Reniții blugi - aceasta este o tendință reală, care nu este reală în primul an. Ele pot fi găsite în garderoba fiecărui moda, pentru că pentru a crea imagini elegante, acest lucru este unul dintre cele mai bune. O varietate de stiluri și nuanțe vă permite să experimentați mai multe combinații neobișnuite și îndrăznețe. Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai interesante imagini ale anului 2017.

Arată elegant cu blugi rupți toamna-primăvară 2017

Rândurile blugi arata foarte atractiv dacă alegeți îmbrăcămintea potrivită pentru ei. Este ea care stabilește tonul și caracterul imaginii și, prin urmare, determină stilul de pantofi și accesorii. Prin urmare, este foarte important să faceți alegerea corectă pe baza stării dvs. de spirit și a locului în care ați pus acest kit.

rivale blugi 2017

Jacheta din piele este considerată cel mai potrivit element al dulapului pentru combinarea cu blugi rupți. Această imagine arată îndrăzneață, îndrăzneață, dar în același timp relaxată și elegantă. De aceea, fetele îl iubesc atât de mult și îl poartă nu numai pentru mersul pe jos, ci și pentru petreceri de vizitat și chiar pentru călătorii.

În ceea ce privește pantofii, pantofii, pantofii și adidații vor fi potrivite. Fiecare dintre aceste opțiuni arată frumos în felul său.

Un impermeabil ca o îmbrăcăminte exterioară va da o imagine de luminozitate și dragoste. În același timp, îmbrăcămintea de exterior de nuanțe întunecate pare mai strictă și mai conservatoare. Dar, în orice caz, bluzele rupte sunt perfecte pentru fiecare dintre aceste opțiuni.

Jachete și veste - un plus foarte elegant pentru imagine pe baza blugi sfâșiat. Dar, în acest caz, depinde mult de stilul acestor lucruri. De exemplu, versiunea sport va fi bine combinată cu adidași și va completa perfect imaginea pentru o vacanță în mediul rural.

În același timp, o vestă clasică sau o jachetă o va face mai strictă și mai degrabă de afaceri. Și în fiecare dintre opțiunile prezentate pot fi folosite aceiași blugi ripți. Această combinație îi va atrage pe cei care preferă stilul clasic de îmbrăcăminte, dar totuși vrea să experimenteze puțin.

De asemenea, trebuie să menționăm cardiganul, care poate fi numit în mod drept un lucru universal. Este potrivit nu numai pentru crearea imaginilor de primăvară-toamnă, ci și pentru zilele de vară răcoroase. Sentimentul de confort, căldură și confort este exact ceea ce fetele iubesc această bucată de îmbrăcăminte.

În ciuda faptului că blugi sfâșiat sunt considerați necorespunzători pentru lunile reci ale anului, multe fete continuă să-și asume riscuri și să creeze arcuri neobișnuite. De exemplu, o combinație cu un pulover cald sau pulover cald pare foarte interesant și elegant. Apropo, dacă alegeți un pulover tricotat, puteți purta un astfel de set pe zile calde, deoarece nu va fi fierbinte în el.

Ripite blugi: aspect vara trendy 2017

Riflele blugi sunt una dintre cele mai importante tendințe din vara anului 2017. Ele pot fi combinate cu ușurință cu o varietate de articole de garderobă și puteți obține imagini elegante și originale ca rezultat.

Un simplu tricou sau tricou este cea mai ușoară opțiune pentru a se potrivi cu blugi ripți. Cu toate acestea, aceste seturi arată cu adevărat la modă și, în același timp, succint. În ceea ce privește încălțămintea, puteți alege adidași albi, sandale, încălțăminte și tot ceea ce se va potrivi bine și va sublinia imaginea ca un întreg.

Perfect se potrivesc cu acest blugi de blugi supradimensionate. Această combinație vă permite să creați o imagine simplă, relaxată, care este ideală pentru explorarea orașului, pentru cumpărături sau călătorii.

Din anul trecut, culturile nu au pierdut relevanța. Le puteți combina cu totul, de la pantaloni scurți și fuste până la blugi rupți. Asemenea seturi arată foarte interesant și modern.

Un costum elegant și feminin poate fi ușor creat chiar și cu blugi rupți. Pentru a face acest lucru, alegeți T-shirt și bluze cu bibelouri, volane și umerii deschisi. Această combinație arată foarte romantică, astfel încât să puteți merge într-o întâlnire.

Pentru a face o imagine elegantă cu o cămașă, nu orice stil de blugi va face. De exemplu, manșeta de pe gleznă îi face mai puțin exacți și, de asemenea, aduce o atingere a imaginilor.

Blugi bluzați blugi, de asemenea, merge bine cu o cămașă. Arată destul de simplu, iar scuzele și tăieturile le oferă o privire interesantă. Aceste două opțiuni sunt considerate cele mai potrivite pentru a crea arcuri elegante cu o cămașă.

Un costum se răcește într-o zi rece poate fi completat cu o jachetă structurată sau blazer. Acest set este potrivit chiar și pentru lucrul în birou, cu condiția ca firma să nu aibă un cod strict de îmbrăcăminte.

Pantofi frumosi - un atribut obligatoriu al acestei combinatii. Loafers, pantofi de curte, oxfords și sandale pe tocuri, reale în 2017, sunt opțiuni ideale pentru imagini similare.

În ceea ce privește accesoriile, este mai bine să găsiți o geantă de piele concisă, cu o formă geometrică. Imaginea cu toate regulile va arăta destul de ușoară și elegantă, deci este perfectă pentru mersul pe jos și chiar și pentru întâlniri.

Tendința, la care multe fete încă se raportează ambiguu - combinația de blugi ripți cu colanți în rețea. Arată foarte îndrăzneț, neobișnuit și uneori scandalos.Dar, la urma urmei, designerii cer acest lucru, de ce să nu încercați ceva nou pentru dvs.?

Imagini elegante ale anului 2017

Rândurile blugi cu broderie sunt o altă tendință pe care o plac femeile la modă. Ele par a fi suficiente, astfel încât să le combine cu simple lucruri monofonice.

Bijuterii blugi cu scuffs și tăieturi vor fi relevante în 2017 nu mai puțin de modele slab.

Bomboanele pline cu un tricou alb și o vestă extinsă sunt complementul perfect al vieții de zi cu zi în timpul verii.

Nu este deloc necesar să îmbinați blugi brazilieni cu lucruri voluminoase. Sandalele grațioase pe un ac de păr subțire, un tricou cu dantelă și un ambreiaj sunt complementul perfect pentru un look de seară.

Ripped blugi - acesta este elementul dulapului, care va fi relevant indiferent de sezon. Mai mult, cu ele puteți crea imagini la modă într-o varietate de stiluri, experimentați și arătați propriul dvs. simț al gustului.

Și cum te simți în legătură cu combinațiile neobișnuite cu blugi ripți?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.