Cuprins:

 1. Subțire siluetă
 2. Imbracaminte cu fotografii
 3. Jumpsuits 2019
 4. Floral Imprimare Imbracaminte
 5. Pantaloni scurți scurți
 6. Uniforme: Vara 2019
 7. Veste cu buzunare cu patch-uri
 8. Îmbrăcăminte cu sclipici
 9. Pardoseli transparente
 10. Anoraki: Vara 2019
 11. Genți de mână
 12. Pantofi de declarație

Moda tendințele și tendințele vă faceți griji nu numai fetele care doar nu pot obține rochii trecut, fuste și alte dulap. Acest lucru este inerent în însăși natura femeilor, ei subconstient doresc întotdeauna să arate atractiv și memorabil.

Bărbații nu sunt, de asemenea, indiferenți față de obiectele noi interesante din lumea modei. Imaginea elegantă și armonioasă a unui bărbat poate spune multe despre proprietarul său. Poate că este un perfecționist, în imaginea căruia nu există loc pentru detalii inutile sau o persoană creatoare cu imagini în stil supradimensionat. Pentru bărbații care urmăresc moda și doresc mereu să arate atractiv, am pregătit tendințele TOP-12 din vara anului 2019.

# 1 Siluetă montată

În timp ce stilul supradimensionat cu lucruri masculine masive domină în moda femeilor, tendința favorită a sezonului de vară din 2019 a fost determinată de tendințele bărbaților. Baieții mai des preferă să se îmbrace în costume și tricouri. E timpul să punem deoparte pantalonii aglomerați și tricourile întinse deoparte și să creăm o imagine elegantă cu haine care urmează contururile corpului.

# 2 tendință elegantă din vara anului 2019: îmbrăcăminte cu fotografii

În sezonul de vară din 2019, fotografiile sunt considerate preferințe clare. Designerii se întorc în 2013, când au fost prezente toate imprimările strălucitoare în toate colecțiile de vârf. În ceea ce privește imaginile în sine, sunt în primul rând portrete, peisaje și compoziții întregi. În tendința de imagini monocrome alb-negru și fotografii luminoase, comparabile cu aceste imagini.

# 3 Jumpsuits: sezonul de vară 2019

Moda Catwalk îi invită pe bărbați să încerce salopete colorate în culori vii. Asaltul de pe piața de masă și showroom-urile rusești au arătat că bărbații nu sunt încă pregătiți pentru salopete.

Pe podium, bărbații în salopete arată destul de succint. Acest lucru este valabil mai ales în cazul modelelor de vinil și al materialelor tipice din sezonul viitor. Poate că în viitorul apropiat, bărbații își vor schimba mintea cu privire la aceste haine și vor răsplăti pe străzi în salopete.

# 4 Haine la modă cu o imprimare de flori

Floraria a intrat în moda bărbaților în speranța unui răspuns. Există un loc în imaginea unui print floral om? Designerii au pregătit pentru bărbați arcuri elegante cu cămăși și jachete decorate cu trandafiri, floarea-soarelui, dalii și irisi.

Dacă nu sunteți încă pregătit pentru imagini luminoase cu flori, vă limitați la modele cu floristică pe fundal închis. În imaginea masculină, ele arată în mod succint și destul de natural.

# 5 Short Shorts: Vara 2019

În imaginea de vară, pantaloni scurți sunt locul potrivit. Designerii oferă modele luminoase monocromatice de culoare albă, de culoare albastră.

O nuanță interesantă se referă chiar la apariția modelelor ultrascurte la Săptămâna Modei: organizatorii au oprit picioarele modelelor de ras. Acum, într-o tendință imagini brutale de bărbați păroși în scurte scurte. Arată nu numai natural, dar și frumos.

# 6 Mundins stil modern: moda de vară pentru bărbați 2018

Militarul este o tendință care este întotdeauna în tendință, dar cu un succes diferit. În vara anului 2019 bărbații se pot lauda cu jachete elegante cu umeri expresivi și atributele corespunzătoare.

Conducătorii celebri, precum John Galliano, Domenico Dolce, Stefano Gabbana, au recunoscut că, în această tendință, nu sunt atrași atât de amprente, ci de o reducere interesantă a lucrurilor militare. În plus, uniformele pot fi atât kaki clasice cât și extraordinare, deloc potrivite pentru stilul militar: burgundă, albastru-albastru.

# 7 Veste și jachete cu buzunare de patch-uri: Vara 2019

Vestele cu buzunare voluminoase vor fi nevoia de sezon. Din punct de vedere vizual, hainele astea arată ca un echipament american de poliție. Este ușor să plasați iPad-urile și alte accesorii în buzunare mari, fără de care un om modern nu se poate descurca.

Îmbrăcăminte cu sclipici: tendință luminată din vara anului 2019

Floral imprimare și paiete - o tendință de zi cu zi în moda femei. Cum vor arăta paietele în imaginile bărbaților au arătat costumele purtate Elton John și Philip Kirkorov. Se pare proaspăt și nobil.

# 9 haine transparente: tendința de vară ploioasă din 2019

Reamintește copilăria, când peste îmbrăcămintea noastră exterioară purtăm impermeabile transparente de celofan. În vara anului 2019, bărbații vor fi din nou îmbrăcați în haine de ploaie transparente, dar în vinil și plastic. Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte se va potrivi perfect imaginii cu un costum de birou, pantaloni și sandale încastrate. Vreți să arătați atractive chiar și în vremea ploioasă, atunci când trebuie să umpleți dulapul cu un strat transparent transparent.

# 10 Anoraki: Vara 2019

Pentru fanii imaginilor practice și concise, anori au fost inventați, lucru care a fost prezent în trecut numai în imagini de pe stradă sau în sport. Astăzi, anoracurile reprezintă Prada, Dior Homme, Louis Vuitton.

Imaginile de la anoraks arata tineri si mega-atractivi.Anoraks arată deosebit de impresionant în nuanțe întunecate, cu decor cosmic cu nituri și șnururi.

Pungi de pandantive # 11: accesorii vara 2019 elegante

Gentile mici pe pandantive, pungi, medalioane, asemanatoare cu cazurile mobile, au fost la varful popularitatii din 2007. Acum aceste accesorii au apărut într-un aspect elegant de la Fendi, Palm Angels și Valentino.

Practicitatea unui bărbat mic de accesorii va aprecia în sezonul viitor. Un telefon mobil și bani se vor potrivi cu siguranță în el, cu cât omul mai modern nu are nevoie de el.

# 12 adidași declarație: tendințele modei bărbaților 2019

Adidași - cele mai populare pantofi pentru bărbați. Oamenii practici nu vor să se despartă de ei chiar și în căldura verii. În vara anului 2019, într-o tendință corporatistă Versace c Dolce & Gabbana, blană roz de la Valentino.

Ca o alternativă la adidașii scumpe la modă, încercați pe pantofi eleganți cu inserții de ochiuri care vor arăta cel mai bine într-un look de vară.

Modelele bărbaților sunt la fel de diverse și nelimitate ca femeile. Bărbații la egalitate cu femeile își aleg cu grijă garderoba, evaluând cele mai inimaginabile tendințe la prima vedere. Aflați cum să adaptați tendințele pietonalelor la aspectul cotidian și veți arăta mereu elegant și atractiv.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.