociat cu bunătatea, puterea naturii, maternitatea și abilitățile de vindecare. Printre indieni, delfinul a fost întruchiparea bunătății, energiei pozitive și înțelepciunii. Acum este un amulet puternic care este capabil să-și protejeze transportatorul de problemele externe și factorii care afectează viața unei persoane.

Dolphin tattoo: sens general

În primul rând, trebuie remarcat faptul că delfinul este o opțiune universală și este la fel de des folosită atât de fete, cât și de băieți. Principala sarcină funcțională a unui astfel de tatuaj este un talisman, un talisman al proprietarului său. Mulți cred că imaginea acestui animal va ajuta la realizarea succesului, va proteja împotriva diferitelor probleme și eșecuri. De asemenea, acest tatuaj are alte semnificații care depind de execuția imaginii.

Cea mai populară opțiune dintre toate schițele a fost delfinul, realizat în stilul celtic, deoarece în cultura lor a avut un rol important. Conform interpretării lor, un delfin este personificarea pozitivității, a vitalității, a libertății și a bucuriei. El avea și un alt înțeles legat de elementele habitatului său - apă, deci delfinul era personificarea elementului de apă. Probabil, toată lumea a auzit cum pot salva aceste animale, să le transporte pe răniți pe spate pe țărm sau să indice calea corectă spre navele pierdute. Al treilea înțeles este trecerea la o viață nouă, următoarea etapă. Proprietarul unui tatuaj de delfini în stil celtic demonstrează că în viața lui a sosit o nouă fază, mai fericită și mai reușită decât cea anterioară.

De asemenea, delfinul este considerat un simbol al unui vis, credința într-un viitor luminos, la care proprietarul imaginii se străduiește. Folosind acest tatuaj, o persoană demonstrează că este gata pentru dificultăți de viață și are un scop pe care vrea să-l realizeze cu orice preț. În cele mai multe cazuri, delfinul este folosit ca un tatuaj care iubesc viața, sunt întotdeauna buni, activi și încărcați pozitiv, ca animalul de mare însuși.

Un alt tatuaj de valoare cu imaginea unui delfin - o pasiune pentru viteză, activitatea vieții. Astfel, o persoană declară că nu tolerează întârzierea și că întotdeauna ia decizii de fulger. Dacă imaginea conține doi delfini, tatuajul devine un simbol al yin și yang. Dacă delfinul guvernează nava, atunci este un simbol al lui Hristos. Marinarii, pentru a se evidenția în fundal, folosesc un tatuaj cu imaginea unui delfin îmbrăcat într-un costum marinar. De asemenea, un astfel de tatuaj va fi un talisman de noroc, un simbol al înțelepciunii și prieteniei.

Dolphin Tattoo: valoare pentru fete și bărbați

Printre tipi, acest tatuaj este deosebit de popular în cazul în care le-au legat viața cu marea. În acest caz, tatuajul delfinilor va fi un simbol al loialității față de munca sa, personificarea libertății și iubirii pentru ea. În general, delfinul pe corpul omului înseamnă determinare, natură bună și dezvoltare intelectuală înaltă. Este important de reținut că locul pentru aplicarea unui tatuaj nu joacă nici un rol, poate fi localizat atât pe spate, cât și pe antebraț și pe piept sau pe picior.

În ceea ce privește fetele, ei descriu un delfin mai blând și moale, pentru a crea un model folosind linii și tranziții netede. Dolphin nu este doar un animal inteligent, dar și jucăuș, atrăgător, iubit de absolut toată lumea. Folosind un tatuaj cu imaginea unui delfin, fetele își demonstrează sexualitatea, libertatea și mintea, în armonie una cu cealaltă. În general, un tatuaj de delfin pe corpul unei fete poate fi descris în orice parte a corpului, în timp ce valoarea principală va fi neschimbată, deoarece animalul de mare pe sexul mai slab este un simbol al jucăușiei, al jocului, dar și al înțelepciunii și al încrederii în sine.

Dolphin tattoo: schițe și fotografii ale lucrărilor terminate

Înainte de a pune un tatuaj pe corp, trebuie să alegeți schița potrivită, care nu va fi numai atractivă, ci va completa și imaginea proprietarului. Puteți utiliza Internetul pentru a selecta o imagine, deoarece numărul de exemple de aici este aproape nelimitat. A doua opțiune - trebuie să contactați maestrul tatuaj, în timp ce nu trebuie să alegi pe cel care este ieftin, ci pe un profesionist real în domeniul său. Un maestru experimentat va oferi cele mai populare opțiuni, va ajuta la determinarea stilului tatuajului și a culorilor acestuia.

În prezent, există câteva idei populare despre imaginea unui delfin pe corpul unei fete sau băiat:

  • Dolphin într-un costum marinar - adesea această imagine este folosită de bărbații care sunt asociate cu flota în momentul sau în trecut.
  • Un delfin cu lanț sau străpuns are un înțeles special care nu a fost menționat anterior. În această interpretare, animalul va fi simbolul lui Isus Hristos răstignit pe cruce. În general, tatuajul are o mare semnificație religioasă, dar poate fi folosit chiar și de oameni care au doar o idee generală despre religie.
  • Delfin la cârma navei - personificarea lui Dumnezeu, conducând oamenii în spatele lui.
  • O pereche de delfini - yin și yang, unirea contrariilor, a cărei existență este separat imposibilă.
  • Dolphin cu valuri de mare.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.