În viața de zi cu zi, folosim multe elemente o singură dată. Ce este sfâșiat sau scos din modă - aruncați ceea ce este rupt - trimiteți-l la un depozit de deșeuri. Și foarte puțini oameni se gândesc la modul de a prelungi viața obiectelor care ne înconjoară. La urma urmei, chiar și un astfel de lucru ca bază a unei role de hârtie igienică folosită poate fi transformat în ceva ingenios.

Bird Feeder

Pentru a ajuta păsările în timpul sezonului rece, puteți face un alimentator pentru ei. Pentru aceasta, rolați hârtia de toaletă în unt de arahide sau miere. Și apoi în boabe și semințe diferite. Puneți o panglică sau o sârmă și obțineți un alimentator de păsări. Ramane doar sa-l atarzi pe un copac sau pe un balcon.

Împachetare de cadouri

Dacă doriți să oferiți cadouri mici prietenilor dvs., puteți crea ambalaje originale pentru ei. Pentru a face acest lucru, îndoiți role de hârtie igienică pe părți în formă de semiluna, și apoi adăugați doar elemente decorative. Acestea pot fi frumoase panglici, hamuri, tinsel și alte elemente.

Organizator pentru pixuri, markere sau bijuterii

Organizatorii standard arată destul de plictisitor, iar dacă sunteți o persoană creativă, vă sugerăm să experimentați și să faceți singuri. Pentru a face acest lucru, puteți lua una sau mai multe dintre bazele de hârtie igienică și decora. Este destul de simplu să o faci, sunt suficiente materiale disponibile. Folosiți panglici, dantelă, vopsea, marcatori colorați și imaginația. Rezultatul te va surprinde plăcut.

Articole pentru setarea tabelului

Desigur, ați observat că în restaurantele scumpe pentru servirea mesei ei nu folosesc doar servetele, ci le plasează într-un suport special pentru fiecare oaspete separat. Un astfel de element frumos poate fi făcut manual. Pentru a face acest lucru, se taie cilindrul pe jumătate și se decorează cu pânză, dantelă, flori decorative.

Îmbrăcăminte pentru cabluri

Firele sunt ceea ce deranjează atât de mulți oameni. Pentru a remedia această situație, puteți să vă faceți propriul ambalaj din sârmă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie și de role din hârtie igienică, care pot fi vopsite sau vopsite cu vopsele. Trebuie doar să dezarhivați și să dezasamblați firele și apoi să le schimbați în cazuri frumoase.

Advent Calendar

În fiecare an, tradiția de a face calendare devine tot mai populară. Cel mai adesea ele sunt făcute pentru copii, astfel încât așteptarea noului an este interesantă. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți celule separate în funcție de datele din lună. Și apoi a pus acolo bunuri diferite și mici surprize. De ce nu folosiți role de hârtie igienică în locul celulelor?

Organizator de pantofi

Dacă cumpărați prosoape de hârtie în rulouri mari, salvați-le. La urma urmei, puteți face un mare organizator pentru pantofi. Pentru ao face mai robust, puteți înfășura fiecare rolă într-un strat de carton gros. Apoi le lipiți împreună. Puteți picta, de asemenea, un astfel de organizator, astfel încât să se potrivească perfect în interiorul dumneavoastră.

jucării

Nu aveți nicio idee despre câte jucării creative, interesante și distractive pot fi făcute utilizând cele mai simple manșoane de hârtie. Pentru a crea, utilizați vopsele, bucăți de hârtie colorată, diverse elemente decorative și tot ceea ce doriți.

pentru celula răsadurilor

Este foarte convenabil să crească răsaduri în astfel de role de hârtie. La urma urmei, plantele pot fi plantate cu ele. Faptul este că mânecile pur și simplu putrezesc în pământ, fără a aduce vreun rău lumii înconjurătoare.

Elemente de decor

Folosind role de hârtie igienică, puteți realiza un decor incredibil de frumos pentru ceasuri de perete, oglinzi sau picturi. Crede-mă, aceste compoziții de artă vor uimi cu siguranță prietenii și rudele tale.

Titularii, titularii și articolele pentru vacanță

Prin conectarea imaginației, puteți să veniți în mod independent cu idei pentru a utiliza acele lucruri care au devenit inutile. De exemplu, din manșoanele de hârtie igienică, puteți face un stand pentru telefon, o coroană pentru o vacanță pentru copii, și chiar un stand pentru modele de mașini.

După cum puteți vedea, chiar și cele mai simple și inutile, așa cum se pare la prima vedere, subiectul poate câștiga o viață nouă. Și continuați să vă încântați în formă de lucruri strălucitoare și neobișnuite care vor atrage atenția.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.