Brown este una dintre cele mai versatile nuanțe de îmbrăcăminte. Este ideal pentru aspectul obișnuit, arată destul de restrâns și formal. Maro face parte dintr-o paletă caldă, așa că arată grozav la fetele-femei cu păr brun, brunet cu păr de cupru strălucitor, păr roșu și blond.

Modă rochie maro: stiluri curente și nuanțe

În acest sezon în tendința de modele scurte de rochii maro. Pentru mulți, tinuta scurtă deasupra genunchiului este asociată cu o uniformă școlară, astfel încât un guler alb dantelă va fi complementul perfect al acestui aspect. Această combinație va fi doar un birou de succes sau stil de zi cu zi. Punctul culminant al aspectului elegant, cu o rochie maro, este detaliile alb-zăpadă, deci alegeți modele cu o simplă siluetă dreaptă, care nu va distrage atenția din decor.

Maro rochii midi arata grozav într-un cadru de birou.Uită-te la stilul elegant și feminin, care constă din două părți: o fustă îngustă de ciocolată, cu talie înaltă, ca fundul și o bluză ușoară de șifon, de culoare neagră, cu mâneci lungi.

Rochiile lungi de culoare maxi nu pierd popularitate. Acest costum este cel mai adesea reprezentat de modelele de seară, realizate cu ajutorul unor materiale satinate scumpe și materiale dense cu textură.

Paleta de culori maro este destul de vastă: de la bej întunecat la umbra "ciocolată amară". Culoarea rochiei este aleasă în funcție de sezon: culorile luminoase sunt preferabile în primăvară și vară, nuanțele întunecate de maro sunt convenabile și practice pe acoperisul și zilele înghețate din toamnă și iarna.

Rochie casual brută: costum elegant pentru fiecare zi

Stilele obișnuite de rochii maro sunt confortabile și simple. Designerii oferă o varietate de modele pentru stiluri complet diferite. Deci, în tendința ultimelor anotimpuri rochii scurte din piele brună sau modele cu inserții de piele pe produse tricotate, lână sau tricotate. Acest stil este preferat de doamnele cu încredere în sine, care cunosc multe despre tendințele modei moderne.

Rochia de tricou, completată de o curea subțire, este un model preferat de fete care preferă confortul și simplitatea. În tendința modelului cu mâneci scurte, cu buzunare de patch-uri, coliere de stand-up. O astfel de imagine va arăta grozav pentru iubitorii de stil militar.

O rochie maro feminin, cu puncte mici polka alba este potrivit pentru a crea un aspect romantic. Acest stil a fost popular în anii '50, când fetele s-au cusut cu haine superbe, cu o fustă largă, deschisă, cu corset și curele largi.

Culoarea maro în sine este foarte apropiată de natură, de aceea este adesea completă cu diverse amprente animalistice, elemente de stil etnic, de exemplu, franjuri, inele plate din lemn în mijlocul corsetului, broderii mari.

Rochie de seară roșie

Chiar și cel mai simplu stil de rochie maro va arăta armonios și potrivit într-un look seara. Este suficient să alegeți accesoriile și încălțămintea potrivite. Aici îți poți permite opțiuni luminoase și atrăgătoare să te concentrezi pe o rochie brună strictă și neclară. Nu ar trebui să supraîncărcați arcul de seară cu accesorii voluminoase, brățări pe mâini, coliere și margele vor fi de ajuns.

În imaginea solemnă a fetelor tinere care nu se tem să se uite atrăgătoare și elegante, va arăta o mare rochie de șifon multi-strat în stil grecesc. Uitați-vă la modelele cu fundul căzii, cu tivul brodat cu pietre lucioase. Această îmbrăcăminte combină perfect sandalele de bej gladiator, ambreiajul de aur și brățările masive.

În ceea ce privește paleta de culori, pentru seara solemnă se recomandă nuanțe de maro. Sub rochia de cocktail deschis ridicați o jachetă ușoară, o căpăstru sau o cardigan lungă, câteva tonuri mai ușoare decât rochia. Seturile de bej în setul de seară pot reîmprospăta imaginea, dând-i un farmec aristocratic.

Cadou rochie de birou

Rochiile tăiate laconic au fost create special pentru codul de îmbrăcăminte de birou. Dar dacă costumele de culoare gri sau negru clasic arată plictisitoare și obișnuite, atunci versiunea brună va adăuga imaginii de afaceri un pic de feminitate și personalitate.

Stilul optim pentru birou - rochii midi, cu mâneci lungi sau ¾, fără elemente suplimentare. Modele de design elegant și de afaceri cu un miros, cu o imprimare mică sau într-o celulă, rochii cu un guler amânat. Pentru a reîmprospăta aspectul, adăugați o rochie din muștar sau din piele roșie la această rochie.

Ce sa poarte cu o rochie maro

În prezentarea clasică, cea mai bună adăugare la rochia brună sunt accesoriile și pantofii negri. Într-adevăr, această combinație arată excelent în stilul de afaceri al îmbrăcămintei. Ar trebui să fie preferate texturile prinse - pantofi sau curele din piele neagră. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de întunericul excesiv al imaginii.

În rochia de seară cu o rochie maro nu se poate face fără un accesibil și luminos accesorii. Adăugare de look elegantă și festivă sub formă de pantofi roșii cu tocuri. Nu uitați de brățară sau colier de aceeași culoare.

Cea mai reușită combinație este maro și bej. Alegeți pantofi, genți de mână și o eșarfă de nuanțe de lumină. Combinația cu o rochie maro va ajuta la crearea unui aspect calm și în același timp elegant.

Chiar și accesorii de culori captivante și strălucitoare pot fi ușor combinate cu rochii maro. Deci, pantofi de imprimare leopard, ambreiaj, centura arata grozav in combinatie cu rochia unei nuante de bronz.

Bluză roșie - o soluție excelentă pentru un dulap de bază. Acesta vă va ajuta în aspectul obișnuit, când trebuie să purtați ceva simplu și confortabil, în rochii de seară, unde trebuie să faceți o impresie cu aspectul tău rafinat și nobil, în arcuri de birou care au nevoie de transformări strălucitoare. Dacă dulapul tău nu are încă o rochie maro, atunci e timpul să te faci acest dar valoros.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.