Haina femeii este elementul dulapului în jurul căruia este construită întreaga imagine, mai ales în primăvară. În acest an, designerii sunt mulțumiți de colecțiile prezentate, deoarece gama este destul de diversă. Acest lucru se aplică nu numai la o gamă largă de culori, ci și la texturi extraordinare, țesături plăcute și, desigur, stiluri uimitoare. Și soluțiile cele mai la modă, stilate și originale din acest an de astăzi veți vedea clar în exemplele șic din fotografie.

Haina de piele

Pantofi de piele, spre deosebire de anii precedenți, au câștigat o popularitate incredibilă în acest an. Arată destul de interesant și neobișnuit. Modelele tăiate sunt întâlnite cel mai adesea, deoarece subliniază frumusețea figurii. În ceea ce privește culoarea, culorile luminoase, atrăgătoare sunt relevante. Cu toate acestea, o haină neagră este ceva care va fi mereu la modă chiar și în primăvară. Prin urmare, alegeți o nuanță pe baza tipului dvs. de culoare.

Îmbrăcăminte dublă - tendința din acest an

Se pare că acest tip de haos a fost de mult depășit.Dar, în acest an, această reducere și-a redobândit popularitatea și este cel care este sfătuit să aleagă de stilisti. Acest lucru se datorează faptului că îmbrăcămintea cu două rânduri - lucru trendy care vă va servi de mulți ani. Iar în colecțiile prezentate, cele mai frecvente sunt siluetele strânse sau tăiate drepte.

Haina lunga

Multe fete găsesc modele scurte nepractice. Dacă sunteți unul dintre ei, nu ezitați să alegeți cele alungite. La urma urmei, ele vor fi relevante și în primăvară. Bineînțeles, un strat monocrom este cel mai bun, dar variantele cu dungi sau aplicații vor adăuga o imagine originală specială. Este important ca, în ciuda lungimii, o astfel de haină să poată fi ușor combinată nu numai cu încălțămintea cu toc, ci și cu adidașii.

Tăierea asimetrică este o mare alternativă la silueta obișnuită.

Blana neutră este decorată frumos cu accesorii elegante sub formă de centură, eșarfă și un rucsac mic.

pelerină

Capul sau capul sunt relevante pentru primul sezon. Și toate pentru că sunt destul de versatil și cu un singur lucru puteți face mai multe opțiuni. De exemplu, purtați-l pe plug, faceți-l cu o broșă frumoasă sau purtați-l peste cap. Astfel de modele arată incredibil de frumoasă și subliniază perfect stilul unei adevărate doamne.

Suprafață superioară

Acest stil de îmbrăcăminte arată foarte elegant. Și atât de mult această variantă importantă arată bine atât pe fetele subțiri, cât și pe femeile cu forme. Acesta este modelul cel mai versatil. La urma urmei, acest strat poate fi combinat absolut cu orice lucru în dulapul tău. În ceea ce privește încălțămintea, nu există nici o restricție. Fie că este vorba de pompe romantice, pantofi de stil, pantofi bruște sau adidași. Prin urmare, arătați imaginația și faceți imagini uimitor de elegante.

Stratul feminin uimitor este perfect pentru o seară.

După cum puteți vedea că straturile supradimensionate pot fi combinate chiar și cu îmbrăcămintea clasică. Arată foarte frumos și armonios.

Strat militar

Straturile de stil militar arată adesea destul de dur. Deoarece modelele au un decor sub forma unui guler larg, curele de umăr, precum și butoane lucioase și o curea largă. Arată destul de succint și restrâns. Dar, cu combinația potrivită cu pantofii și hainele, puteți crea o imagine mai feminină.

Coat cu mâneci scurte

Un astfel de strat de model în primăvară va fi din nou la modă. Și într-o tendință nu numai stilul montat, dar și un drept, și, de asemenea, în formă de A. Desigur, într-un timp răcoros de purtat, va fi incomod. Prin urmare, asigurați-vă că aveți un accesoriu, cum ar fi mănuși alungite. Este important să le potriviți cu culoarea hainei sau a altui articol de îmbrăcăminte care servește drept accent principal. Acest stil de haină accentuează feminitatea și face imaginea mai elegantă.

Coat într-o cușcă este din nou la modă

O imprimare în carouri nu va ieși niciodată în stil. La urma urmei, este folosit aproape peste tot. Pentru designul de camasi, genți de mână, rochii și chiar pălării. Dar în acest an, acest tipar poate fi cel mai adesea văzut pe haină. Și nu numai versiunea standard alb-negru este la modă, ci și o combinație de nuanțe mai luminoase. De exemplu, culoarea roșie și roz.

Coat cu broderii și aplicații

În acest an, broderia a devenit prezentă pe multe elemente ale dulapului pentru femei. Acesta este un mod minunat de a vă decora blugi, de a vă juca cu tricouri clasice și, de asemenea, să faceți un strat de primăvară puțin mai relaxat. De aceea designerii de renume mondial aplică acest element de decor pe modelele lor.

Un model interesant de îmbrăcăminte este completat nu numai cu aplicația originală, ci și cu tăieturi mici pe umeri.

Floral Coat

Modelul cel mai relevant pentru haina de primavara este, desigur, flori, care simbolizeaza sensibilitatea, luminozitatea si aerul. Astfel de modele arată foarte frumos și subliniază feminitatea. Prin urmare, dacă doriți să vă transformați, deveniți mai îndrăzneț, atunci o haină cu o imprimare florală este ideală.

Inserții elegant pentru blană

În ciuda faptului că primăvara este asociată cu ușurință, blana va fi în continuare relevantă. Dar numai sub formă de inserții speciale. Poate fi ciucuri de blană sau pompoane, precum și o glugă de blană, inserții frumoase pe mâneci. Asemenea modele par destul de interesante și uneori neobișnuite. De aceea, ele sunt ideale pentru sezonul de primăvară al schimbării.

Coats în nuanțe pastelate

Și, desigur, când vine vorba de sezonul de primăvară, este imposibil să nu mai vorbim de nuanțe pastelate. Cu ajutorul lor puteți da imaginea de lumină și feminitate. Și uitându-se la fata într-o astfel de haină, oamenii vor face cu siguranță complimente. Prin urmare, este imposibil să nu apreciezi sau să nu observați această sensibilitate primăvară.

După cum puteți vedea, în acest an, designerii au plăcut foarte mult sexul echitabil, cu o gamă largă de haine. Prin urmare, vă invităm să vă exprimați propriul dvs. simț al stilului și să vă alegeți o opțiune originală și elegantă. Și nu uitați să împărtășiți preferințele dvs. în comentarii.

1 COMENTARIU

  1. Similitudinea tendințelor anotimpurilor recente este foarte ușor de văzut. Sper ca lucrurile la modă vor continua să meargă în acest fel și a mea, cumpărat în urmă cu câteva sezoane, haina de la Nio va continua să fie în tendință.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.