Rodia este o altă creație uimitoare a naturii. Există o mulțime de soiuri și nuanțe de piatră, fiecare dintre ele fiind magnifică în felul său.

Tipuri și nuane minerale

Există următoarea clasificare a mineralelor:

 • roșu foc roșu;
 • gălbui gălbuie sau verzui;
 • portocaliu spessartin;
 • transparentă de valentă, violet sau violet-roșu almandină;
 • smarald verde uvarovit;
 • verde, maro-roșu sau negru andradit.

Există mai multe nume pentru piatră:

 • shorlomit;
 • melanom;
 • leykogarnet;
 • smaragd;
 • mealybug;
 • granat;
 • Bechet;
 • Granatul Ural.

Pietrele de granat strălucitoare au fost numite cândva carbuncuri datorită asemănării lor cu arsurile arzătoare. La vremea Rusiei antice, astfel de minerale erau numite "wormfish". În Urals era un granat auriu-verde, care strălucea ca un diamant. El a fost numit diantoid sau un diamant similar. Mai des, toate pietrele roșii erau numite granate, iar cele verde - olivine.

Multe produse vechi sunt încrustate cu pietre roșii - acesta este granat-piroză. În comorile regale sunt copii uimitoare ale acestor pietre prețioase. O copie a mărimii ouălui unui porumbel este depozitată la Muzeul Grădinar de la Dresda. Se numește "Colorado Ruby". Cele mai bogate depozite de rodie:

 • Africa de Sud;
 • Zimbabwe;
 • Tanzania;
 • Statele Unite;
 • Mexic;
 • Brazilia;
 • Argentina;
 • Australia.

Proprietățile și specificitatea magică a pietrei

Din cele mai vechi timpuri, se credea că o rodie este capabilă să scadă stresul și să se distreze. Îi dăruiește pe proprietar cu veselie și plângeri cu optimism. Rodii de rodie sunt capabili să simtă puterea asupra oamenilor. Femeile gravide care poartă astfel de bijuterii vor putea da naștere mai ușor și își vor menține vitalitatea.

Rodia este considerată a fi o piatră de iubitori. În vremurile vechi, un inel de cadou cu o rodie însemna o prietenie devotată, un respect nedivizat și o iubire. Astfel de daruri au fost date și ca un semn de recunoștință. Rodia vindecă inima și creierul, îmbunătățește memoria. Dar copiii nu sunt puternic influențați de vârstă. Nu este recomandat să oferiți astfel de decorațiuni copiilor sau să le purtați cu minori, deoarece piatra se trezește în pasiuni tinere inutile la vârsta lor.

Rodia este capabilă să protejeze de rău și să aducă noroc. El dă un sentiment de putere și umple forța interioară. Granatul este extrem de util pentru cei care nu au primit un nucleu interior suficient de puternic. Piatra împiedică cunoașterea proprietarului său cu oameni care mai târziu vor aduce nenorociri și nenorociri în viața unei persoane.

Mineritul valoros este capabil să asiste în relațiile de dragoste. Piatra atrage un suflet pereche cu viața proprietarului său. Dragostea va fi reală și sinceră, iar fericirea maritală va dura o perioadă foarte lungă.

În India și Persia au purtat grenade ca un amulet iertat pentru fulgerul, ciuma și otravă. Ei credeau că el a avertizat despre apropierea de pericol prin schimbarea culorii. Piatra furată trebuie returnată imediat proprietarului, deoarece aduce nenorocire și nefericire captorului său.

Rodia are un efect benefic asupra sănătății umane fizice și mintale. Piatra curata corpul si previne multe boli. În plus, bijuteria stabilește în suflet pace și liniște. Rodia este capabilă să influențeze orice sferă de viață a proprietarului său. Este important să alegeți piatra potrivită pentru tipurile de probleme pe care le aveți.

În antichitate, medicii au aplicat grenade la răni. Astfel, în opinia lor, a fost posibilă oprirea sângelui. Această metodă este încă folosită uneori în Orientul Mijlociu și Asia.

În secolul al XVII-lea, doctorii au sugerat să gătească o băutură răcoritoare folosind rodie. El a stimulat activitatea inimii, a îmbunătățit circulația sângelui și a eliminat toxinele. De asemenea, au tratat melancolia și depresia cu această piatră, dar au avertizat că proprietățile sale stimulatoare pot provoca insomnie.

Green andradite tratează venele și previne infecțiile. Că este cel mai eficient în lupta împotriva aritmiei și a tahicardiei. De asemenea, poate echilibra sistemul nervos și tensiunea arterială. Proprietarii de rodie sărbătoresc performanțe sporite.

Rodia stimulează glanda pituitară, epifiza și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra intuiției. Se crede că unele pietre ajută să-și amintească viețile trecute.

Dacă o persoană își dă seama că vine un conflict sau o ceartă, el trebuie să atingă talismanul sau să-l strângă în mână. În acest caz, disputa va fi mai puțin caldă sau furtună, și nu va începe. Dacă proprietarul rodiului riscă să devină un obiect de bârfă sau de calomnie, piatra îl va proteja de vibrațiile negative și va redirectiona negativul la sursa sa.

Pentru a se potrivi granatului cu semnele zodiacului

Pe lângă faptul că data nașterii în sine afectează soarta unei persoane, alegerea unei pietre care are efectul cel mai benefic asupra tuturor aspectelor vieții unei persoane depinde, de asemenea, de aceasta. Există o legătură directă între semnele zodiacului și alegerea pietrelor de amulete. Granatul poartă energie puternică pentru orice semn și este un amulet puternic.

Leul este pur și simplu obligat să-și facă un talisman de rodie naturală.Reprezentanții acestui semn simt o puternică energie pozitivă din piatră și observă schimbări bune în viață. Pentru Scorpioni, grenadele vor deveni o sursă inepuizabilă de energie, vitalitate și încredere în sine.

Varsatorul va gasi fericirea in viata personala si, de asemenea, va face cu usurinta un salt pe scara carierei. Este suficient să purtați o piatră de granat pe corp ca o bijuterie sau doar un talisman.

Pentru inima deținută de Berbec, granatul va deveni un talisman indispensabil. Berbecul, în general, nu trebuie să se despartă de această piatră, deoarece posibilitățile sale de a crea confortul familiei sunt nesfârșite. Același lucru va fi și impactul grenadei asupra muncii lui Berbec.

Capricornii iubesc să lucreze cu o dedicație deplină. Rodia va fi marele lor ajutor și stimulent. Asurul Taur și Berbec sunt cel mai bine să poarte doar soiurile roșii de piatră. Rodia ajută filigranele într-o măsură mai mică, deci este mai bine pentru ei să aleagă pentru ei înșiși talismanii cei mai eficienți din punct de vedere energetic. Semne verzi sunt recomandate pentru semnele de aer.

Cel care a obținut legal grenada, aduce numai beneficii. În orice situație de viață, piatra poate fi un ajutor și o sursă de putere suplimentară. Nu contează în ce formă vor fi depozitate grenadele. Este important să-l atingi și să-l contactezi în orice mod posibil.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.