Primavara este întotdeauna asociată cu schimbări în viață, haine ușoare, lumină și romantism. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că în acest moment al anului florile înfloresc, copacii și totul se transformă literalmente în fața ochilor noștri. Desigur, într-un timp atât de frumos nu numai natura în jurul valorii de, dar, de asemenea, fiecare dintre noi se schimba. Tot mai multe culori strălucitoare apar în dulap, fetele cresc din ce în ce mai mult fuste și chiar manichiuri ușoare aleg lumina delicată. Prin urmare, vă invităm să aflați ce tip de unghii va fi relevant în aprilie 2017.

Manichiura franceză și lunară

Manichiura franceză este un semn de bun gust, un sentiment de stil și o feminitate reală. Acest design este ales de către fetele care se simt destul de încrezător, dar în același timp nu acceptă manichiura prea colorată. Și dacă ești unul dintre ei, atunci ai nevoie de o manichiură franceză!

În ciuda unei astfel de înalte dragoste pentru clasici, chiar ea poate purta un pic. Pentru a adăuga o anumită varietate designului familiar, vă sugerăm să îl completați cu desene frumoase.Aceasta poate fi o imagine a florilor, țesăturilor de dantelă sau a decorului, folosind o piatră placată. Fiecare dintre aceste opțiuni arată foarte blând și elegant.

Pentru fetele mai îndrăznețe și mai îndrăznețe, manichiura franceză colorată perfectă. Pare interesant, nu?

O opțiune de design mai îndrăzneață - manichiura de lună. În sine, pare destul de neobișnuit, mai ales când este combinat cu alte tehnici. Apropo, uneori, culoarea găurii face un contrast care pare deosebit de interesant.

Pentru a crea o linie de zâmbet, puteți utiliza pietre. Rezultatul te va surprinde plăcut, pentru că unghiile astea arată foarte elegant.

"Zâmbetul" nu are întotdeauna aceeași formă ovală. Uneori vrăjitorii îl fac triunghiular sau pătrat pentru a crea un design neobișnuit de unghii.

Placinta de flori

Primăvara va fi întotdeauna asociată cu flori, așa că, în această perioadă, fetele îi aleg deseori ca un design pentru unghii. Există un număr incredibil de mare de tipuri de flori care vă permit să faceți un design unic și să creați o manichiură uimitoare. Gândește-te: lalele, trandafiri, narcise, garoafe, crini, crini din vale, și aceasta este cea mai mică din toate speciile existente. Prin urmare, nu ezitați să faceți un astfel de design și nu vă faceți griji că prietena dvs. va alege la fel.

Ștanțarea este adesea folosită pentru a crea astfel de modele netede și clare. Acest dispozitiv vă va ajuta să faceți același model pe mai multe picioare, economisind destul timp. Dar pentru ca rezultatul să vă fie plăcut, va trebui să practicați puțin.

Florile pe unghii, care sunt făcute cu ajutorul designului glisorului, arată incredibil de frumos. Nail-masters le folosesc destul de des în munca lor, pentru că vă permite să realizați un design cu adevărat de înaltă calitate și luminos de manichiură.

Geometrie neobișnuită

Pentru a face un frumos design de unghii geometrice nu este nevoie să aveți aptitudini sau cunoștințe speciale. Astfel de imagini, spre deosebire de restul, sunt destul de simple. Trebuie să vă arătați imaginația și să încercați să o întrupați pe unghii. Pentru a obține un rezultat bun, vă recomandăm să cumpărați mai multe perii speciale, cu ajutorul cărora puteți face linii de diferite grosimi. Și pentru a crea o manichiură geometrică reală de primăvară, folosiți culori strălucitoare.

Combinația dintre designul geometric și elementele suplimentare ale decorului arată foarte frumos. De exemplu, o risipă de pietre, "pahare sparte", folie și multe altele vă pot oferi o manieră mai interesantă și atractivă.

Scotch bandă în crearea unui astfel de design este folosit foarte des. Prin urmare, dacă aveți dificultăți în desenarea liniilor subțiri, utilizați doar banda. Acesta poate fi lăsat pe unghii pentru a crea un design uimitor.

Monocrom accent finisaj

Desigur, toate desenele și opțiunile de design neobișnuite arată foarte elegant. Dar, uneori, o acoperire monocromatică este mult mai potrivită pentru crearea unei imagini sau a alteia. De exemplu, dacă mergeți la un eveniment solemn, atunci este foarte important ca fiecare detaliu să fie combinat unul cu altul, inclusiv o manichiură. Prin urmare, vă oferim mai multe opțiuni de design cu un accent care va fi la modă în aprilie 2017.

Trandafiri blând și concise pe un fundal contrastant arata foarte elegant. Acest design este potrivit pentru multe evenimente.

Pietrele sunt adesea folosite ca un accent în designul unghiilor. Nu arată prea sfidător, dar în același timp sunt ideale pentru acoperirea monocromă a decorului.

Desenul sub forma unui fluture este un design ideal pentru manichiura de primavara. La urma urmei, el accentuează sensibilitatea, ușurința și ușurința acestui sezon. Prin urmare, nu ezitați să alegeți o astfel de imagine, și veți fi cu siguranță în tendință!

Accentul în manichiura nu trebuie să fie luminos sau provocator. Uneori poate fi foarte limitat, neutru sau aproape imperceptibil. Dar chiar și așa, el va atrage întotdeauna atenția asupra lui însuși.

Pentru a crea un design frumos, puteți utiliza puncte.Cu aceasta, puteți face punctele de grosime diferită. Există un număr mare de opțiuni de design care pot fi făcute cu acest element. Prin urmare, încercați să învățați ceva nou și vă oferim să vedeți cum poate fi folosit pentru a crea un accent luminos.

În acest caz, manichiura pare destul de discretă. Și micile inimi negre oferă designului un pic de dragoste și sensibilitate.

Scotch-ul este un element excelent pentru crearea de modele interesante și frumoase. Prin urmare, asigurați-vă că încercați să veniți cu ceva și să-l implementați singur.

Elementele mici, rotunde ale decorului vă pot oferi o manieră delicată.

Ombre efect

Să nu mai vorbim de designul unghiului cu efectul ombre. La urma urmei, el este cel care este perfect pentru primăvară datorită culorilor sale strălucitoare.

Primavara este momentul perfect pentru a incerca ceva nou, experiment cu imagine si manichiura. Alegeți o varietate de modele, un decor suplimentar și, în cele din urmă, încercați să faceți singur designul. Poate vei descoperi un alt talent. Pentru a simplifica puțin sarcina, vă sugerăm să folosiți clasele de masterat. Asigurați-vă că trimiteți-vă rezultatele în comentarii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.